70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

biz pazartesileri kilo bildirimi yapardık.haftalık tartılırdık yani.gün sonunda o günki yediklerimi menü olarak paylaşırdık.yaptığımız spor varsa yazardık.kaçamaklarımızı bile yazardık.doğru yanlış ne yaptıysak yani.bence dürüsttük hepimizde.menülerin fotolarını bile koyardık. çok iyiydik yaaf

Kesinlikle motivasyona ihtiyacımız var. Özelliklede çevremde hiç kimsenin kilo problemi olmadan istediğini yemesi beni çok etkiliyor. Bu aralar motive olmak için eski resimlerime bakıyorum. Toplamda 15 kilo vermeyi başarmışım 6 7 kilo yu neden veremeyelim değil mi? Eylüle kadar 6 kilo inşallah

Merhaba canim bende dukana basladim 2. Atak gunumdeyim gel beraber zayiflayalimm
9

baslangic kilo: 76 kg
gecen hafta: 63.4 kg
bu hafta: 64.0 kg
gelen 600 gr
giden: 12 kg
hedef 55 kg

bu yazdıklarım örnek bildirim şşeki mesela.
biz böyle bildirim yapıyoduk.pazartesi tartı günü. hatta en az kilo veren bi sonraki hafta herkesin bildirmlerini kullanarak tablo yapıyodu yeni birinciyi ve sonuncuyu belirlemek için.

18350 sayfadan sonraki bildirimlere dönüp bakabilirsiniz sayfalara. muhabbetleri motivasyonu tabloyu görebilirsiniz :)

Kızlar benim cuma günü diyetim bitiyor. Sonra bir hafta şehir dışında olcam zaten biraz ara veririm. sonra hurma ve yoğurt diyeti yapmayı düşünüyorum. :)
Bu arada bugün çok saçmaladım. biraz geç kalkınca kahvaltıyı kaçırdım öğlende ıspanak domates meyve vardı. Ben sadece 2 porsiyon meyve yedim.
Birazdan da yarım saat cardio ve yarım saat zumba yapmayı planlıyorum.

tmm yarından itibaren tartılıp spor dahil yazıyorum. p. tesi olmasın yaa değiştirebiliyosak ya çarşamba ya cuma olsun hafta sonu dağıtmamış oluruz hem. diyet ilk günler motive gidiyo çünkü.. inş bizde iyi olucaz :)

kesinlikle...bende 85 görmüşlüğüm var tartıda allah bi daha göstermesin çok kötü.

Merhaba canim bende dukana basladim 2. Atak gunumdeyim gel beraber zayiflayalimm
9

memnuniyetle canımm :))

memnun oldum canım. bende ebru. Allah bağışlasın evladını. ben evli değilim. çok uzun bi aradan sonra (13 yıl) okul okudum. bu yıl bitti şuan evdeyim çok sıkıldım. ki sıkıntıdan yiyenlerdenim malesef.. hiç memnun değilim halimden. mutsuzum. 85 kilo iken nasıl mutlu olabiliyomuşum hayret ediyorum kendime ama gençlikti heralde o zamanlar. 32 yaşındayım bu arada..

şuan marbling (ben) svmkuru ve cicimuhasebeci 3 kişiyiz değilmi? belirleyelim p. tesimi başka bi günmü bildirim yapalım??

full motiveyim haaa ona göre

zelf de var galiba beğeniyo bildirimleri :) doğru diyodun.cuma olabilir bildirim günü. bu cuma başlayabiliriz bildirimlerimize. sabah tuvalet sonrası aç karnına kilo tartımları biliyoruz dimi :) benim en iyi motivem daha önce yaptım neden yine olmasın ki :) aldıysam yine veririm o kiloları. :) bu arada benim yaşda 29

zelf ara vericek yanlış anlamamışsam eğer..
evet evett cuma olsun aç karnına sabah yazalım.veririz tabii hiç kimse benim kadar çok başlamış olamaz diyete sayısını unuttum :)
yüzme bilmiyorum ahh bi bilsem çok faydasını görücem aslında zayıflamada. deniz olan yerdeyim ama faydalanamıyorum

olsun yaz olması avantaj bizin için kışın daha zor diyet yapmak. yarından itibaren spora başlıcam bende.

cicimuhasebeci??

benim önce kahvaltı düzenime dönmem lazım. poğaça çayla geçiştirmek olmuyo ya.öğle yemeğine eve gidiyorum zaten.evim yakın işyerime.akşama da porsiyon küçültücem. bi meşhur 5 li çay var. kekik,mate,funda,biberiye,yeşilçay.
ben çok faydasını görmüştüm arav öğünlerimde.
yanında bi avuç kadar leblebi yerdim.bitiremezdim bile hepsini. :) çorumluyum ben bu arada. :) 3 ana öğün 2 ara öğün yapmıştım ozamanlar.2,5 ayda 7 kilo vermiştim.göbek gittyidi aaaaah aah ne günlerdi bee

eskişehirden sevgiler bende ekmek kesicem az yemeye çalışıcam. evde daha sıkıntı. bide bi yoğurt kürü vardı. 2 y.k. yoğurt içine 1 t.k. pul biber limon sıkıp yatmadan önce yeniliyomuş. göbek eritiyomuş. deneyem bakam.

Evet bende bir hafta sonra tam olark katılırım size inşallah. Bu arada ben de daha 20 yaşındayım. 1 eylüle kadar iyi kilo vermek istiyorum en azından
merhaba kaç kilosun zelfcim bende 22 yaşımdayım ve 79 kgyim 55ten çıtkım malesef

merhaba kaç kilosun zelfcim bende 22 yaşımdayım ve 79 kgyim 55ten çıtkım malesef

cici başlıyoruz değilmi?? :) okumuşsun sanırım şimdilik 3 kişiyiz zelf te gelince dahil olucak. cuma bildirim yapalım dedik ama senin için de uygundur umarım.

Ben kendimi bildim bileli kiloluyum malesef Özellikle üniversite sınavına hazırlandığım yıl 87 kiloyu gördüm sonra o şokla kilo vermeye başladım. Şuan 71 kiloyum Allaha şükür.Boyum 1.64, eylülün 1'ine kadar 6 kilo vermek amacım. inşallah veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…