5te5 nedir :) kacamaksiz olmak dengeledikten sorafazla kacirmadan sagdan sagdan:)
Oda dogru bi 10 15 kilo versek limit olsa ek.. fena olmazbide limit ayiralim kacirma firsatimiz olsun ne yapsak ne etsek gozumuz kacamakta nabalim yaf:) yok iyi gjdiyorum bi kere acsam 10 kere kapatiyorum agzimi artik
Yok yok demiyorum.. takildim biraz. Ins sabirla ve dirayetle sifit istemiorum da 40 38 bedene.. yeterli :)
Hoşbuldumhoşgeldinipekitos kayda aldım canım başlangıcını.cuma sabahı tartılıyoruz.bildirim yapıyoruz. gelen 2 hafta sonra vazgeçiyo.katılımının devamlılığını diliyorum
Hoşbuldum
ben yaklaşık 6 aydır spor yapıyorm. son 3 ayda 84 ten indim 73 ecuma günü yazıyorum o zaman hadi bakalım inşallah bi 69 ları görürüm
Haftada 1 gün pilates 2 gün kardiyo yapıyorum. evde de fırsat buldukça yürümeye çalışıyorum.maşallaaah.... ne güzel vermişsin.... bii anlat bakalım nasıl gitti bu onbir kilo...... ne sporuymuş o de bize de nasiplenelim azıcık...
insan bir kiloda takılınca bütün motivasyon gidiyor. bende bayadır kaldım burada ama şimdi akşam yemeklerini hiç yemiyorum. haftada 3 gün spora gidiyorum bakalım inş gidicek şu 4 kilo.
herkes farklı diyet mi uyguluyor?
Haftada 1 gün pilates 2 gün kardiyo yapıyorum. evde de fırsat buldukça yürümeye çalışıyorum.
Aslında karatay diyetine merak sardım bu ara. onun dışında kilom durunca akşam 5 te kesiyorum bir kaç hafta yemekleri tekrardan başlıyor kilolar gitmeye.
herkez yeni zaten... bi görünüp bir kayboluyorlar kimin ne yaptığı belli değil :))[/QUO
insan paylaşınca daha kolay oluyor. biz arkadaşlarla grup oluşturmuştuk ama sonradan herkes yavaş yavaş döküldü bende bayadır forumları okuyordum üye olayım dedim.
akşam yemeklerini kesmek baya farkediyor. bir de günn içerisinde biberiye ve mısır püskülü yapıyorum ben o da etkili.
5/5 nedir?iyimiş... bende ayın beşinde 75,6 ile başladım.... şekeri kolayı kestim güzelce gitmeye başladı... sonra durdu.. şimdi 5te 5 yapıyorum.... bakalım ne olcak....
çok güzel güzel kilo vermişsinHoşbuldum
ben yaklaşık 6 aydır spor yapıyorm. son 3 ayda 84 ten indim 73 ecuma günü yazıyorum o zaman hadi bakalım inşallah bi 69 ları görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?