Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim tanıdığım dukanla kilo veren herkes geri aldı. Normal bi diyete dönsen daha iyi olabilir .Ya kizlar bu dukan beni cok zorluyor ne yapmam gerek acil yardim plaseee
nasııllKızlar bende varım 88 kilodan 78 e düştüm 2 ayda
ay gerçektenmiiiiBenim tanıdığım dukanla kilo veren herkes geri aldı. Normal bi diyete dönsen daha iyi olabilir .
Evet öalesef mormal düzene dönünce geri alınıyo. Ağbim 32 kilo vermiştimhepsini aldı. Daha bir sürü tanıdığım var. Yinede sen bilirsin.ay gerçektenmiiii
hoşgeldin.. eskiler tanışıyolar ne güzel biz burda yeniyiz yani ben ben ebru şimdilik 3 kişiyiz seninle 4. sevim, ben, cici var cuma günleri tartılıp bildirim yapıyoruz. motivasyona çok ihtiyacımız var..Kızlar bugün birinci günüm. Sabah bir simit bir haşlanmış yumurta bir bardak kayısı suyu planım
Bu arada emziriyorum. Düşük kalorili diyet yapamam malesef
hoşgeldinn... ne güzel kalabalıklışıyoruz.. 5 kişimi olduk biz şimdi yanlışsam düzeltin..Kızlar bende varım 88 kilodan 78 e düştüm 2 ayda
ayy korktum yaaaEvet öalesef mormal düzene dönünce geri alınıyo. Ağbim 32 kilo vermiştimhepsini aldı. Daha bir sürü tanıdığım var. Yinede sen bilirsin.
Tamam yaşasın beni de yazhoşgeldin.. eskiler tanışıyolar ne güzel biz burda yeniyiz yani ben ben ebru şimdilik 3 kişiyiz seninle 4. sevim, ben, cici var cuma günleri tartılıp bildirim yapıyoruz. motivasyona çok ihtiyacımız var..