activia yğurt ye iyi geliyo kayısı ye hurma ye ye iştenaapalım cici kalabalık olduk derken dağıldı gitti millet cumadan cumaya geliyolar galiba.
benim de kızkardeşim sözlencekmiş. düğüne kadar zayıflamam lazımdobiş dobiş elbise giyemem
ama sindirimim bozuldu neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum. lifli besleniyorum hiç içmediğim şekilde bol su içiyorum.kızartma yemiyorum.ekmeği çok azalttım ama sindirimim mahvoldu. şişkinlikden sinirim bozuldu tartılamıyorum
Benim de aynı şekilde 2 gün önce 68.9 çıkarken şişlikten artık 70.2 çıkıyorum bağırsak çalıştırır diye denemediğim şey kalmadınaapalım cici kalabalık olduk derken dağıldı gitti millet cumadan cumaya geliyolar galiba.
benim de kızkardeşim sözlencekmiş. düğüne kadar zayıflamam lazımdobiş dobiş elbise giyemem
ama sindirimim bozuldu neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum. lifli besleniyorum hiç içmediğim şekilde bol su içiyorum.kızartma yemiyorum.ekmeği çok azalttım ama sindirimim mahvoldu. şişkinlikden sinirim bozuldu tartılamıyorum
acımıııı çok severim ama rahatsızlığım var iyi gelmiyoactivia yğurt ye iyi geliyo kayısı ye hurma ye ye işteacı ye acıı
ben takip edemiyorum kilomu.sabah uyanınca çıkıyorum 74 küsür diyodu. sinir oldum.acı çehre tohumuyla çözdüm olayı sonunda. ama tadı berbaaaaatttttBenim de aynı şekilde 2 gün önce 68.9 çıkarken şişlikten artık 70.2 çıkıyorum bağırsak çalıştırır diye denemediğim şey kalmadıannem az yediğim için diyor ama sanmıyorum
Su an yazlıktayız buralarda bulamam ama pzt izmire dönünce aktar yolu görünüyor bana daben takip edemiyorum kilomu.sabah uyanınca çıkıyorum 74 küsür diyodu. sinir oldum.acı çehre tohumuyla çözdüm olayı sonunda. ama tadı berbaaaaattttttek çarem oydu artık.
sen bayaaa aç geziyosun yahubugun;
sabah; 3 ceviz 2 dilim kavun
ogle; 1 kepce yogurt corbasi, 1 kepce barbunya pilaki, 1 dilim kavun
aksam yemegi yemiyorum birazdanda pilatese gidicem
evet baya acim ama baska turlu gitmiyo artik kilolar benimde artik tak etti. yavas yavas bekleyemiyorum biraz hizlansin 68-67 falan olunca bakicam tekrardan.sen bayaaa aç geziyosun yahuya ben akşam yemesem olacak aslında ama kocam kilo vermemi istemiyo çakmasın diye yiyorum az
Günaydııııın dünkü menüm
sabah
yarım el kadar ekmekle sandivc(salam,domates,peynir,marul)
işyerine gelince sıcak simit vardı dayanamadım yarım yedim bide
ara
4 adet kuru kayısı,ılık su
öğle
3 köfte
bi tb makarna
akşam
doludolu bi kase karışık çorba(karışık çorbayı kırmızı mercimek,yeşil mercimek,bulgur,pirinç,buğday,soğan,salça,nane,bi kaşıkda tarhana ile yapıyorum)
akşam yatarken yine 3 kayısı 1 bardak sıcak su
bilerek yedim yaa. bağırsaklara baskı yapsın da tuvalete çıkmaya zorlasın beni diyemakarnalar ekmekler ooo oluyo mu böyle....
bilerek yedim yaa. bağırsaklara baskı yapsın da tuvalete çıkmaya zorlasın beni diyeöğlen yemekten sonra 2 tane acı çehre tohumu çiğnedim.rahatım şimdi çok şükür.o yedikelrimin hiçbiri kalamadı vücudumda
sabah tartıldım mutlu oldum
ben aslında zayıflatsın diye almıştım. sonra araştırdım bağırsakda şişkinlik yapıp patlama konumuna kadar getiriyomuş.sadece kabızlıkda kullanıyorum ara sıra.acayip su attırıyo vücuttan.ödem düşmanı resmen.bol su içmek lazım kullanırken.dışkı bile su oluyo resmeno acı çehre tohumu 10 liraya küçük şişede satıyorlar işe yarıyor mu?
ben aslında zayıflatsın diye almıştım. sonra araştırdım bağırsakda şişkinlik yapıp patlama konumuna kadar getiriyomuş.sadece kabızlıkda kullanıyorum ara sıra.acayip su attırıyo vücuttan.ödem düşmanı resmen.bol su içmek lazım kullanırken.dışkı bile su oluyo resmen
yok zayıflamak için içmiyorum.eğer sindirim sıkıntısı yaşarsam sıkıntı gidermek için nadiren kullanıyorum.her yolu denedikten sonra ona başvuruyorum. aman deyim haa nette her zayıflatıyoo denilen şeye inanmayın kızlar.sağlıksız böyl eşeyler.yavaş yavaş verelim sağlam olsun zeminaaa ne biçim şeymiş oo korktum been içemem hiç aaa... sende içme.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?