spor çok önemli insan bıraktığı gibi geri almaya başlıyor. leslie diye bir şey dolanıyor ona baktım yapılmayacak birşey değil akşam yatmadan yapılabilir, yapan varsa bilgi verirse çok güzel olur. bir de dans etmek terletiyor insanı evde bile olsa spor yapılmadıysa ip atlayıp sonrasında dans etmek işe yarıyor.merhaba arkadaşlar
sabah menüm
2 dilim ekmek
yağsız sucuk
peynir
çok az çikolata az şekerli çay
akşam menüm
1 kase kuru fasulye
2 tane biber dolması
ve bol su :)
yarında bölgesel sporlara başlıyorum ara vermiştim spora verdiklerimi geri almaya başladım
ama sizinde desteğinizle bırakmıcam artık
aslında hazır yiyemiyorken güzel soğuk detoks içecekler yapıp içmek lazım. Bizim bir tanıdığımız her gün 2-3 lt içiyordu su yapıp baya kilo verdi ve şekeri düştü. Suyun içine çubuk tarcın, salatalık ve limon atıp bir gece dolapta bekletip ertesi gün içiyordu.Evet evet bnmde oyle oldu sicaktan yiyesim gelmiyor :)
haklısın canım 4 kilo vermiştim spor ve yediklerime dikkat ederek spor yapamadım bi kaç gün 2 kilo geri aldımspor çok önemli insan bıraktığı gibi geri almaya başlıyor. leslie diye bir şey dolanıyor ona baktım yapılmayacak birşey değil akşam yatmadan yapılabilir, yapan varsa bilgi verirse çok güzel olur. bir de dans etmek terletiyor insanı evde bile olsa spor yapılmadıysa ip atlayıp sonrasında dans etmek işe yarıyor.
naapalım cici kalabalık olduk derken dağıldı gitti millet cumadan cumaya geliyolar galiba.kızlar günaydın 5 gündür yokum görümcemin düğünü vardı şehir dışındaydım bi geldi işler birikmiş yoğun üzerine bide nişanlım izne gelmişti o gidince mala bağlama evresi nihayet burdayımm benim bildirim yaptıgımda regliydim şu an kilom eski haline döndü çok şükür :) napıyosunuz bakiyiiim
günaydııın
kızlar nooluyo dökülmeyemi başlıyoruz yoks kimsecikler uğramaz oldu
menüm
sabah
1 kase nesfit,yarım bardak süt
ara
2 kuru erik
öğle
bi tb. bamya yemeği
1 tavuk baget ve patates
ara
çubuklu dondurma :)
akşam
1 kase bakliyat çorbası
4 köfte
az makarna
menün gayet dengeli canım
2 lt su
hayırlı günler kızlar
benim menüm
kahvaltı:
1bardak süt,1hurma,peynir domates
ara:
yeşil çay,armut
öğlen:
1 karnıyarık 2kaşık yoğurt
16:30
mercimek salatası,1/4 simit,2 dilim patates graten domates(piknik menüsü)biraz fazla kaçtı ama.
akşam:yok
yatarken yoğurt kürü
200 ip atlama,50 squat[/
menün gayet dengeli canım.günaydııın
kızlar nooluyo dökülmeyemi başlıyoruz yoks kimsecikler uğramaz oldu
menüm
sabah
1 kase nesfit,yarım bardak süt
ara
2 kuru erik
öğle
bi tb. bamya yemeği
1 tavuk baget ve patates
ara
çubuklu dondurma :)
akşam
1 kase bakliyat çorbası
4 köfte
az makarna
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?