• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kelin ilacı olsa başına sürer anacımm birbirimizi gaza getirmezsek olmaz bu iş nerde bu millet kimse gelmiyo artık baksana bi haftamıydı huuuuuuuuuuuuu milleeeeeeetttttt kaldırın o totoşları yerden hadiiiiiiiiiiii :KK71::KK71::KK71::KK71:
hadi spor yapıyokkk :D:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

Bende menumu yazayım bari
Sabah 2 dilim ekmek sahanda yumurta 2 lokmacık 1 salatalık 1 domates 2 tane zeytin
Öğlen yarım dilim ekmek küçük tabak bamya küçük tabak bulgur pilavı ve yarım salkım üzüm
Aksam 1 kase yarım yağlı yoğurt
1.50 lt su
Henuz spor yapmadım yapınca onuda yazıcam 500 kez ip atlamayı düşünüyorum :D

menüm;

sabah
salata içine peynir

ara ananas

öğlen karabuğday bir kase

ara 3 hurma + duble kahve

ara 1 armut

akşam 3 kaşık lor

Su : 2,5 lt
Yeşil Çay : 2 bardak + 2 soda

Spor :
20 öne arkaya bacak hareketi
30 mekik
40 yanlara bacak hareketi
75 jj

Bende menumu yazayım bari
Sabah 2 dilim ekmek sahanda yumurta 2 lokmacık 1 salatalık 1 domates 2 tane zeytin
Öğlen yarım dilim ekmek küçük tabak bamya küçük tabak bulgur pilavı ve yarım salkım üzüm
Aksam 1 kase yarım yağlı yoğurt
1.50 lt su
Henuz spor yapmadım yapınca onuda yazıcam 500 kez ip atlamayı düşünüyorum :KK70:

güzel menü aferim.... 10 puan 10 puan 10 puan ..... su az olmuş... onu 2,5 a tamamla....

Eklentiler

• got_mp_090414_ep502-12161.jpg
    got_mp_090414_ep502-12161.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 38
sonu berbat menüm

sabah
1 kase nesfit gevrek,yarım bardak süt

ara
2 galeta

öğle
tarhana çorbası
kepek ekmeğine sandvic

ara
2 galeta

akşam
3 dilim peynirli börek:KK43::KK43:
domates,salatalık

3 lt su

akşamları biraz hafif geçirelim efenim.... salon kadını çizgimden gaydırma beni uleyynnn börek yok..... aaaaaaa......

akşamları biraz hafif geçirelim efenim.... salon kadını çizgimden gaydırma beni uleyynnn börek yok..... aaaaaaa......
kız akşama kadar işyerinde aylaklıktan börek tariflerine baktım.dedim kendim yemeyim ama kocam mahrum kalmasın börekten.ama tutamadım ağzımı :KK11::eek:

Back