Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim ve 71 kiloyum hedefim 60 kilo olmak
hoşgeldinnnmerhaba.79.6 kiloyum.60 kg.a inmek istiyorum.3 kg verip 5 kg almaktan bıktım.motivasyon açısından buraya katılmanın faydalı olacağını düşündüm.aranıza katılmak istiyorum.hepinize sağlıklı günler...
ayy ilayda ya alemsinMillet abur cubur tıkmakta biz açlıktan ölekmi
Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim ve 71 kiloyum hedefim 60 kilo olmak
Kızlar 500 ip atlama sözü vermiştim ama 350 tane yapabildim
merhaba.79.6 kiloyum.60 kg.a inmek istiyorum.3 kg verip 5 kg almaktan bıktım.motivasyon açısından buraya katılmanın faydalı olacağını düşündüm.aranıza katılmak istiyorum.hepinize sağlıklı günler...
günaydın kızçelerrrr dünki menüm
sabah
ekmek arası kaşar
meyve suyu
öğle
mercimek çorba
taze fasulye
pilav
turşu
karpuz
ara
karpuz
akşam
biber kızartması dicem ama kızartma değil kızartma görünümlü sote
2.5 lt su 2 yeşilçay
15 dk yürüyüş
kız akşama kadar işyerinde aylaklıktan börek tariflerine baktım.dedim kendim yemeyim ama kocam mahrum kalmasın börekten.ama tutamadım ağzımı
ya karpuz yasakmıkaşar ekmek arası bir de olmamış --ekmek ne ekmeğiydi---
pilav turşu karpuz yasak....
kızartma zaten cıss hadi sote deyip yırtmışsın...
aramıza hoşgeldin tatlımmmmerhaba.79.6 kiloyum.60 kg.a inmek istiyorum.3 kg verip 5 kg almaktan bıktım.motivasyon açısından buraya katılmanın faydalı olacağını düşündüm.aranıza katılmak istiyorum.hepinize sağlıklı günler...
Teşekkürlerrryeni kızlaarrr tabloya eklendiniz kaydınız alındı
cuma sabah tartı günü hadi bismillah
ya karpuz yasakmıkızartma değildi çünkü normal ekmek sabah işe geç kaldım aceleyle elime o geçti
ooooooooooSabah 6.30 da kalktım 61 dk yürüyüş yaptım , yürüyüşten sonra bir şeftali yedim. Saat 11-12 gibi de bir baharatlı omlet bi tane salatalık bi bardak şekersiz çayımı içtim. Az önce de iki tane badem yedim. Toplam 160 kalori alıp 315 kalori yaktım
Her sabah kalkıyorum yürüyorum 10 gün öncesine kadar 73 tüm 71 e düştümmoooooooooo
yoğurt kürünün faydasını görüyomusun canım. tadı nasıl bu aradayatmadan önce 3mil leslie
acı biberli yoğurt kürüne devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?