• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tünaydın bebeler..
bugün nasıl uymuşum nasıl uyumuşum az önce uyandım beynim uyuşuk. uyku düzenim kalmadı hiç :KK43:

kızlar squat nasıl zormu yapan varmı bende merak ettim şimdi :KK70:
ya ben çalışmaktan okuyamaıyorum bugün kilo bildirimi yapıyoruz dimi canlaar :KK70:

dün başlangıç squat yaptım bacaklarım ağrıyo bile kii 5 er li başlıyosun. tavsiye ederim.

dünki menüm

sabah
2 yumurta ve lıght peynirli omlet

öğle
2 kase tavuk çorbası
yulaflı yogurt 2 kaşık

ara
lıght peynir
lıght kola

akşam
kaçamak yaptım atakta çok suçlu hissediyorum
2 tane pastane pogacası
1 kase tavuk çorbası

kolamı gördüm neee:KK48:

kızlar cuma bugün bildirim günüüü :KK70: :p:KK59::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Dukan diyeti atak
Başlangıç:04.08.2015 79,00 kg
güncel:78,00kg
giden:1,00 kg
:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21: bildirimler gelsin tatlışlarıımmm :KK70:

tebriklerr:KK9:

başlangıç :73
geçen hafta :73
bu hafta :73
gelen/giden:0
toplam giden:0
hedef:60

ben yeni başladığım için bildirimim bu şekilde. :) vira bismillah :)

gazamız mübarek olsunn.. bende yapıcam şimdi..

tünaydın bebeler..
bugün nasıl uymuşum nasıl uyumuşum az önce uyandım beynim uyuşuk. uyku düzenim kalmadı hiç :KK43:

dün başlangıç squat yaptım bacaklarım ağrıyo bile kii 5 er li başlıyosun. tavsiye ederim.

kolamı gördüm neee:KK48:

tebriklerr:KK9:

gazamız mübarek olsunn.. bende yapıcam şimdi..
ya şimdi tatlı yok ya bende kendimi onla kandırıyorum kalorisiz zaten :D
bende zumbadan sonra kollarım hala agrıyo valla ya :D bu ne uyku aksam oldu ben pazar günleri bile erkenden uyanır çiftliğe giderim hiç geç saate kadar uyuyamam allahım bende bir gün akşama kadar uyuyabilcemmi ki :D
hedefim 60 bu arada :D

kızlar böyle olmucak bi hareket lazım bize yarışsak mı yada yemeyi kaçırana ceza falan yoksa bende irade 0 yiyorum yani :KK17: kahvaltıda 2 dilim ekmek ve dondurma yedim az öne :oops: yaptırım gerek:KK43:
hacı sen napıyon yaa çoşmuşsun :KK11::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:kızıyorum amaaaaa

günaydıııııınnn

sabah
1 domates,bol maydanoz dereotu,kibrit kutusu peynir,bir dilim acuka sürülmüş ekmek,çeyrek simit(sıcaktı dayanamadım yedim) şekersiz çay

öğle
bi tabak madımak yemeği
5-6 kurabiye

akşam
bol yeşillik salata
2 tabak yoğurtlu makarna :110::110:

nerdesiniz yahuuu
dünki menüm

sabah
hindi fümeli omlet

öğle
2 kase çorba
1 salatalık

ara
lıght peynir
lıght kola

akşam
8-9 köfte
1 dilim hindi salam

3lt su :KK70:

3 lt su taktir ettim doğrusu:KK9:

günaydıııııınnn

sabah
1 domates,bol maydanoz dereotu,kibrit kutusu peynir,bir dilim acuka sürülmüş ekmek,çeyrek simit(sıcaktı dayanamadım yedim) şekersiz çay

öğle
bi tabak madımak yemeği
5-6 kurabiye

akşam
bol yeşillik salata
2 tabak yoğurtlu makarna :110::110:

2 tabak makarna ve 5-6 kurabiye çokmu olmuş neee:confused: kızlarr hani spor????

günaydn sizlere dee :KK24:

dün
kahvaltı kahvaltı dediğime bakmayın öğlen kalkınca öğle yemeği oldu
2 dilim kızarmış ekmek üzerinde tereyağ
domates salatalık yumurta biraz peynir
akşam 2 tabak ekmeksiz çorba
oryantal fit yarım saat. sguatta yapacaktım ama önceki günden bacaklarımdan et bölünmüş yapamadım. su daa mak. 1.5 lt dir. suyu artırmam lazım biliyorum.Hoppa

3 lt su taktir ettim doğrusu:KK9:

2 tabak makarna ve 5-6 kurabiye çokmu olmuş neee:confused: kızlarr hani spor????

günaydn sizlere dee :KK24:

dün
kahvaltı kahvaltı dediğime bakmayın öğlen kalkınca öğle yemeği oldu
2 dilim kızarmış ekmek üzerinde tereyağ
domates salatalık yumurta biraz peynir
akşam 2 tabak ekmeksiz çorba
oryantal fit yarım saat. sguatta yapacaktım ama önceki günden bacaklarımdan et bölünmüş yapamadım. su daa mak. 1.5 lt dir. suyu artırmam lazım biliyorum.Hoppa

bu sıcakta su içmeyimde napıım daha ekstra 3 4 kalıp buz yiyorum ben kesmiyiii :D

Kızlar yanlışlıkla gönderdim yeni üyeyim kusuruma bakmayın, neyse devam edelim işte akşam yemekleri yemiyorum,aksam saat 8, 9 arası yürüyüş yapıyorum ama yürüyüş yapmaya vakti veya imkanı olmayanlar başka egzersizlerde yapabilirler mesela ip atlamak ve squat yapmak çok iyi kalori yakıyor, bu şekilde 2 ayda 80 kiloya düştüm, sonra bi arkadaşım ayran küründen bahsetti onu uyguluyorum 1 haftadır 2 kilo daha verdim 78 kiloya düştüm

Back