• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

naapalım cici kalabalık olduk derken dağıldı gitti millet cumadan cumaya geliyolar galiba. :110::110:
benim de kızkardeşim sözlencekmiş. düğüne kadar zayıflamam lazım :KK70::KK70: dobiş dobiş elbise giyemem :KK70::KK70:
ama sindirimim bozuldu neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum. lifli besleniyorum hiç içmediğim şekilde bol su içiyorum.kızartma yemiyorum.ekmeği çok azalttım ama sindirimim mahvoldu. şişkinlikden sinirim bozuldu tartılamıyorum :cry::cry:
activia yğurt ye iyi geliyo kayısı ye hurma ye ye işte :D acı ye acıı :D

naapalım cici kalabalık olduk derken dağıldı gitti millet cumadan cumaya geliyolar galiba. :110::110:
benim de kızkardeşim sözlencekmiş. düğüne kadar zayıflamam lazım :KK70::KK70: dobiş dobiş elbise giyemem :KK70::KK70:
ama sindirimim bozuldu neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum. lifli besleniyorum hiç içmediğim şekilde bol su içiyorum.kızartma yemiyorum.ekmeği çok azalttım ama sindirimim mahvoldu. şişkinlikden sinirim bozuldu tartılamıyorum :cry::cry:
Benim de aynı şekilde 2 gün önce 68.9 çıkarken şişlikten artık 70.2 çıkıyorum bağırsak çalıştırır diye denemediğim şey kalmadı :KK43: annem az yediğim için diyor ama sanmıyorum

activia yğurt ye iyi geliyo kayısı ye hurma ye ye işte :KK70: acı ye acıı :KK70:
acımıııı çok severim ama rahatsızlığım var iyi gelmiyo :KK70::KK70::KK70:

valla sabahtan beri kuru kayısı yiyip sıcak su içiyom.öğlen yemekten sonrada 2 tane acı çehre tohumu çiğnedim. sonra çıkış o çıkış :KK70::KK70::KK70: bağırsaklarım ötüyo vallaaa kökten çözdüm olayı :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
şimdi yeniden olmasın diye naapsam bilmiyom.sıvımı beslensem acaba.ya beslenme tarzım zaten kabızlık karşıtı ama niye böyle oldu anlamadım.:KK5::KK5::KK5:

Benim de aynı şekilde 2 gün önce 68.9 çıkarken şişlikten artık 70.2 çıkıyorum bağırsak çalıştırır diye denemediğim şey kalmadı :KK43: annem az yediğim için diyor ama sanmıyorum
ben takip edemiyorum kilomu.sabah uyanınca çıkıyorum 74 küsür diyodu. sinir oldum.acı çehre tohumuyla çözdüm olayı sonunda. ama tadı berbaaaaattttt :KK57::KK57::KK57::KK57: tek çarem oydu artık.

bana bir zamanlar bir diyetisyen 2 gunluk corba detoksu onermisti bu sekilde metabolizma kendine geliyor ve biraz ariniyor vucut. evdeki butun yesillikleri katarak yagsiz corba yapip gunde 3 ogun onu iciyorsun ve bol su. gercekten hem mide iniyor hem de insanin kilo vermesi hizlaniyor, yani bende oyle olmustu.

bugun;
sabah; 3 ceviz 2 dilim kavun
ogle; 1 kepce yogurt corbasi, 1 kepce barbunya pilaki, 1 dilim kavun
aksam yemegi yemiyorum birazdanda pilatese gidicem :KK28::KK28:
sen bayaaa aç geziyosun yahu :KK30: ya ben akşam yemesem olacak aslında ama kocam kilo vermemi istemiyo çakmasın diye yiyorum az

sen bayaaa aç geziyosun yahu :KK30: ya ben akşam yemesem olacak aslında ama kocam kilo vermemi istemiyo çakmasın diye yiyorum az
evet baya acim ama baska turlu gitmiyo artik kilolar benimde artik tak etti. yavas yavas bekleyemiyorum biraz hizlansin 68-67 falan olunca bakicam tekrardan.

