• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

imkansız ben kilo veremem ya :KK43: sabah bi tane simit bikaç tane zeytin yedim ama öğle arası dağıtırım :KK43:
simit yemesen iyi olur ya. yada en aza indirge.çeyrek simit mesela. ben bazen öyle yapıyorum.daireye geliyorum sıcak simit almış oluyolar.çeyrek yiyorum.dayanamıyorum napıyım.ama dayanmak gerekiyor.

kızlar yatmadan önce yoğurt limon maden suyu karışımı içilmesi diye bi kür varmış. deneyen içen faydasını gören varmı huuuu :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ben sadece limon, yogurt ve pul biber duydum. o karın yağlarını eritmede etkiliymiş. denemek istiyorum aslında ama mideme zarar verir diye yapmadım.
bir de nedense senelerdir çok su içmenin kilo verdireceğine bir türlü inanamadım. kilo verdirdiğine dair hiç bir kanıt yok hatta son araştırmalar insanın susadıkça su içmesinden yanaymış.

Selam arkadaşlar...Bugün menüm:
Sabah:Yulaf ezmesi(İçine bir adet şeftali koydum)
Öğle:Kuru fasülye-iki yemek kaşığı bulgur-Yağsız Salata
Akşam: Kuru Börülce(Salatanın içine koymayı düşünüyorum.)

Malesef gün içerisinde ara öğün yapamıyorum.

Bu arada ben dün akşam yatmadan önce pul biber - yoğurt karışımını yedım.(Limon koymayı düşünmüyorum ..Bilmiyorum faydası olur mu? :/ )

Selam arkadaşlar...Bugün menüm:
Sabah:Yulaf ezmesi(İçine bir adet şeftali koydum)
Öğle:Kuru fasülye-iki yemek kaşığı bulgur-Yağsız Salata
Akşam: Kuru Börülce(Salatanın içine koymayı düşünüyorum.)

Malesef gün içerisinde ara öğün yapamıyorum.

Bu arada ben dün akşam yatmadan önce pul biber - yoğurt karışımını yedım.(Limon koymayı düşünmüyorum ..Bilmiyorum faydası olur mu? :/ )
İşe yararsa yaz lütfen kür.
bende denicem merak ediyorum.

Back