merhabalar benide alırmısınız aranıza
bende 25 gün önce 78le başladım
74 e düşmüştüm bugün tartıda 76yı gördüm
size katılmak istiyorum 2 gündür stresten yemeğe verdim kendimi tartıyada yansıdı hemen
sizin sayenizde hedefime ulaşacağım inşallah
tabi kabul ederseniz
Günaydın kızlaar .. bende size katilmak istiyorum doğum yaptım hamilelikte 4 kilo aldım sadece doğumdan sonra aman allahım anlatamam sistim resmen 97 kiloydum ... karatay diyeti yaptım 85 e düştüm sonra durdu diyetisyene gittim onlada daha yavaş verdim 76.8 kiloyum şimdi iniş çıkışlar oluyor bu yetmislerden bir veriyorum bir alıyorum sanırım vucudum direniyor ..birseyler yapmam gerek
hoşbuldum canım inşallah :)aramıza hoşgeldiniz.en yakın zamanda hedeflerimize ulaşmak dileğiyle
benmatmazel in başlangıç 72 hedef 57 değerlerini yazmayı unutmuşumliste budur kızlar.eksik yanlış bildirirseniz düzeltirim turuncu renkli arkadaşlar aramıza yeni katılanlar.
liste budur kızlar.eksik yanlış bildirirseniz düzeltirim turuncu renkli arkadaşlar aramıza yeni katılanlar.
cuma sabah tartılıp bildirim yapıyoruz cnmGünaydın herkese liste için teşekkürler svmkuru ellerine saglık size bir sorum olacak güncel kilo bildirimini haftada bir mi yapıyorsunuz belli bir günü var mı
Teşekkürlercuma sabah tartılıp bildirim yapıyoruz cnm
sen yenisin galibagünaydınnn :) Başlangıç:72 Hedef:58
sen yenisin galibahoşgeldiinnn ne güzel yaa katılımların devamını bekliyoruz yeni arkadaşlardan lütfeeenn
liste için teşekkürler canım.liste budur kızlar.eksik yanlış bildirirseniz düzeltirim turuncu renkli arkadaşlar aramıza yeni katılanlar.
Günaydın herkese liste için teşekkürler svmkuru ellerine saglık size bir sorum olacak güncel kilo bildirimini haftada bir mi yapıyorsunuz belli bir günü var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?