• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızçelerrrr dünki menüm
sabah
ekmek arası kaşar
meyve suyu

öğle
mercimek çorba
taze fasulye
pilav
turşu
karpuz

ara
karpuz

akşam
biber kızartması dicem ama kızartma değil kızartma görünümlü sote :D
2.5 lt su 2 yeşilçay
15 dk yürüyüş

Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim ve 71 kiloyum hedefim 60 kilo olmak

hadi bakalım altmışlara az kalmış....

Kızlar 500 ip atlama sözü vermiştim ama 350 tane yapabildim :KK43:

laf ağazdan çıkar sözünde dur bananee :)

merhaba.79.6 kiloyum.60 kg.a inmek istiyorum.3 kg verip 5 kg almaktan bıktım.motivasyon açısından buraya katılmanın faydalı olacağını düşündüm.aranıza katılmak istiyorum.hepinize sağlıklı günler...

hoşgelmişseeen... sorma valla hepimiz bıktık...

günaydın kızçelerrrr dünki menüm
sabah
ekmek arası kaşar
meyve suyu

öğle
mercimek çorba
taze fasulye
pilav
turşu
karpuz

ara
karpuz

akşam
biber kızartması dicem ama kızartma değil kızartma görünümlü sote :KK70:
2.5 lt su 2 yeşilçay
15 dk yürüyüş

kaşar ekmek arası bir de olmamış --ekmek ne ekmeğiydi---

pilav turşu karpuz yasak....

kızartma zaten cıss hadi sote deyip yırtmışsın...

kaşar ekmek arası bir de olmamış --ekmek ne ekmeğiydi---

pilav turşu karpuz yasak....

kızartma zaten cıss hadi sote deyip yırtmışsın...
ya karpuz yasakmı :110: kızartma değildi çünkü normal ekmek sabah işe geç kaldım aceleyle elime o geçti

merhaba.79.6 kiloyum.60 kg.a inmek istiyorum.3 kg verip 5 kg almaktan bıktım.motivasyon açısından buraya katılmanın faydalı olacağını düşündüm.aranıza katılmak istiyorum.hepinize sağlıklı günler...
aramıza hoşgeldin tatlımmm

ya karpuz yasakmı :110: kızartma değildi çünkü normal ekmek sabah işe geç kaldım aceleyle elime o geçti

yasak tabi şeker deposu 1 dilim 2 dilim anca... ama zaten 70 in üzerindeyiz... hiç yemesekte ölmeyiz yani.... normal ekmek diyo bi de... kaşar en kalorili peynir türlerinden.... böyle gidiyosa kilolar valla süper şanslısın o zaman çok pis kıskanırım... ben bunların birini eklesem 80 lik olu veririm anında....

Sabah 6.30 da kalktım 61 dk yürüyüş yaptım , yürüyüşten sonra bir şeftali yedim. Saat 11-12 gibi de bir baharatlı omlet bi tane salatalık bi bardak şekersiz çayımı içtim. Az önce de iki tane badem yedim. Toplam 160 kalori alıp 315 kalori yaktım :21:
oooooooooo :KK9::KK9::KK9:

Sabah 3 dilim kızarmış çavdar ekmeği ama yağsız kızarttım 1 dilim peynir ve biraz domates
Öğlen 3 tane dolma 1 patlıcan 1 biber 1 de patates hepside minicikti 1 kase cacık
Aksam 1 tane kucuk haslanmış patates ve ekmeksiz 1 dilim adana kebap ve yarım salkım kadar üzüm
1 tane yesil çay
2 lt su
100 tane ip atlama ve 30 dk karışık egzersiz :D

dünki menüm

sabah
2 dilim börek,domates,salatalık

ara
bi avuç kadar kuru meyve

öğle
2 dilim börek domates,salatalık (sabahtan kalanlar vardı başka bişey yapmaya üşendim)

akşam
bi kase tarhana çorbası
az körili tavuk
çok az pilav
salata

bu hafta sonuncu benim kimseye kaptırmam sonunculuğu :KK70::KK70::KK70::mad::mad::mad::mad:

Back