70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün ki menüm
sabah
1 kase nesfit sütle beraber

ara
1 armut

öğle
1 kase karışık çorba,zeytin,peynir,yeşil biber

akşam
1 kase tarhana çorbası
3 kaşık yumurtalı taze fasulye kavurması
3 kaşık kırmızı biber sotesi

arada şekersiz çay,şekersiz sade nescafe,2 lt su içtim bide

günaydın canlar BİLDİRİİİM GELİYOR AÇILIN
başlangıç:79
geçen hafta:79.30
hedef 65
Bugün:76.80 kg
toplam giden:2,50kg

kızlar böbreklerim iki gündür çok fena acaba limonlu sudan mı oldu ve felaket ishal var resmen su gidiyo afedersiniz çok fena agrım var yaa

bu arada dünki menüm
sabah
1 haslanmış yumurta
4 biber
4 çeri domates
lor peyniri salata gibi bişey yaptım yedim
1 dilim ekmek

öğle
fırında patatesli tavuk
bulgur pilavı
salata
az karpuz

ara
tavuk
yoğurt
2 dilim ekmek saat 16:00
1 lokma pişmaniye

1.50 lt su limonlu bi de yarım bardak karbonat denedşmde benim harcım değil iğrençç
merdivenleri yürüdüm hep eve yürüyerek gidemedim abim aldığı için

başlangıç:79.6
hedef:60
geçen hafta:78
güncel:77.6
giden:400
toplam giden:2 kg.
kızlar çok moralim bozuldu.bir hafta boyunca emek,gayret sadece 400 gram içinmiydi
bu motivasyonunu düşürmesin ben 2 hafta önce 1,50 kg vermiştim geçen hafta fazlasıyla çıktım ama bu hafta -2,50 vücut ödem atmaya başlayınca rahatlıyo tatlım moralini bozma azim ve istikrar gerek

bu motivasyonunu düşürmesin ben 2 hafta önce 1,50 kg vermiştim geçen hafta fazlasıyla çıktım ama bu hafta -2,50 vücut ödem atmaya başlayınca rahatlıyo tatlım moralini bozma azim ve istikrar gerek
Çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim canım.kilo veremeyişimi regl dönemimin yaklaşmasına bağladım.motivasyonumu düşürmemek için.Haftaya daha güzel olur inş.

Çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim canım.kilo veremeyişimi regl dönemimin yaklaşmasına bağladım.motivasyonumu düşürmemek için.Haftaya daha güzel olur inş.
zaten ben de o aldım dediğim hafta regl dönemimdi o yüzden kilo fazla gitmiyo ama hemen bittiğinde hızla veriyosun

başlangıç:75
hedef:60
geçen hafta:73,7
güncel:73,6
giden:0,100
toplam giden:1,400 kg.

haftaya bak yaa sadece 100 gr gitmiş. kabus gibi bi haftaydı zaten

maum gün yaklaştı.bakalım bu haftam nasıl olacak
moralini bozma regl döneminde gitmiyooo takmayın

Günaydıın hanımlar 69 kiloya düşmüşüm. İnsan uzun süre 81 de kalınca 69 da olsa 60 Lı kilolar bi güzel geliyor
Başlangıç : 71
Hedef: 60
Geçen Hafta: 70
Güncel Kilo: 69
Kesinlikler.Bende 69 olmayı hedefliyorum haftaya. En azından 6 lı kilolarda olmak süper

Günaydıın hanımlar 69 kiloya düşmüşüm. İnsan uzun süre 81 de kalınca 69 da olsa 60 Lı kilolar bi güzel geliyor
Başlangıç : 71
Hedef: 60
Geçen Hafta: 70
Güncel Kilo: 69

ayy tebrikler bende 2,5 yıl sonra gördüm 60 ları :)) 69,3 te olsa mutlu etti uçurttu :))

naptın kız öyle jet hızıyla vermişsin maşallah.... alma sakın dikkatli ol bu hafta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…