70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cici başlıyoruz değilmi?? :) okumuşsun sanırım şimdilik 3 kişiyiz zelf te gelince dahil olucak. cuma bildirim yapalım dedik ama senin için de uygundur umarım.
evet cuma bildirim yapalım ben kendim konu açmıştımda burası yoğun pek burdakileri takip edemiyorum

günaydın kızlaar :)
dün bildirim yaptımmı hatırlamıyorum yeniden yazayım bari

sabah 2 haslanmış yumurta
peynir
hindi salam

öğle
ton balığı
4-5 tane minnacık köfte
yulaflı yoğurt

akşam
2 kase tavuk çorbası

30 dk zumba dansı

günüydınnn....
bugün başlıyorum bende. 8.40-9.40 arası sporum vardı lakin uyuya kalmışım ilk günden daha. kendim zor oluyo dile belde evine yazıldım. haftada 3 gün. salı perş c.tesi lakin ben camış uyudum. evde yaparım artık yürüyüş için sıcak sanki hava şu saatte bile.
kalkar kalkmaz tartıldım. adetim yaklaştı ondanmıdr yeni uyandım ondanmı bilmem 75.6 çıktım tartıda.
zumba dansına bide ben bakayım bakam nasıl bişeymiş. yarına kadar en azından şişliğim gider belki.

ayy zumba bakayım dedim ya hiç bana göre değil yahuu.. kurcalarken oryantal fit buldum. daha iyi yavaş hareketler. terledim. yarım saate yakın yaptım. ilgilenirseniz yollarım linki. bi çok oryantal fit var ama bence bu kadın iyi
yeşil çay yaptım onu içicem şimdi. kahvaltıda bakarız artık toplu yazarım.

ee nasılsınız bakalım? tek derdimiz kilo oldu halhatır edem az?

benim karın genel olarak kiloluyum tüm vücut ama karın ve iç bacak sıkıntılı daha çok. boy 1.65 kilo 75
Benim bel 73 cm ama inan bana kollar çok daha büyük sıkıntı. Karnı saklayabiliyorsun ama kollar resmen sürekli ortada ve çok kilolu gösteriyor. Bir de hem genetik hemde ergennlik çağımdaki aşırı yüzmeden dolayı sanırım omuzlarımda inanılmaz geniş. Başım belada anlıyacağın :)

bende bacak sıkıntılı şimdi bide alt bacak başladı kalınlaşmaya.kan dolaşımı problemim var galiba.doğumdan sonra dahada kalın oldular. evlendiğimde 62 dim. 67 hamile kaldım.12 kilo aldım.veremedim ama.73 şimdi.boy 1.68 ama bacaklar belli ediyo kiloyu.

Çok yoğun tempolu yürüyüşler yapma derim o zaman. Ben çok fazla yürürdüm yani 7 8 km tempolu yürüyüş. Ama bacaklarım hem kalın hemde inanılmaz kaslı halde. Spor hocam demişti yoğun yürüyüşten dolayı diye. Zayıflar ama biraz daha zaman alır demişti.

evet öğle arası bi kaç video buldum nette. başlıycam inşallah. ya ben devlet memuruyum.sabah işe gelip akşam 5:30 da çıkıyorum. sonra çocuğu bakıcıdan al eve gel yemek hazırla eş işten gelsin yemek ye bulaşıkları makineye doldur saat oluyo 21:00. çocuk anne oyun oynayalım diyo azda onla oynuyoruz.sonra uyku saati.çocuğu uyuturken dalıp gidiyorum bende. hangi ara yapayım bilmiyorum

çalışan kadınların çilesi bu malesef. uyumadan önce artık 10-15 dk sıkıcaz dişimizi mecbur. hem ilk başlangıç zor 2-3 kılo gitmeye başladımı daha çok motive olucaz göreceksiniz

bana akşam çok gelmedi ekmek yememişsin sonuçta.

ben akşam sapıttım

aç karnına yeşil çay
kahvaltı= 1 domates 1 salatalık biraz b.peynir 5zeytin 1 yumurta az tereyağla ekmek yok
öğlen= yeşil salata nuggetslı
akşam= 4-5 sigara böreği çay

tabi sabah karın hareetleri yarım saatoryantal fit. bide sguat 30 dan ilk gin kısa hareketlerden yaptım.

kızlar squat nasıl zormu yapan varmı bende merak ettim şimdi
ya ben çalışmaktan okuyamaıyorum bugün kilo bildirimi yapıyoruz dimi canlaar

dünki menüm

sabah
2 yumurta ve lıght peynirli omlet

öğle
2 kase tavuk çorbası
yulaflı yogurt 2 kaşık

ara
lıght peynir
lıght kola

akşam
kaçamak yaptım atakta çok suçlu hissediyorum
2 tane pastane pogacası
1 kase tavuk çorbası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…