• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar benim fenaaa.güya zayıflayayım diye üye oldum utancımdan giremiyorum bu konuya.emzitiyorum ya ALlaaaah canım çikolatalar çerezler neler neler istiyor.hamileyken bukadar aşermedim.ben fenayım
Geçen hafta 72.5
Bu hafta 73.5
+1.000
Toparlamam gerek.beni motive edin kızlaaar.aranızda emziren var mı tüyolar versin

Kızlar benim fenaaa.güya zayıflayayım diye üye oldum utancımdan giremiyorum bu konuya.emzitiyorum ya ALlaaaah canım çikolatalar çerezler neler neler istiyor.hamileyken bukadar aşermedim.ben fenayım
Geçen hafta 72.5
Bu hafta 73.5
+1.000
Toparlamam gerek.beni motive edin kızlaaar.aranızda emziren var mı tüyolar versin
Emziren anneler için kalsiyum diyeti diye b b b bişey duymuştum ben

Merhaba kızlar
Ben yaklaşık 5 senedir (doğumdan beri) hep 72 kiloda çakılı kaldım (boyu 1.73) açıkçası çok uğraşmadım da kilo vermeye abur cubur düşkünüyüm ne yazık ki hatta asla kilo veremeyeceğime bile inandırdım kendimi sırf uğraşmamak için ancak bir hafta önce tartıldığımda 70 kiloya düştüğünü gördüm ve neden olmasın dedim motivemi kaybetmemek için yanınıza koştum inş desteğinizle 60 kiloya inmek istiyorum Allah hepimize kolaylık versin

merhabalar benide alırmısınız aranıza Hoppa
bende 25 gün önce 78le başladım
74 e düşmüştüm bugün tartıda 76yı gördüm
size katılmak istiyorum 2 gündür stresten yemeğe verdim kendimi tartıyada yansıdı hemen
sizin sayenizde hedefime ulaşacağım inşallah
tabi kabul ederseniz :KK51:

yemeye verme şu güzel havalarda yürüyüşe ver kendini....

Günaydın kızlaar .. bende size katilmak istiyorum doğum yaptım hamilelikte 4 kilo aldım sadece doğumdan sonra aman allahım anlatamam sistim resmen 97 kiloydum ... karatay diyeti yaptım 85 e düştüm sonra durdu diyetisyene gittim onlada daha yavaş verdim 76.8 kiloyum şimdi iniş çıkışlar oluyor bu yetmislerden bir veriyorum bir alıyorum sanırım vucudum direniyor ..birseyler yapmam gerek :110:

merhabalar benide alırmısınız aranıza Hoppa
bende 25 gün önce 78le başladım
74 e düşmüştüm bugün tartıda 76yı gördüm
size katılmak istiyorum 2 gündür stresten yemeğe verdim kendimi tartıyada yansıdı hemen
sizin sayenizde hedefime ulaşacağım inşallah
tabi kabul ederseniz :KK51:
hoşgeldin cnm aramıza. sevim ben. başlangıç 76 ile kayda alındın ohalde

Günaydın kızlaar .. bende size katilmak istiyorum doğum yaptım hamilelikte 4 kilo aldım sadece doğumdan sonra aman allahım anlatamam sistim resmen 97 kiloydum ... karatay diyeti yaptım 85 e düştüm sonra durdu diyetisyene gittim onlada daha yavaş verdim 76.8 kiloyum şimdi iniş çıkışlar oluyor bu yetmislerden bir veriyorum bir alıyorum sanırım vucudum direniyor ..birseyler yapmam gerek :110:
sende hoşgeldin cnm.ne güzel giderek kalabalıklalıyoruz :KK50:başlangıç 76.8 le listedesin :KK49::KK49:

Merhaba kızlar
Ben yaklaşık 5 senedir (doğumdan beri) hep 72 kiloda çakılı kaldım (boyu 1.73) açıkçası çok uğraşmadım da kilo vermeye abur cubur düşkünüyüm ne yazık ki hatta asla kilo veremeyeceğime bile inandırdım kendimi sırf uğraşmamak için ancak bir hafta önce tartıldığımda 70 kiloya düştüğünü gördüm ve neden olmasın dedim motivemi kaybetmemek için yanınıza koştum inş desteğinizle 60 kiloya inmek istiyorum Allah hepimize kolaylık versin
hoşgeldin aramıza bi doğum mağduru daha oldu doğursak olmuyo doğurmasak olmuyo ne iş bu ya :KK48: başlangıç 70 ile kayıttasın :KK49:

hoşgeldin cnm aramıza. sevim ben. başlangıç 76 ile kayda alındın ohalde
hoşbuldum canım teşekür ederim Hoppa bundan sonra daha dikkatli oluyorum birdaha kaçamak yok artık :) bebek düşünüyoruz hamile kalmadan vermek istiyorum bende ..
inşallah beraber başarıcaz :KK5:
başlangıç=78
güncel=76
hedef=65

hoşbuldum canım teşekür ederim Hoppa bundan sonra daha dikkatli oluyorum birdaha kaçamak yok artık :) bebek düşünüyoruz hamile kalmadan vermek istiyorum bende ..
inşallah beraber başarıcaz :KK5:
başlangıç=78
güncel=76
hedef=65
senle 3 olduk bi üyemiz daha var zayıflayıp bi daha doğurucaz :rolleyes::rolleyes:

Back