70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

PAZARTESİ sabahı olarak bildirim yapsam kabul olur mu 76,400 tartımda yoktu yeni aldım
dikkat ediyorum yedikelrime
yeni katılım galiba :) hoşgeldiniz. herkes dağılmaya başlamıştı :)
Merhaba dun bende 71.4 olarak başladım
65kilo ilk hedefim elma diyetini denemeye karar verdim bugün ilk günüm sabah kahvaltı ettim
Ve tumgun 2saat arayla elma yiyorum bakalım
sende hoşgeldin cnm listeye ekliyorum bakalım ne kadar süre katılım göstereceksiniz :)

doğru bildin cnm
bende seni hatırladım verdiklerimi geri aldım yine burdayım

günaydın canım bende verdiklerimi aldım maalesef 67lerdeydim ayrılırken sanırım şuan 70.3üm tabi 72.9 olmuştum 1 ay öncesine kadar sabitlendi sanki kilom 69u en son ramazanda gördüm o da açlıktan yani sende durumlar ne var mı tanıdık kimse?

bende 67.5 da bırakmıştım.şantiye yemekleri yüzünden şiştim.o zaman haziranda kpss den memur olursam zayıf olayım diye başlamıştım diyete. başladım 67.5 da kaldım.saldım kendimi.memurda oldum.şimdi sürekli oturmaktan hareketsiz kaldım.kilo da 75 oldu.şu anda 73 üm. yeniden başladım.bi ara trendy21 geldi gitti meraba dedi :) pek yok ozamandan kimseler.

hayırlı olsun memuriyetin ben de hala şantiyelerdeyim oturmaktan hep bu kilolar zaten ya demek Tuğba arada merhaba diyor bizim şişkolar gelmiyor yani halbuki en zayıfımız Tuğba hedefin kaç bakim?

Kızlaaar çok yorgunum.bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum çovukların arkasında dönmekten..temizlikten herşeyden.bu durumda napıyorsunuz bacak ağrılarına.eşine masaj yaptır demeyin çünkü o bende çook önce yatar be kalkmaz bunun için.konumuzla hiiç alakası yok biliyorum ama size bi sorayım dedim

muskozen kas gevşetici ağrı kesici içiyorum ben :) emzirme durumun varmıuydı hatırlayamadım ama. aspirin de iyi gelir.yukarıya kaldır biraz bacaklarını.dinlen canım.zor valla.ben bi taneyle baş edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…