70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende yuruyus kardiyo plates zumbayla 35 gundur devam ediorum 2.ci ayimi da spor salonuna yazildim 1 ay daha bole gidersem baya fark olacak insallah.. 6 aya kadar devam edip spora sora azalticam ama tamen birakmicam.. baya yarari oldu vucudu sekillendirmede ve yag yakmada yararli sporlar.. aksam yememenin ve az öğün yemenin faydasi cok..

aslinda her gun 1 saat yurumek lazim diyorlar o sekilde cok kilo veren var. ama spor salonundaki hocam bana uzun uzun yurumek yerine 20 dk hizli yuru sonra ip atla squat yap o sekilde spor yap dedi kafam karisik.
aslinda her gun 1 saat yuruyup guzel kilo verenler de var ama bilemedim.

merhaba arkadaşlar
sabah menüm
2 dilim ekmek
yağsız sucuk
peynir
çok az çikolata az şekerli çay
akşam menüm
1 kase kuru fasulye
2 tane biber dolması
ve bol su :)
yarında bölgesel sporlara başlıyorum ara vermiştim spora verdiklerimi geri almaya başladım
ama sizinde desteğinizle bırakmıcam artık

günaydın kızlar dünki menüm

sabah
domates,peynir,zeytin,3 galeta(kahvaltılık acı sosa bandırdım),form çayı

ara
2 adet kuru erik

öğle
bi kase yoğurt çorbası

akşam
bi tb. bamya yemeği
1 tane baget tavuk(fırında poşette pişti)
1 patates(tavukla fırında pişti)
4-5 kaşık makarna
salata

gün boyu 2,5 lt su

spor çok önemli insan bıraktığı gibi geri almaya başlıyor. leslie diye bir şey dolanıyor ona baktım yapılmayacak birşey değil akşam yatmadan yapılabilir, yapan varsa bilgi verirse çok güzel olur. bir de dans etmek terletiyor insanı evde bile olsa spor yapılmadıysa ip atlayıp sonrasında dans etmek işe yarıyor.

Evet evet bnmde oyle oldu sicaktan yiyesim gelmiyor :)
aslında hazır yiyemiyorken güzel soğuk detoks içecekler yapıp içmek lazım. Bizim bir tanıdığımız her gün 2-3 lt içiyordu su yapıp baya kilo verdi ve şekeri düştü. Suyun içine çubuk tarcın, salatalık ve limon atıp bir gece dolapta bekletip ertesi gün içiyordu.

haklısın canım 4 kilo vermiştim spor ve yediklerime dikkat ederek spor yapamadım bi kaç gün 2 kilo geri aldım
leslie bende araştırayım bakalım :)

günaydııın
kızlar nooluyo dökülmeyemi başlıyoruz yoks kimsecikler uğramaz oldu
menüm
sabah
1 kase nesfit,yarım bardak süt

ara
2 kuru erik

öğle
bi tb. bamya yemeği
1 tavuk baget ve patates

ara
çubuklu dondurma :)

akşam
1 kase bakliyat çorbası
4 köfte
az makarna

2 lt su

kızlar günaydın 5 gündür yokum görümcemin düğünü vardı şehir dışındaydım bi geldi işler birikmiş yoğun üzerine bide nişanlım izne gelmişti o gidince mala bağlama evresi nihayet burdayımm benim bildirim yaptıgımda regliydim şu an kilom eski haline döndü çok şükür :) napıyosunuz bakiyiiim

naapalım cici kalabalık olduk derken dağıldı gitti millet cumadan cumaya geliyolar galiba.
benim de kızkardeşim sözlencekmiş. düğüne kadar zayıflamam lazım dobiş dobiş elbise giyemem
ama sindirimim bozuldu neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum. lifli besleniyorum hiç içmediğim şekilde bol su içiyorum.kızartma yemiyorum.ekmeği çok azalttım ama sindirimim mahvoldu. şişkinlikden sinirim bozuldu tartılamıyorum

hayırlı günler kızlar
benim menüm
kahvaltı:
1bardak süt,1hurma,peynir domates
ara:
yeşil çay,armut
öğlen:
1 karnıyarık 2kaşık yoğurt
16:30
mercimek salatası,1/4 simit,2 dilim patates graten domates(piknik menüsü)biraz fazla kaçtı ama.
akşam:yok
yatarken yoğurt kürü
200 ip atlama,50 squat

açlık çekmek kilo vermeye çalışanlar için motive edici oluyor, resmen açlıktan midem acıdığını hisettiğimde kendimi kilo veriyormuşum gibi hissediyorum. çünkü normal zamanda sürekli bir şeyler yeme ihtiyacı ve aç mıyım gerçekten tok muyum anlayamadığım bir durum oluyor. zayıflamak için hiç bir kaçamak yapmamak lazım onu anladım bu 11 kiloyu verirken tabi 12 oldu bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…