hadi spor yapıyokkkkelin ilacı olsa başına sürer anacımm birbirimizi gaza getirmezsek olmaz bu iş nerde bu millet kimse gelmiyo artık baksana bi haftamıydı huuuuuuuuuuuuu milleeeeeeetttttt kaldırın o totoşları yerden hadiiiiiiiiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi spor yapıyokkkkelin ilacı olsa başına sürer anacımm birbirimizi gaza getirmezsek olmaz bu iş nerde bu millet kimse gelmiyo artık baksana bi haftamıydı huuuuuuuuuuuuu milleeeeeeetttttt kaldırın o totoşları yerden hadiiiiiiiiiiii
Millet abur cubur tıkmakta biz açlıktan ölekmiyanağınızdan öpemmi
Bende menumu yazayım bari
Sabah 2 dilim ekmek sahanda yumurta 2 lokmacık 1 salatalık 1 domates 2 tane zeytin
Öğlen yarım dilim ekmek küçük tabak bamya küçük tabak bulgur pilavı ve yarım salkım üzüm
Aksam 1 kase yarım yağlı yoğurt
1.50 lt su
Henuz spor yapmadım yapınca onuda yazıcam 500 kez ip atlamayı düşünüyorum
ay sevim valla ya beni bi gaza getirin kurban oluyum ya ölüyorum böbrek ağrısından
sigara çabuk zayıflatıyo sigarayamı başlasam
Hevesim kaçmaya başlıyooo kimse takılmıyo artık galiba motive bitti
Tamamlıycağım inşallah ekmek yemeden nasıl duruyosun bi anlatsanaaaaagüzel menü aferim.... 10 puan 10 puan 10 puan ..... su az olmuş... onu 2,5 a tamamla....
menüm;
sabah
salata içine peynir
ara ananas
öğlen karabuğday bir kase
ara 3 hurma + duble kahve
ara 1 armut
akşam 3 kaşık lor
Su : 2,5 lt
Yeşil Çay : 2 bardak + 2 soda
Spor :
20 öne arkaya bacak hareketi
30 mekik
40 yanlara bacak hareketi
75 jj
sonu berbat menüm
sabah
1 kase nesfit gevrek,yarım bardak süt
ara
2 galeta
öğle
tarhana çorbası
kepek ekmeğine sandvic
ara
2 galeta
akşam
3 dilim peynirli börek
domates,salatalık
3 lt su
Tamamlıycağım inşallah ekmek yemeden nasıl duruyosun bi anlatsanaaaaa
kız akşama kadar işyerinde aylaklıktan börek tariflerine baktım.dedim kendim yemeyim ama kocam mahrum kalmasın börekten.ama tutamadım ağzımıakşamları biraz hafif geçirelim efenim.... salon kadını çizgimden gaydırma beni uleyynnn börek yok..... aaaaaaa......