dünki menüm
sabah
2 dilim börek,domates,salatalık
ara
bi avuç kadar kuru meyve
öğle
2 dilim börek domates,salatalık (sabahtan kalanlar vardı başka bişey yapmaya üşendim)
akşam
bi kase tarhana çorbası
az körili tavuk
çok az pilav
salata
bu hafta sonuncu benim kimseye kaptırmam sonunculuğu
kız atayımmı dökeyimmi napayım.baktım olmuyo kaldırdım bu sabah dondurucuya attım artık napayım.gene mi börek aaaaa.........
kız atayımmı dökeyimmi napayım.baktım olmuyo kaldırdım bu sabah dondurucuya attım artık napayım.
BOY 1,68 BENİMonu yemeden önce yapacaktın... bir daha da hamur işi yapma... kocacığına da zararlı... 70 lerdeyiz.... boyun kaçtı senin ? ona göre fırça atayım... boyuna göre fırça atıcam....
tartılma mesel değilde tuvalet sıkıntı yaaşşşş millet yarın tartılmayı unutmayın... ayyy ben bilmiyodum hocam elektrikler kesikti çalışamadım... silgim bitmiş bilmem , anlamam ben.....
BOY 1,68 BENİM
aslında şöyle durum.ben kemik olarak iri biriyim zaten.istesemde fazla zayıf göstermiyorum.2007 de evlendim.63 kilo olarak.bi ara stres sinirden 58 e indim.sonra amaaan ne dert ediyom kendime herşeyi dedim. sonra 2012 de doğum yaptım.67 ile hamile kaldım.10 kilo aldım.sonra hep 72-74 arası oldum.bacaklarım kalınlaştı bu süreçte.onları inceltsem gerisini dert etmiyorum. bi de memur oldum bu arada.devamlı oturuyorum.u günden beride belimde kalınlaşmaya başladı. diyet yapıp bacakları eritsem yeter bana.ama zor oraları eritmek diye okuyorum hep.hedef 60 dedim kendimeo zaman senin max 65 olman lazım dimi.....
aslında şöyle durum.ben kemik olarak iri biriyim zaten.istesemde fazla zayıf göstermiyorum.2007 de evlendim.63 kilo olarak.bi ara stres sinirden 58 e indim.sonra amaaan ne dert ediyom kendime herşeyi dedim. sonra 2012 de doğum yaptım.67 ile hamile kaldım.10 kilo aldım.sonra hep 72-74 arası oldum.bacaklarım kalınlaştı bu süreçte.onları inceltsem gerisini dert etmiyorum. bi de memur oldum bu arada.devamlı oturuyorum.u günden beride belimde kalınlaşmaya başladı. diyet yapıp bacakları eritsem yeter bana.ama zor oraları eritmek diye okuyorum hep.hedef 60 dedim kendime
tartılma mesel değilde tuvalet sıkıntı yaagelmiyo sabah sabah napcaz yaa
araştırayım şu jillian ı bakalım.squat başlıycam.arada leslie yapıyom da çocuk fırssat vermio ki bana.yok çişim geldi yok uykum geldi yok oyun oynayalım hadisenin fazla kilon yok o zaman ben seni azarlamıyayım... sen spor yap azcık... jillian var ya o feci onu yap... acayip etkili...
araştırayım şu jillian ı bakalım.squat başlıycam.arada leslie yapıyom da çocuk fırssat vermio ki bana.yok çişim geldi yok uykum geldi yok oyun oynayalım hadi
3 yaşını bitirdi o bücür dediğin evin içinde tam bi ergen edasında burnumdan getiriyo.kızıyo bana bakıcıya bıorakıyorum diye onun acısı hep akşam çektirdiklerienemmm yerim ben o bücürü.... arada bana yolla ben oynarım onunla :))
Merhaba hanımalarBu sabahtan kalkıp 60 dk lık yürüyüşümü yaptım, eve dönünce 2 tane incir yedim. 12 de de yarım simit bi tane haşlanmış yumurta yarım salatalık çok ince bi dilim peynir ve bi bardak şekersiz çayımı içtim. Veee bu sabah tartıda 70 i gördüm çok mutluyum, en son ne zaman 70 i görmüştüm hatırlamıyorum bile
3 yaşını bitirdi o bücür dediğin evin içinde tam bi ergen edasında burnumdan getiriyo.kızıyo bana bakıcıya bıorakıyorum diye onun acısı hep akşam çektirdikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?