yeni katılım galiba :) hoşgeldiniz. herkes dağılmaya başlamıştı :)PAZARTESİ sabahı olarak bildirim yapsam kabul olur mu 76,400 tartımda yoktu yeni aldım
dikkat ediyorum yedikelrime
sende hoşgeldin cnm listeye ekliyorum bakalım ne kadar süre katılım göstereceksiniz :)Merhaba dun bende 71.4 olarak başladım
65kilo ilk hedefim elma diyetini denemeye karar verdim bugün ilk günüm sabah kahvaltı ettim
Ve tumgun 2saat arayla elma yiyorum bakalım
hatırlıyorum ben seni nickinden@Cicimuhasebeci cnm kimse gelmiyo artık.kaçan kaçana bi sen bi benmi kaldık.sohbette kalmadı. naapsak. face de grup mu açsak ya face de takip daha kolay oluyo herkesin face i var sonuçta.
yeni katılım galiba :) hoşgeldiniz. herkes dağılmaya başlamıştı :)
bi ara takip ediyordum başka grptan ve belli bir kiloya inmiştim tekrar takılayım sizlere iyi oluyor
doğru bildin cnmhatırlıyorum ben seni nickinden
bende seni hatırladım verdiklerimi geri aldım yine burdayımhatırlıyorum ben seni nickinden
Hoşgeldin arkadaşım.ben de emzirenler grubundayım.başarılarHerkese merhaba.bende varım ama emziriyorum 7 aylık bi kızım var oyüzden ağır diye yapamıyorum.hünde 30 dk.eliptik yapıyorum 1 haftadır kilom 80'di 1 hafta önce.
Merhaba canım . tşk.ederim sen diyet filan yapıyomusunHoşgeldin arkadaşım.ben de emzirenler grubundayım.başarılar
Gruptayım ama diyet yapamıyorum emzirdikçe tansiyonum düşüyor ay ne yesem moduna giriyorum.dikkat etmeye çalışıyorum .13 kilom var vermem gerekenMerhaba canım . tşk.ederim sen diyet filan yapıyomusun
doğru bildin cnm
bende seni hatırladım verdiklerimi geri aldım yine burdayım
bende 67.5 da bırakmıştım.şantiye yemekleri yüzünden şiştim.o zaman haziranda kpss den memur olursam zayıf olayım diye başlamıştım diyete. başladım 67.5 da kaldım.saldım kendimi.memurda oldum.şimdi sürekli oturmaktan hareketsiz kaldım.kilo da 75 oldu.şu anda 73 üm. yeniden başladım.bi ara trendy21 geldi gitti meraba dedi :) pek yok ozamandan kimseler.günaydın canım bende verdiklerimi aldım maalesef 67lerdeydim ayrılırken sanırım şuan 70.3üm tabi 72.9 olmuştum 1 ay öncesine kadar sabitlendi sanki kilom 69u en son ramazanda gördüm o da açlıktan yani sende durumlar ne var mı tanıdık kimse?
nerelerdesin kız sen. uğra arada burdayım de olmaz öyle cumadan cumaya :) bilelim bizimlemisin değilmisin :)Gruptayım ama diyet yapamıyorum emzirdikçe tansiyonum düşüyor ay ne yesem moduna giriyorum.dikkat etmeye çalışıyorum .13 kilom var vermem gereken
Herzaman sizinleyim.uğrsmaya çalışırımnerelerdesin kız sen. uğra arada burdayım de olmaz öyle cumadan cumaya :) bilelim bizimlemisin değilmisin :)
hayırlı olsun memuriyetinbende 67.5 da bırakmıştım.şantiye yemekleri yüzünden şiştim.o zaman haziranda kpss den memur olursam zayıf olayım diye başlamıştım diyete. başladım 67.5 da kaldım.saldım kendimi.memurda oldum.şimdi sürekli oturmaktan hareketsiz kaldım.kilo da 75 oldu.şu anda 73 üm. yeniden başladım.bi ara trendy21 geldi gitti meraba dedi :) pek yok ozamandan kimseler.
hedef 60 benim.1 aydır oldu başlayalı.2.5 gitti daha çooook varhayırlı olsun memuriyetinben de hala şantiyelerdeyim oturmaktan hep bu kilolar zaten ya demek Tuğba arada merhaba diyor bizim şişkolar gelmiyor yani halbuki en zayıfımız Tuğba hedefin kaç bakim?
muskozen kas gevşetici ağrı kesici içiyorum ben :) emzirme durumun varmıuydı hatırlayamadım ama. aspirin de iyi gelir.yukarıya kaldır biraz bacaklarını.dinlen canım.zor valla.ben bi taneyle baş edemiyorumKızlaaar çok yorgunum.bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum çovukların arkasında dönmekten..temizlikten herşeyden.bu durumda napıyorsunuz bacak ağrılarına.eşine masaj yaptır demeyin çünkü o bende çook önce yatar be kalkmaz bunun için.konumuzla hiiç alakası yok biliyorum ama size bi sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?