Aslında kendimi sağlıklı ve zayıflamış hissediyorum ama 60 lara inmeyi o kadar kafaya takmışım ki bu 700 gr bana küfür gibi geldi sabah tartıda çok üzüldüm700 gr hiç de kötü değil bence :) bizim amacımız bi anda kilo vermek olmamalı diye düşünüyorum.haftada en fazla 1 kilo ayda 4 kilo yaparki bu çok sağlıklı bi seyir olur. hızlı verirsek hızla alırız.beslenme şeklimizi düzenlememiz lazım önce.aç kalmadan da kilo verebiliriz.sağlıklı beslenelim yeterki.doymadan bırakalım yemeyi
iki hafta için 1900 gr iyi bi sonuç bence canım.hemde tatildeyken
azmine tebrikler
aslunda azim değil.denizde 2 çocuk.yemek temizlik .çocukların kaprisi derken bitiyorum gün sonundaiki hafta için 1900 gr iyi bi sonuç bence canım.hemde tatildeyken
azmine tebrikler
şükretmek gerek bazenBaşlangıç:79.6
Geçen hafta:77.6
Güncel:77.6
Toplam:2 kg.
Hedef :60
Geçen hafta 400 gramı küçümserken,bu hafta sıfırla bitirdim.bu hafta hiç spor yapmadım.böyle giderse vay halime...
ben artılardayım 5te5 le verdiklerimi geri aldım... 71 kg oldum geçen hafta 69,3 tüm....
valla ej-ksilmeyenleri dövcem artık yeni kararımahhhhh ne vuruyon gııı....... ne bileyim ben böyle olcağını :))
valla ej-ksilmeyenleri dövcem artık yeni kararım
700 gr hiç de kötü değil bence :) bizim amacımız bi anda kilo vermek olmamalı diye düşünüyorum.haftada en fazla 1 kilo ayda 4 kilo yaparki bu çok sağlıklı bi seyir olur. hızlı verirsek hızla alırız.beslenme şeklimizi düzenlememiz lazım önce.aç kalmadan da kilo verebiliriz.sağlıklı beslenelim yeterki.doymadan bırakalım yemeyi
Aslında kendimi sağlıklı ve zayıflamış hissediyorum ama 60 lara inmeyi o kadar kafaya takmışım ki bu 700 gr bana küfür gibi geldi sabah tartıda çok üzüldüm
neyse artık bu ay 65-66 kapatırım inşallah
valla ya biz uğraşıyoruz altılara düşelim diye ne bu rahatlık şişmanlayamazsınnnnndöv bacım ellerin dert görmesin... başka türlü akıllanmıcam ben....... ne güzel kurtulmuştum 70 lerden geri geldiler....
regli dönemim yaklaşıcak bir hafta sonra o zaman işim daha da zorlaşacak. inan ki yemiyorum bir şey. 69 görmek öenmli bir motivasyon benim için.bende takmıştım kafaya gördüm 69 u noooldu :) mühim olan görmek değil kalabilmek... az ver tam ver...
şükretmek gerek bazen[/QUOTE
Şükretmeyi öğrendim.bu hafta ibret oldu bana.almadığıma şükür diyorum.şükretmek gerek bazen
geçmiş olsun cnmgünaydın canlar dünki menüm
sabah
1 haslanmış yumurta
3 dilim ekmek
öğle
1 kase tarhana çorba
bi iki kaşık barbunya hastayım yemek yiyemiyorum ne kadar güzel
kavun
ara
kavun
limonata
akşam
tarhana çorba
makarna
su içemiyorum agzımın içi zehirsanki 3 gündür uyuyamıyorum hastalıktan şuan işte zombi gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?