Tatlıya çok düşkün oldum nedense
Önceden bu kadar degildim.
Tatlıyı şekeri kesebilsem keşke.
O zaman şu 70'lerle kısa bi zamanda vedalaşırdım.
Şu halde zor. Biraz zamana yayılacak gibi ama kararlıyım.
Haymeciim hiç umutsuzluğa kapılma benim güzel bir formülüm var benim 15 aylık bir oğlum var ve hala emziriyorum.inanılmaz tatlı krizlerim gelsin çikolatalar gofretler gitsin şerbetli tatlılarşeklimdeydim bir senedir.şeker hastası bir arkadaşım suyun içerisine çubuk tarçın koyup gün içerisinde içiyordu.kanındaki şekeri dengeliyomuş ve tatlı isteğini gideriyormuş.bir araştırdım tam benim bitmek bilmeyen tatlı krizlerime göre.1 Mayıs yani benim için milat olan tarihte bu karışıma başladım.evdeyim nası olsa kocaman bir sürahi suyun içine bir iki çubuk tarçın koyupsusadıkça içmeye başladım.inanılmaz etkisini gördüm.hem vücuttaki yağı yakıyor ve metabolizmayı da hızlandırıyormuş.hemde bol bol su içmeme sebep olduğu için bende kilo kaybı ve süt artışı oldu.sende yapabilirsin.canı tatlı çektiğinde de bir adet kuru kayısıyı ben günkurusunu minik minik ısırarak eme eme yiyorum garip ama tatlı krizlerim bitti.sen de dene derim.faydasını göreceksin
Dene faydasını görürsün.ben dışarı çıkarken bile çantama 1 lt pet şişeye bi çubuk tarçın atıp çıkıyorum.dışarda işlerimi hallederken onu içiyorum sık sık.gerçi sürekli bi wc arayışı içinde oluyosun ama su çok önemli :) katlanıcam .ama bir buçuk haftadır kilo vermem durakladı aynı kiloda kaldım.eğer şöyle birkaç günlük tavsiyeleriniz varsa bekliyorum :) insan vermeye alışınca hep verecekmiş gibi geliyo.tartıda tık tık rakamlar inse biran önce keşkeTatlım çok güzel kilo vermişsin maşallah.
Ben de deniyeyim tarçını.
Canım ben çok çok çoooook kararlıyım busefer !! Hareketlensin buralar verelim kiloları hep beraber mutlu olalım.ben tavsiyelerinizi heyecanla 24 saat bekliyorum...mucjkkkkHareketleniyor mu buralar yine? Ahhh keşke yine hareketlense ne kilolar verildi bu grupta
İyi hafta sonları hepinize kızlar
Canım
Canım ben çok çok çoooook kararlıyım busefer !! Hareketlensin buralar verelim kiloları hep beraber mutlu olalım.ben tavsiyelerinizi heyecanla 24 saat bekliyorum...mucjkkkk
Şöyle içi bol malzemeli bir ayran diyeti varya hani. Bulgur yeşil mercimek nohut rendelenmiş salatalik.Dene faydasını görürsün.ben dışarı çıkarken bile çantama 1 lt pet şişeye bi çubuk tarçın atıp çıkıyorum.dışarda işlerimi hallederken onu içiyorum sık sık.gerçi sürekli bi wc arayışı içinde oluyosun ama su çok önemli :) katlanıcam .ama bir buçuk haftadır kilo vermem durakladı aynı kiloda kaldım.eğer şöyle birkaç günlük tavsiyeleriniz varsa bekliyorum :) insan vermeye alışınca hep verecekmiş gibi geliyo.tartıda tık tık rakamlar inse biran önce keşke
bu ayran diyetinin tarifini tam olarak verirmisin canım hemen bugün uygulamaya başlayayım birkaç gün.dün sabah tartıldığımda çok mutlu oldum 73.5 kilo olmuşum o bir haftadır veremediğim Yarım kilo gitmiş.çok şükür daha çok daha çok vermeliyim.sabahları bir avuç maydanoz,1 limonun suyu ve biraz da suyu blendırdan geçirip içiyorum iki gündür belki de bunun çok etkisi oldu.duraklamam bitti sanırım.ayrıca bebişi arabaya koyup yürüyebildiğim kadar yürüyorum.geçen gün bi çıkmışım 15 km falan yürümüşüm yaklaşık.artık sık sık yürüyüş yapıcam.dün detwister aldım bi markette 9 liraya düşmüş ona da yarım saatimi ayırıp eliptik bisikletinde de 1 saat çalışıyorumyürümediğim günler.gelsin fit vücut gitsin kilolarrrrrrr hahaaaayyyŞöyle içi bol malzemeli bir ayran diyeti varya hani. Bulgur yeşil mercimek nohut rendelenmiş salatalik.
Ben bunun faydasini görmüştüm. Emzirirken de yapilabilir gibi geliyor canim.
Birkaç günlük tabi.
bu ayran diyetinin tarifini tam olarak verirmisin canım hemen bugün uygulamaya başlayayım birkaç gün.dün sabah tartıldığımda çok mutlu oldum 73.5 kilo olmuşum o bir haftadır veremediğim Yarım kilo gitmiş.çok şükür daha çok daha çok vermeliyim.sabahları bir avuç maydanoz,1 limonun suyu ve biraz da suyu blendırdan geçirip içiyorum iki gündür belki de bunun çok etkisi oldu.duraklamam bitti sanırım.ayrıca bebişi arabaya koyup yürüyebildiğim kadar yürüyorum.geçen gün bi çıkmışım 15 km falan yürümüşüm yaklaşık.artık sık sık yürüyüş yapıcam.dün detwister aldım bi markette 9 liraya düşmüş ona da yarım saatimi ayırıp eliptik bisikletinde de 1 saat çalışıyorumyürümediğim günler.gelsin fit vücut gitsin kilolarrrrrrr hahaaaayyy
anladım canım senden güzel haberler bekliyorum.spora yazılman süper olmuş.hemen yarın deniycem ayran diyetini bende bugün yarım saat bisiklet 15 dk twister yaptım.hadi bakalım hayırlısı.Tebrikler canim. Ben de 73.2'yim şu anda.
Ve kayit oldum yarın spora başlıyorum spor a.ş de:)
Ayran diyeti yazınca çıkıyor.
Aslında cacık yapiyorsun. Bir litre ayrana haşlanmış baklagilleri bulguru fazla fazla yazmişlardı ben ölçüleri kendime göre ayarlamıştım.
Anladım
anladım canım senden güzel haberler bekliyorum.spora yazılman süper olmuş.hemen yarın deniycem ayran diyetini bende bugün yarım saat bisiklet 15 dk twister yaptım.hadi bakalım hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?