• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yoğurt kürünün faydasını görüyomusun canım. tadı nasıl bu arada[/QUOTE
yoğurt küründe 4. günüm canım.daha pek bişey anlıyamadım.faydası olacağını düşünüyorum.
ama tadını sevdim.akşam yerken oğlumda bir kaşık aldı.oda beğendi.

dünki menüm

sabah
2 dilim börek,domates,salatalık

ara
bi avuç kadar kuru meyve

öğle
2 dilim börek domates,salatalık (sabahtan kalanlar vardı başka bişey yapmaya üşendim)

akşam
bi kase tarhana çorbası
az körili tavuk
çok az pilav
salata

bu hafta sonuncu benim kimseye kaptırmam sonunculuğu :KK70::KK70::KK70::mad::mad::mad::mad:

gene mi börek aaaaa.........

kız atayımmı dökeyimmi napayım.baktım olmuyo kaldırdım bu sabah dondurucuya attım artık napayım.:cry::cry:

onu yemeden önce yapacaktın... bir daha da hamur işi yapma... kocacığına da zararlı... 70 lerdeyiz.... boyun kaçtı senin ? ona göre fırça atayım... boyuna göre fırça atıcam....

o zaman senin max 65 olman lazım dimi.....
aslında şöyle durum.ben kemik olarak iri biriyim zaten.istesemde fazla zayıf göstermiyorum.2007 de evlendim.63 kilo olarak.bi ara stres sinirden 58 e indim.sonra amaaan ne dert ediyom kendime herşeyi dedim. sonra 2012 de doğum yaptım.67 ile hamile kaldım.10 kilo aldım.sonra hep 72-74 arası oldum.bacaklarım kalınlaştı bu süreçte.onları inceltsem gerisini dert etmiyorum. bi de memur oldum bu arada.devamlı oturuyorum.u günden beride belimde kalınlaşmaya başladı. diyet yapıp bacakları eritsem yeter bana.ama zor oraları eritmek diye okuyorum hep.hedef 60 dedim kendime

aslında şöyle durum.ben kemik olarak iri biriyim zaten.istesemde fazla zayıf göstermiyorum.2007 de evlendim.63 kilo olarak.bi ara stres sinirden 58 e indim.sonra amaaan ne dert ediyom kendime herşeyi dedim. sonra 2012 de doğum yaptım.67 ile hamile kaldım.10 kilo aldım.sonra hep 72-74 arası oldum.bacaklarım kalınlaştı bu süreçte.onları inceltsem gerisini dert etmiyorum. bi de memur oldum bu arada.devamlı oturuyorum.u günden beride belimde kalınlaşmaya başladı. diyet yapıp bacakları eritsem yeter bana.ama zor oraları eritmek diye okuyorum hep.hedef 60 dedim kendime

senin fazla kilon yok o zaman ben seni azarlamıyayım... sen spor yap azcık... jillian var ya o feci onu yap... acayip etkili...

senin fazla kilon yok o zaman ben seni azarlamıyayım... sen spor yap azcık... jillian var ya o feci onu yap... acayip etkili...
araştırayım şu jillian ı bakalım.squat başlıycam.arada leslie yapıyom da çocuk fırssat vermio ki bana.yok çişim geldi yok uykum geldi yok oyun oynayalım hadi :KK55::KK55:

Merhaba hanımalar :KK3: Bu sabahtan kalkıp 60 dk lık yürüyüşümü yaptım, eve dönünce 2 tane incir yedim. 12 de de yarım simit bi tane haşlanmış yumurta yarım salatalık çok ince bi dilim peynir ve bi bardak şekersiz çayımı içtim. Veee bu sabah tartıda 70 i gördüm çok mutluyum, en son ne zaman 70 i görmüştüm hatırlamıyorum bile :KK73:

Merhaba hanımalar :KK3: Bu sabahtan kalkıp 60 dk lık yürüyüşümü yaptım, eve dönünce 2 tane incir yedim. 12 de de yarım simit bi tane haşlanmış yumurta yarım salatalık çok ince bi dilim peynir ve bi bardak şekersiz çayımı içtim. Veee bu sabah tartıda 70 i gördüm çok mutluyum, en son ne zaman 70 i görmüştüm hatırlamıyorum bile :KK73:

ne güzel ne güzel aferim 10 puan....

Günaydın kızlar dünkü
Menümü yazayım
Sabah : 3,dilim tam buğday ekmek biraz peynir ve domates
Öğlen: Bolca cacık 3 kaşık bulgur pilavı
Aksam 1 dilim ekmek ve çok azcık peynir
Aksam yemiyorum genelde ama çok acıkmıştım :)
Spor olarakta 100 kez ip atlama 15 dk karışık egzersiz
1.5 lt su :(
İnşallah tartıya çıktığımda güzel bi rakam görürüm

günaydın hanımlar.dün yediklerim
sabah:1bardak süt 3hurma 1 avuç kaju,badem
ara yeşil çay
öğlen:kepekli tost salatalık
ara:badem
akşam:yarım tabak orman kebabı.dolu dolu bir tabak keşkek(hemde saat 9da)
çayın yanında biraz çerez.dün akşam kayınvalidemin misafiriydik maalesef akşam yemeğinin pişmanlağını hala yaşıyorum:KK43:eve gelince spor yaparım dedim.evede geç gelince sporda yapamadım.bugün daha çok dikkat edicem.

sabah tartıldım.78.0 kiloyum.hepinize mutlu ve sağlıklı günler

Back