başlangıç:79.6
hedef:60
geçen hafta:78
güncel:77.6
giden:400
toplam giden:2 kg.
kızlar çok moralim bozuldu.bir hafta boyunca emek,gayret sadece 400 gram içinmiydi
başlangıç:75
geçen hafta:73,7
güncel:73,6
giden:0,100
toplam giden:1,400 kg.
haftaya bak yaa sadece 100 gr gitmiş. kabus gibi bi haftaydı zaten
maum gün yaklaştı.bakalım bu haftam nasıl olacak
Günaydıın bağırsak sorunlarıyla boğuşarak geçirdim koca haftayı. Yeni başladığım içindir belki de inş yeni beslenme düzenime alıştıkça vücudum normale döner
başlangıç:70
geçen hafta:70
güncel:68.8
giden:1.2
toplam giden:1.2 kg.
Arkadaşlar ben tatideyim.tartım yok ama eve geçtiğim gün bildirim yapacağım aklımda.inş - olurkızlar şimdiye kadar yapılan bildirimleri işledim. bildirim yapmayanlar
@ilaydanur gizem
@bengiisuu
H M
@tubi35
@Gulcinturkturk09
B benmatmazel
bildirimler bekleniyooor
Arkadaşlar ben tatideyim.tartım yok ama eve geçtiğim gün bildirim yapacağım aklımda.inş - olur
canım ben bildirim yapmıştım amabaşlangıç:79.6
kızlar çok moralim bozuldu.bir hafta boyunca emek,gayret sadece 400 gram içinmiydi
sen yoksun o listede şekerim tubi35 var :)canım ben bildirim yapmıştım ama
oooooo tatilden mi şekeriiiimmmArkadaşlar ben tatideyim.tartım yok ama eve geçtiğim gün bildirim yapacağım aklımda.inş - olur
spor yok bi türlü yaaaNasil gidiyor sporlar ve diyetler.. dikkat ediyormuyuz :)
canım ben listedekileri bildirim yapanlar sandım.sen yoksun o listede şekerim tubi35 var :)
Günaydıın hanımlar69 kiloya düşmüşüm. İnsan uzun süre 81 de kalınca 69 da olsa 60 Lı kilolar bi güzel geliyor
Başlangıç : 71
Hedef: 60
Geçen Hafta: 70
Güncel Kilo: 69
günaydın canlar BİLDİRİİİM GELİYOR AÇILIN
başlangıç:79
geçen hafta:79.30
hedef 65
Bugün:76.80 kg
toplam giden:2,50kg
kızlar böbreklerim iki gündür çok fena acaba limonlu sudan mı oldu ve felaket ishal var resmen su gidiyo afedersiniz çok fena agrım var yaa
başlangıç:79.6
ooooooo çok coooll her hafta böyle gitsin kilolaaarGünaydıın bağırsak sorunlarıyla boğuşarak geçirdim koca haftayı. Yeni başladığım içindir belki de inş yeni beslenme düzenime alıştıkça vücudum normale döner
başlangıç:70
geçen hafta:70
güncel:68.8
giden:1.2
toplam giden:1.2 kg.
böyle güzel kilo verenleerr sırrınızı paylGünaydınlar:)
başlangıç: 84
Geçen hafta: 73,4
Güncel: 72
Hedef: 56
neeeeee haftada 2,60 mıııı maşallah maşallah idolümsün betüüülllBaşlangıç 75,70
Toplam Giden 6,40
Eski kilo 71,90
Yeni kilo 69,30
Fark 2,60
Ortalama 3,62
bacakları inceltesem mutlu olurum ben .diğer taraflar kolay gidiyoAma istikrarli olsan inceldigini ve kilo verdigini gordukce cok mutlu olucaksin.. ben hem spor hem dikkat etmeyle vs 7 kilomu verdim ve cok inceldim.. sporu seviyorum ama.. sevmek vucuduna sevdirmen lazm yoksa yapamazsn:)
bacakları inceltesem mutlu olurum ben .diğer taraflar kolay gidiyo
üst bacak kolayda diz kapağından aşağısını nasıl incelticem o önemli.pantolon alıyorum.büyük beden alıp beline pens attırıyorum bacak yüzünden.elbise etek zaten giyemiyorum.yada çizmeahh benimde bacaklar hep kalın napçaz bilmem...
2x40 ne canım.Benimde sorunum basen zaten. Inceliyoo ama cok zaman lazm daha.. bi 2x40 gun daha sabir sabirla..
üst bacak kolayda diz kapağından aşağısını nasıl incelticem o önemli.pantolon alıyorum.büyük beden alıp beline pens attırıyorum bacak yüzünden.elbise etek zaten giyemiyorum.yada çizmegüzel bi program yapmam lazım kendime.
şimdilik liste bu kızlar. beyaz olanlar bildirim yapmayan arkadaşlar. sıralama hafta içinde en çok kilo verenden en az kilo verene göre yapıldı.en az benden gitmiişşşbildirim yapmayanlar bildirdiğinde listeye eklenecek.son hali pztsi oluşur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?