- 20 Ağustos 2015
- 14
- 10
- 3
- 34
tatlım bildirimi böyle yapma başlangıç hedef güncel şeklinde yap tabloda karışabilir biz nerden anlıcaz senin verip vermediğni
Başlangıç:72
Mevcut:71.2
Hedef:58
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım bildirimi böyle yapma başlangıç hedef güncel şeklinde yap tabloda karışabilir biz nerden anlıcaz senin verip vermediğni
vermemekten iyidir karbonhidrattan uzak durmaya çalışş :) yoksa cısssBaşlangıç:72
Mevcut:71.2
Hedef:58
vermemekten iyidir karbonhidrattan uzak durmaya çalışş :) yoksa cısss
ooo hoşgeldiinnnKızlar ben geldim tatilden
Başlangıç.72.5
2 hafta önce 73.5
Geçen hafta tartılamadım
Bu hafta.71.6
Hedef.58
geçen haftayı 73.6 olarak yazdım tabloya. son tartın olarak. olurmu??Kızlar ben geldim tatilden
Başlangıç.72.5
2 hafta önce 73.5
Geçen hafta tartılamadım
Bu hafta.71.6
Hedef.58
Olur.hoşbuldukgeçen haftayı 73.6 olarak yazdım tabloya. son tartın olarak. olurmu??
Ben eksilerdeyim.senden naber göremedim senibenle de paylaş o programı :)
Ben eksilerdeyim.senden naber göremedim seni
Hızlı zayıflamış çabuk almışsın.dengeni bozar bu.ben çok yavaş gidiyorum ama veriyorum.geçen ay 77 kiloydumm.5te 5 nedirben artılardayım 5te5 le verdiklerimi geri aldım... 71 kg oldum geçen hafta 69,3 tüm....
Hızlı zayıflamış çabuk almışsın.dengeni bozar bu.ben çok yavaş gidiyorum ama veriyorum.geçen ay 77 kiloydumm.5te 5 nedir
Cnm bunu yapacağına dukan yap.emzirmem bitsin ilk işim o olacak.ilk doğumda aldığım 30 kiloyu öyle vermiştimaman dandirik bir diyet işte..
1.gün patates
2.gün sebze
3.gün et
4.gün meyve
5.gün yumurta
yağ tuz yok başka bir şeyde yok falan filan...
Cnm bunu yapacağına dukan yap.emzirmem bitsin ilk işim o olacak.ilk doğumda aldığım 30 kiloyu öyle vermiştim
700 gr hiç de kötü değil bence :) bizim amacımız bi anda kilo vermek olmamalı diye düşünüyorum.haftada en fazla 1 kilo ayda 4 kilo yaparki bu çok sağlıklı bi seyir olur. hızlı verirsek hızla alırız.beslenme şeklimizi düzenlememiz lazım önce.aç kalmadan da kilo verebiliriz.sağlıklı beslenelim yeterki.doymadan bırakalım yemeyiilk ben yazıyorum sanırım ama bu hafta kötü geçen bir haftaydı.
rahatsızlandım ve sporu aksattım. sonuc 700 gr
sabah: 71.3 kg.
iki hafta için 1900 gr iyi bi sonuç bence canım.hemde tatildeykenKızlar ben geldim tatilden
Başlangıç.72.5
2 hafta önce 73.5
Geçen hafta tartılamadım
Bu hafta.71.6
Hedef.58