• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkesler nerde y kayboldunuz dünki menüm
Sabah
Tarhana çorbasi
Use gidince patates yaptilar dayanamadim azcik yedim
Cay

Ogle
Sehriye corbasi
Kabak dolmasi

Ara
Bi catal makarna

Aksam
Köfte ekmek
hiç bakamıyorum nete.evde o kadar çok iş var ki.dağ gibi ütü çıktı bide.yarına kalmamalı.haftaiçi hiç bakamıyorum işlere.regl oldum bide.gerginlik hat safhada bende.bakamadım hiç bildirim yapanlarada

Herkese merhaba.bende varım ama emziriyorum 7 aylık bi kızım var oyüzden ağır diye yapamıyorum.hünde 30 dk.eliptik yapıyorum 1 haftadır kilom 80'di 1 hafta önce.
hoşgeldin S SEVTAL87 Allah bağışlasın bebeğini.sen daha hızlı verirsin istersen.emzirmek öyle yapıyo.ama beslenme şeklin önemli.beraber incelicez inşallah.benimde 3 yaşında bi kızım var.ondan kalan kilolarla uğraşıyorum.hominigırtlak yedim emzirirken

regli dönemim yaklaşıcak bir hafta sonra o zaman işim daha da zorlaşacak. inan ki yemiyorum bir şey. 69 görmek öenmli bir motivasyon benim için.:110::KK19:
regl dönemini ödem attırıcı çaylara ağırlık vererek geçirirsen bayaa faydası oluyo.ben bu haftayı öyle geçiricem.bakalım cuma ne gidecek

T
hoşgeldin S SEVTAL87 Allah bağışlasın bebeğini.sen daha hızlı verirsin istersen.emzirmek öyle yapıyo.ama beslenme şeklin önemli.beraber incelicez inşallah.benimde 3 yaşında bi kızım var.ondan kalan kilolarla uğraşıyorum.hominigırtlak yedim emzirirken
Tşk.ederim canım seninde Allah bağışlasın canım.yediklerime dikkat ediyorum çok hadi beraber atalım kiloları.eliptikte yapıyorum hergün 30 dk ama mekiğe kilo verince başla diyolar onda emin değilim sezeryan olmuştum sence başlasammı mekiğe göbeğim sarkık duruyo

T

Tşk.ederim canım seninde Allah bağışlasın canım.yediklerime dikkat ediyorum çok hadi beraber atalım kiloları.eliptikte yapıyorum hergün 30 dk ama mekiğe kilo verince başla diyolar onda emin değilim sezeryan olmuştum sence başlasammı mekiğe göbeğim sarkık duruyo
çok zorlamıycak şekilde yapabilirsin diye düşünüyorum.sezeryan durumunu bilmiyorum.ben normal yapmıştım.eliptik bendede var kaç aydır.ama bi istikrarla kullanmadım daha. 5 dakka da pestilim çıkıyo.

listemiz budur kızlar. eksik olanlar yada yanlış olanlar bildirsin lütfen. beyaz kısımdakiler bildirim yapmayanlar.

Eklentiler

• 1441606856568.jpg
    1441606856568.jpg
    123,7 KB · Görüntüleme: 60
İlk g
çok zorlamıycak şekilde yapabilirsin diye düşünüyorum.sezeryan durumunu bilmiyorum.ben normal yapmıştım.eliptik bendede var kaç aydır.ama bi istikrarla kullanmadım daha. 5 dakka da pestilim çıkıyo.
İlk gün benimde 5.dkda öyle oldu ama şimdi alıştım çok kolay yapıyorum akşamlarıda istiyorum yapmayı ama eşim sesinden dolayı bırakmıyo yapıyım sende başla bence 2 güne alışırsın süper bişey

kızlar neden kimse yiyecek bildirimi yapmıyor ben anlamıyorum nerde motivasyon dicem ama motive olacak halim yok vatan kan ağlıyor diken üstündeyim abim özel harekatçı nişanlım asker ölen kardeşlerimiz ve daha daçoğalıyolar dua edin lütfen

Back