Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınnhedef 60 benim.1 aydır oldu başlayalı.2.5 gitti daha çooook var
Bebiş 3 aylık cnm.evet emziriyırum.diğeri de 3.5 yaşındamuskozen kas gevşetici ağrı kesici içiyorum ben :) emzirme durumun varmıuydı hatırlayamadım ama. aspirin de iyi gelir.yukarıya kaldır biraz bacaklarını.dinlen canım.zor valla.ben bi taneyle baş edemiyorum
selam canım bayrama çok az kaldı o kadar kilo vermen hem mümkün değil hemde çok sağlıksız bence hedefin 71 falan olmalı benceMrb.hepinize kolay gelsin.bende 74. 800 kgyim.katılmak istiyorum.çünkü bayrama kadar 68 i görmem için zorunlu bişeyler olması lazım.kurallarınız neler kısaca bilgilendirir misiniz beni???????????????????????
hoşgeldin cnm yarın sabah yani cuma günü sabah aç karnına tartılıp başlangıç ve hedef bildirimini yaparsın kaydını alırızMrb.hepinize kolay gelsin.bende 74. 800 kgyim.katılmak istiyorum.çünkü bayrama kadar 68 i görmem için zorunlu bişeyler olması lazım.kurallarınız neler kısaca bilgilendirir misiniz beni???????????????????????
Allah bağışlasın benim kız da 3 ü bitirdi.ikinciyi zayıflamadan düşünmyorum ama Allah büyük verirse de başım üstüne.benim kız leslie yaparken bana eşlik ediyo ama eliptik bisiklette rahat vermiyo bende önüne binicem diyoBebiş 3 aylık cnm.evet emziriyırum.diğeri de 3.5 yaşında
hoşgeldiiin o zaman yarın tartı günü başlangıç ve hedef bildirmini yaparsın. yediklerimizi falan paylaşıyoruz gün sonunda.selamlar bende bir zamanlar buralardaydim iş güç araya bi ameliyat sıkıştırdım evlenme çocuk derken hopp bi baktim msjlara 4 sene önce 69 olan ben 85 olmuşum şu anda yuhh diyorum kendime doğumdan sonra 3 kilom kaldı aslında vermiştim 82le hamile kalmıştım ama emzirme döneminde ay elim titredi ay başım döndü aldım tekrar emzirme de bitti bizde artık 15 aylık benim cimcime onun için diyet spor başlamam lazım çok sıkıldım bu durumdan işin özü hadi zayıflayalım :)
anatkh018 arkadaşıma katılıyorum.bayram dediğin 2 hafta sonra.verirsin vermesine ama çoook sağlıksız olur.Allah muhafaza.hemde çok hızlı geri alırsın.yapma böyle şeyler bedenine ama diyosanki ben sağlıklı bi şekilde zayıflamak istiyorum buyur aramıza hoşgeldin diyelimMrb.hepinize kolay gelsin.bende 74. 800 kgyim.katılmak istiyorum.çünkü bayrama kadar 68 i görmem için zorunlu bişeyler olması lazım.kurallarınız neler kısaca bilgilendirir misiniz beni???????????????????????
Tamam canım sağol.hoşgeldin cnm yarın sabah yani cuma günü sabah aç karnına tartılıp başlangıç ve hedef bildirimini yaparsın kaydını alırız
Evet doğru artık ne giderse.70 olsam yine razıyım.anatkh018 arkadaşıma katılıyorum.bayram dediğin 2 hafta sonra.verirsin vermesine ama çoook sağlıksız olur.Allah muhafaza.hemde çok hızlı geri alırsın.yapma böyle şeyler bedenine ama diyosanki ben sağlıklı bi şekilde zayıflamak istiyorum buyur aramıza hoşgeldin diyelim
60 dan90a çıktım kızımda ama sene dolmadan 59 olmuştum.bunda da 82 iAllah bağışlasın benim kız da 3 ü bitirdi.ikinciyi zayıflamadan düşünmyorum ama Allah büyük verirse de başım üstüne.benim kız leslie yaparken bana eşlik ediyo ama eliptik bisiklette rahat vermiyo bende önüne binicem diyo
Ben kızımda 60dan 90 aAllah bağışlasın benim kız da 3 ü bitirdi.ikinciyi zayıflamadan düşünmyorum ama Allah büyük verirse de başım üstüne.benim kız leslie yaparken bana eşlik ediyo ama eliptik bisiklette rahat vermiyo bende önüne binicem diyo
Ben de kızda 60 dan 90a çıkmıştıım.yıl geçmeden 59 olmuştum.bunda da 82yle girdim dur bakalım ne zaman 58 olacağım:)))Allah bağışlasın benim kız da 3 ü bitirdi.ikinciyi zayıflamadan düşünmyorum ama Allah büyük verirse de başım üstüne.benim kız leslie yaparken bana eşlik ediyo ama eliptik bisiklette rahat vermiyo bende önüne binicem diyo
bol bol su içmek en güzel süt yapıcı cnm.emin ol. bebeğin zaten alması en gerekli dönemde almış sütünü.artık eskisi gibi çok olmaz sütün.istesende olmaz.ama bebek emdiği sürece süt bitmez zaten.ek gıda alıyosa bebiş, sütü çok dert etme.karnı doymaz zaten sütle. dudak tiryakisidir o artık yediklerine dikkat et.metabolizmanı aktif tut.Ben emzirdiğimden diyet yapamıyor ama dikkat ediyorum.sizce normal kahvaltı yapıp arada cacık akşamda salata yesem tabi bol su vün içinde sütüm bitermi kızım 8 aylık şuan kilolarımdan bian önce kurtulmam lazım yardım lütfen
Yani aynen yazdığım gibi yapcam ozaman.peki bu kaçamak yapmadığım halde niye kilomfazla çıktı acababol bol su içmek en güzel süt yapıcı cnm.emin ol. bebeğin zaten alması en gerekli dönemde almış sütünü.artık eskisi gibi çok olmaz sütün.istesende olmaz.ama bebek emdiği sürece süt bitmez zaten.ek gıda alıyosa bebiş, sütü çok dert etme.karnı doymaz zaten sütle. dudak tiryakisidir o artık yediklerine dikkat et.metabolizmanı aktif tut.
bende kosubandi var yurucem gun icinde uykulari cok kisa malesef o yuzden yigcam oyuncagi onune ins durur :)Allah bağışlasın benim kız da 3 ü bitirdi.ikinciyi zayıflamadan düşünmyorum ama Allah büyük verirse de başım üstüne.benim kız leslie yaparken bana eşlik ediyo ama eliptik bisiklette rahat vermiyo bende önüne binicem diyo
hosbulduum ben 80lerdeyim ama idare edin artk beni de :)hoşgeldiiin o zaman yarın tartı günü başlangıç ve hedef bildirmini yaparsın. yediklerimizi falan paylaşıyoruz gün sonunda.