evet cuma bildirim yapalım ben kendim konu açmıştımda burası yoğun pek burdakileri takip edemiyorumcici başlıyoruz değilmi?? :) okumuşsun sanırım şimdilik 3 kişiyiz zelf te gelince dahil olucak. cuma bildirim yapalım dedik ama senin için de uygundur umarım.
Bende zumba yapıyorum ama çok yetmiyor sanki ayrıca cardioda yapıyorum. Kollarım incelmeye başladı Allahtan
Benim bel 73 cm ama inan bana kollar çok daha büyük sıkıntı.benim karıngenel olarak kiloluyum tüm vücut ama karın ve iç bacak sıkıntılı daha çok. boy 1.65 kilo 75
Çok yoğun tempolu yürüyüşler yapma derim o zaman. Ben çok fazla yürürdüm yani 7 8 km tempolu yürüyüş. Ama bacaklarım hem kalın hemde inanılmaz kaslı halde. Spor hocam demişti yoğun yürüyüşten dolayı diye. Zayıflar ama biraz daha zaman alır demişti.bende bacak sıkıntılı şimdi bide alt bacak başladı kalınlaşmaya.kan dolaşımı problemim var galiba.doğumdan sonra dahada kalın oldular. evlendiğimde 62 dim. 67 hamile kaldım.12 kilo aldım.veremedim ama.73 şimdi.boy 1.68 ama bacaklar belli ediyo kiloyu.
evet öğle arası bi kaç video buldum nette. başlıycam inşallah. ya ben devlet memuruyum.sabah işe gelip akşam 5:30 da çıkıyorum. sonra çocuğu bakıcıdan al eve gel yemek hazırla eş işten gelsin yemek ye bulaşıkları makineye doldur saat oluyo 21:00. çocuk anne oyun oynayalım diyo azda onla oynuyoruz.sonra uyku saati.çocuğu uyuturken dalıp gidiyorum bende. hangi ara yapayım bilmiyorum[/QUOTE
günüydınnn....
bugün başlıyorum bende. 8.40-9.40 arası sporum vardı lakin uyuya kalmışım ilk günden daha. kendim zor oluyo dile belde evine yazıldım. haftada 3 gün. salı perş c.tesi lakin ben camış uyudum.evde yaparım artık yürüyüş için sıcak sanki hava şu saatte bile.
kalkar kalkmaz tartıldım. adetim yaklaştı ondanmıdr yeni uyandım ondanmı bilmem 75.6 çıktım tartıda.
zumba dansına bide ben bakayım bakam nasıl bişeymiş. yarına kadar en azından şişliğim gider belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?