• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

huuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesiniz kızlar biz zafere ulaşçaz uyanınnnnn o adi kilolardan kurtulma vaktii diriliş zamanı :D :D :D :D

dipnot: diriliş ertuğrul başlasın artık yaa :D:KK71::KK33::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

bir iki bir iki hadiii hareketleninn:21::21::21::21::21::21::21:

Bende menumu yazayım bari
Sabah 2 dilim ekmek sahanda yumurta 2 lokmacık 1 salatalık 1 domates 2 tane zeytin
Öğlen yarım dilim ekmek küçük tabak bamya küçük tabak bulgur pilavı ve yarım salkım üzüm
Aksam 1 kase yarım yağlı yoğurt
1.50 lt su
Henuz spor yapmadım yapınca onuda yazıcam 500 kez ip atlamayı düşünüyorum :D

menüm;

sabah
salata içine peynir

ara ananas

öğlen karabuğday bir kase

ara 3 hurma + duble kahve

ara 1 armut

akşam 3 kaşık lor

Su : 2,5 lt
Yeşil Çay : 2 bardak + 2 soda

Spor :
20 öne arkaya bacak hareketi
30 mekik
40 yanlara bacak hareketi
75 jj

Bende menumu yazayım bari
Sabah 2 dilim ekmek sahanda yumurta 2 lokmacık 1 salatalık 1 domates 2 tane zeytin
Öğlen yarım dilim ekmek küçük tabak bamya küçük tabak bulgur pilavı ve yarım salkım üzüm
Aksam 1 kase yarım yağlı yoğurt
1.50 lt su
Henuz spor yapmadım yapınca onuda yazıcam 500 kez ip atlamayı düşünüyorum :KK70:

güzel menü aferim.... 10 puan 10 puan 10 puan ..... su az olmuş... onu 2,5 a tamamla....

Eklentiler

• got_mp_090414_ep502-12161.webp
    got_mp_090414_ep502-12161.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 39
sonu berbat menüm

sabah
1 kase nesfit gevrek,yarım bardak süt

ara
2 galeta

öğle
tarhana çorbası
kepek ekmeğine sandvic

ara
2 galeta

akşam
3 dilim peynirli börek:KK43::KK43:
domates,salatalık

3 lt su

sonu berbat menüm

sabah
1 kase nesfit gevrek,yarım bardak süt

ara
2 galeta

öğle
tarhana çorbası
kepek ekmeğine sandvic

ara
2 galeta

akşam
3 dilim peynirli börek:KK43::KK43:
domates,salatalık

3 lt su

akşamları biraz hafif geçirelim efenim.... salon kadını çizgimden gaydırma beni uleyynnn börek yok..... aaaaaaa......

merhaba.79.6 kiloyum.60 kg.a inmek istiyorum.3 kg verip 5 kg almaktan bıktım.motivasyon açısından buraya katılmanın faydalı olacağını düşündüm.aranıza katılmak istiyorum.hepinize sağlıklı günler...

Back