• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

700 gr hiç de kötü değil bence :) bizim amacımız bi anda kilo vermek olmamalı diye düşünüyorum.haftada en fazla 1 kilo ayda 4 kilo yaparki bu çok sağlıklı bi seyir olur. hızlı verirsek hızla alırız.beslenme şeklimizi düzenlememiz lazım önce.aç kalmadan da kilo verebiliriz.sağlıklı beslenelim yeterki.doymadan bırakalım yemeyi :KK54::KK54:
Aslında kendimi sağlıklı ve zayıflamış hissediyorum ama 60 lara inmeyi o kadar kafaya takmışım ki bu 700 gr bana küfür gibi geldi sabah tartıda çok üzüldüm:KK61::KK61:
neyse artık bu ay 65-66 kapatırım inşallah:KK55:

Başlangıç:79.6
Geçen hafta:77.6
Güncel:77.6
Toplam:2 kg.
Hedef :60
Geçen hafta 400 gramı küçümserken,bu hafta sıfırla bitirdim.bu hafta hiç spor yapmadım.böyle giderse vay halime...
şükretmek gerek bazen :D

700 gr hiç de kötü değil bence :) bizim amacımız bi anda kilo vermek olmamalı diye düşünüyorum.haftada en fazla 1 kilo ayda 4 kilo yaparki bu çok sağlıklı bi seyir olur. hızlı verirsek hızla alırız.beslenme şeklimizi düzenlememiz lazım önce.aç kalmadan da kilo verebiliriz.sağlıklı beslenelim yeterki.doymadan bırakalım yemeyi :KK54::KK54:

şımarıklık yapıyolar dimi :))) 700 gr artı çıksalardı ağlarlardı :)))

Aslında kendimi sağlıklı ve zayıflamış hissediyorum ama 60 lara inmeyi o kadar kafaya takmışım ki bu 700 gr bana küfür gibi geldi sabah tartıda çok üzüldüm:KK61::KK61:
neyse artık bu ay 65-66 kapatırım inşallah:KK55:

bende takmıştım kafaya gördüm 69 u noooldu :) mühim olan görmek değil kalabilmek... az ver tam ver...

döv bacım ellerin dert görmesin... başka türlü akıllanmıcam ben....... ne güzel kurtulmuştum 70 lerden geri geldiler....
valla ya biz uğraşıyoruz altılara düşelim diye ne bu rahatlık şişmanlayamazsınnnnn :D

bende takmıştım kafaya gördüm 69 u noooldu :) mühim olan görmek değil kalabilmek... az ver tam ver...
regli dönemim yaklaşıcak bir hafta sonra o zaman işim daha da zorlaşacak. inan ki yemiyorum bir şey. 69 görmek öenmli bir motivasyon benim için.:110::KK19:

günaydın canlar dünki menüm

sabah
1 haslanmış yumurta
3 dilim ekmek

öğle
1 kase tarhana çorba
bi iki kaşık barbunya hastayım yemek yiyemiyorum ne kadar güzel :D
kavun

ara
kavun
limonata

akşam
tarhana çorba
makarna

su içemiyorum agzımın içi zehirsanki 3 gündür uyuyamıyorum hastalıktan şuan işte zombi gibi oldum :(

sabah
1 haslanmış yumurta
3 dilim ekmek

öğle
1 kase tarhana çorba
bi iki kaşık barbunya hastayım yemek yiyemiyorum ne kadar güzel :D
kavun

ara
kavun
limonata

akşam
tarhana çorba
makarna

su içemiyorum agzımın içi zehirsanki 3 gündür uyuyamıyorum hastalıktan şuan işte zombi gibi oldum :(

sabah
1 haslanmış yumurta
3 dilim ekmek

öğle
1 kase tarhana çorba
bi iki kaşık barbunya hastayım yemek yiyemiyorum ne kadar güzel :KK70:
kavun

ara
kavun
limonata

akşam
tarhana çorba
makarna

su içemiyorum agzımın içi zehirsanki 3 gündür uyuyamıyorum hastalıktan şuan işte zombi gibi oldum :KK43:
geçmiş olsun cnm

Back