yok öyle bir şey diyeti değil... genel olarak az yeme aburcubur yememe gibi... bu gün başladım bakalım hayırlısı olsun inşallah...[/QUO
Bol eksiler tatlimm
merhabaaa...
kendimden bahsedeyim kısaca :) ben bi çok kez diyet yapmış kısmen başarılı olmuş olsa da kilosunu korumayarak herseferinde eski haline dönmüş birisiyimama hiç yılmayan pes etmeyen biriyim aynı zamanda 70 e kadar düştüm geçen yıl nisanda kışın geri aldım ve hala veremedim. şuan 75 benimle yine yeniden diyete başlamak isteyen varmı??
ayrıca 2 sefer cuma yarışmasına girdim daha önce. birinde izin alarak ayrıldım diğerinde ise diskalifye oldum. üst üste zamanında bildirim yapmadım. geçen yıl bu zamanlar.
nasıl yol alacağımı bilmiyorum. benimle yol alacak takım arkadaşı arıyorm.
tmm yarından itibaren tartılıp spor dahil yazıyorum. p. tesi olmasın yaa değiştirebiliyosak ya çarşamba ya cuma olsun hafta sonu dağıtmamış oluruz hem. diyet ilk günler motive gidiyo çünkü.. inş bizde iyi olucaz :)biz pazartesileri kilo bildirimi yapardık.haftalık tartılırdık yani.gün sonunda o günki yediklerimi menü olarak paylaşırdık.yaptığımız spor varsa yazardık.kaçamaklarımızı bile yazardık.doğru yanlış ne yaptıysak yani.bence dürüsttük hepimizde.menülerin fotolarını bile koyardık. çok iyiydik yaaf
Kesinlikle motivasyona ihtiyacımız var. Özelliklede çevremde hiç kimsenin kilo problemi olmadan istediğini yemesi beni çok etkiliyor. Bu aralar motive olmak için eski resimlerime bakıyorum. Toplamda 15 kilo vermeyi başarmışım 6 7 kilo yu neden veremeyelim değil mi? Eylüle kadar 6 kilo inşallah
Merhaba canim bende dukana basladim 2. Atak gunumdeyim gel beraber zayiflayalimm
9
baslangic kilo: 76 kg
gecen hafta: 63.4 kg
bu hafta: 64.0 kg
gelen 600 gr
giden: 12 kg
hedef 55 kg
bu yazdıklarım örnek bildirim şşeki mesela.
biz böyle bildirim yapıyoduk.pazartesi tartı günü. hatta en az kilo veren bi sonraki hafta herkesin bildirmlerini kullanarak tablo yapıyodu yeni birinciyi ve sonuncuyu belirlemek için.
18350 sayfadan sonraki bildirimlere dönüp bakabilirsiniz sayfalara. muhabbetleri motivasyonu tabloyu görebilirsiniz :)
bu arada kendimi tanıtayım yahu :) ben sevim. sakaryada yaşıyorum. 3 yaşında bi kız çocuğu annesiyim. tapu memuruyum.sürekli oturduğum bi iş yanidoğum öncesi 67 kiloydum. şu anda 73 kiloyum. hedefim 65 şimdilik. :)
zelf de var galiba beğeniyo bildirimleri :) doğru diyodun.cuma olabilir bildirim günü. bu cuma başlayabiliriz bildirimlerimize. sabah tuvalet sonrası aç karnına kilo tartımları biliyoruz dimi :) benim en iyi motivem daha önce yaptım neden yine olmasın ki :) aldıysam yine veririm o kiloları. :) bu arada benim yaşda 29
yüzme bilmiyorum ahh bi bilsem çok faydasını görücem aslında zayıflamada. deniz olan yerdeyim ama faydalanamıyorum
benim önce kahvaltı düzenime dönmem lazım. poğaça çayla geçiştirmek olmuyo ya.öğle yemeğine eve gidiyorum zaten.evim yakın işyerime.akşama da porsiyon küçültücem. bi meşhur 5 li çay var. kekik,mate,funda,biberiye,yeşilçay.
ben çok faydasını görmüştüm arav öğünlerimde.
yanında bi avuç kadar leblebi yerdim.bitiremezdim bile hepsini. :) çorumluyum ben bu arada. :) 3 ana öğün 2 ara öğün yapmıştım ozamanlar.2,5 ayda 7 kilo vermiştim.göbek gittyidi aaaaah aah ne günlerdi bee
merhaba kaç kilosun zelfcim bende 22 yaşımdayım ve 79 kgyim 55ten çıtkım malesefEvet bende bir hafta sonra tam olark katılırım size inşallah. Bu arada ben de daha 20 yaşındayım. 1 eylüle kadar iyi kilo vermek istiyorum en azından
merhaba kaç kilosun zelfcim bende 22 yaşımdayım ve 79 kgyim 55ten çıtkım malesef
Ben kendimi bildim bileli kiloluyum malesefmerhaba kaç kilosun zelfcim bende 22 yaşımdayım ve 79 kgyim 55ten çıtkım malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?