Günaydin tatlislar ben bugun cok mutluyum ya
Dünki menüm
Sabah:yulaf kepekli lor peynirli omlet
3 çeri domates
3 bahce biberi

Ögle mercimek corba
Mantarli tavuk sote
1 dilim.ekmek biber tursusu

Ara
Biber tursusu
2 dilim ekmek
20 dk yuruyus 15 dk leslie squat
Aksam bisey yemedim 2 tl su ve bol limonlu kaynar su iciyorum sanirim tansiyonumu dusuruyo

Günaydııııın dünkü menüm
sabah
yarım el kadar ekmekle sandivc(salam,domates,peynir,marul)
işyerine gelince sıcak simit vardı dayanamadım yarım yedim bide

ara
4 adet kuru kayısı,ılık su

öğle
3 köfte
bi tb makarna

akşam
doludolu bi kase karışık çorba(karışık çorbayı kırmızı mercimek,yeşil mercimek,bulgur,pirinç,buğday,soğan,salça,nane,bi kaşıkda tarhana ile yapıyorum)

akşam yatarken yine 3 kayısı 1 bardak sıcak su

Günaydııııın dünkü menüm
sabah
yarım el kadar ekmekle sandivc(salam,domates,peynir,marul)
işyerine gelince sıcak simit vardı dayanamadım yarım yedim bide

ara
4 adet kuru kayısı,ılık su

öğle
3 köfte
bi tb makarna

akşam
doludolu bi kase karışık çorba(karışık çorbayı kırmızı mercimek,yeşil mercimek,bulgur,pirinç,buğday,soğan,salça,nane,bi kaşıkda tarhana ile yapıyorum)

akşam yatarken yine 3 kayısı 1 bardak sıcak su

makarnalar ekmekler ooo oluyo mu böyle....

makarnalar ekmekler ooo oluyo mu böyle....
bilerek yedim yaa. bağırsaklara baskı yapsın da tuvalete çıkmaya zorlasın beni diye :( öğlen yemekten sonra 2 tane acı çehre tohumu çiğnedim.rahatım şimdi çok şükür.o yedikelrimin hiçbiri kalamadı vücudumda :KK71:
sabah tartıldım mutlu oldum :KK25::KK25::KK25:

bilerek yedim yaa. bağırsaklara baskı yapsın da tuvalete çıkmaya zorlasın beni diye :KK43: öğlen yemekten sonra 2 tane acı çehre tohumu çiğnedim.rahatım şimdi çok şükür.o yedikelrimin hiçbiri kalamadı vücudumda :KK71:
sabah tartıldım mutlu oldum :KK25::KK25::KK25:

o acı çehre tohumu 10 liraya küçük şişede satıyorlar işe yarıyor mu?

o acı çehre tohumu 10 liraya küçük şişede satıyorlar işe yarıyor mu?
ben aslında zayıflatsın diye almıştım. sonra araştırdım bağırsakda şişkinlik yapıp patlama konumuna kadar getiriyomuş.sadece kabızlıkda kullanıyorum ara sıra.acayip su attırıyo vücuttan.ödem düşmanı resmen.bol su içmek lazım kullanırken.dışkı bile su oluyo resmen :KK70::KK70::KK70:

ben aslında zayıflatsın diye almıştım. sonra araştırdım bağırsakda şişkinlik yapıp patlama konumuna kadar getiriyomuş.sadece kabızlıkda kullanıyorum ara sıra.acayip su attırıyo vücuttan.ödem düşmanı resmen.bol su içmek lazım kullanırken.dışkı bile su oluyo resmen :KK70::KK70::KK70:

aaa ne biçim şeymiş oo korktum been içemem hiç aaa... sende içme.......

aaa ne biçim şeymiş oo korktum been içemem hiç aaa... sende içme.......
yok zayıflamak için içmiyorum.eğer sindirim sıkıntısı yaşarsam sıkıntı gidermek için nadiren kullanıyorum.her yolu denedikten sonra ona başvuruyorum. aman deyim haa nette her zayıflatıyoo denilen şeye inanmayın kızlar.sağlıksız böyl eşeyler.yavaş yavaş verelim sağlam olsun zemin :KK59::KK59:

Back