• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar bende varım bende bende !!!! 1 Mayıs'ta 80.5 kiloyla inanılmaz bir kararlılıkla başladım.hayatımdan bütün abur cubur olabilecek herşeyi çıkardım.bu sabah aç karnına tartıldığımda 74 kilo çıktım Allahım dünyalar benim oldu. nolur bana da yardım edin çabucak verelim şu kiloları hedefim 55 kilo kocamın beni tanıdığında olduğum kiloya dönüp aaaaa sana ne olmuş öyleee diyenlere çok fit bi cevap vermek istiyorum....

Tatlıya çok düşkün oldum nedense
Önceden bu kadar degildim.
Tatlıyı şekeri kesebilsem keşke.
O zaman şu 70'lerle kısa bi zamanda vedalaşırdım.
Şu halde zor. Biraz zamana yayılacak gibi ama kararlıyım.

Haymeciim hiç umutsuzluğa kapılma benim güzel bir formülüm var benim 15 aylık bir oğlum var ve hala emziriyorum.inanılmaz tatlı krizlerim gelsin çikolatalar gofretler gitsin şerbetli tatlılarşeklimdeydim bir senedir.şeker hastası bir arkadaşım suyun içerisine çubuk tarçın koyup gün içerisinde içiyordu.kanındaki şekeri dengeliyomuş ve tatlı isteğini gideriyormuş.bir araştırdım tam benim bitmek bilmeyen tatlı krizlerime göre.1 Mayıs yani benim için milat olan tarihte bu karışıma başladım.evdeyim nası olsa kocaman bir sürahi suyun içine bir iki çubuk tarçın koyupsusadıkça içmeye başladım.inanılmaz etkisini gördüm.hem vücuttaki yağı yakıyor ve metabolizmayı da hızlandırıyormuş.hemde bol bol su içmeme sebep olduğu için bende kilo kaybı ve süt artışı oldu.sende yapabilirsin.canı tatlı çektiğinde de bir adet kuru kayısıyı ben günkurusunu minik minik ısırarak eme eme yiyorum garip ama tatlı krizlerim bitti.sen de dene derim.faydasını göreceksin

Haymeciim hiç umutsuzluğa kapılma benim güzel bir formülüm var benim 15 aylık bir oğlum var ve hala emziriyorum.inanılmaz tatlı krizlerim gelsin çikolatalar gofretler gitsin şerbetli tatlılarşeklimdeydim bir senedir.şeker hastası bir arkadaşım suyun içerisine çubuk tarçın koyup gün içerisinde içiyordu.kanındaki şekeri dengeliyomuş ve tatlı isteğini gideriyormuş.bir araştırdım tam benim bitmek bilmeyen tatlı krizlerime göre.1 Mayıs yani benim için milat olan tarihte bu karışıma başladım.evdeyim nası olsa kocaman bir sürahi suyun içine bir iki çubuk tarçın koyupsusadıkça içmeye başladım.inanılmaz etkisini gördüm.hem vücuttaki yağı yakıyor ve metabolizmayı da hızlandırıyormuş.hemde bol bol su içmeme sebep olduğu için bende kilo kaybı ve süt artışı oldu.sende yapabilirsin.canı tatlı çektiğinde de bir adet kuru kayısıyı ben günkurusunu minik minik ısırarak eme eme yiyorum garip ama tatlı krizlerim bitti.sen de dene derim.faydasını göreceksin

Tatlım çok güzel kilo vermişsin maşallah.
Ben de deniyeyim tarçını.

Tatlım çok güzel kilo vermişsin maşallah.
Ben de deniyeyim tarçını.
Dene faydasını görürsün.ben dışarı çıkarken bile çantama 1 lt pet şişeye bi çubuk tarçın atıp çıkıyorum.dışarda işlerimi hallederken onu içiyorum sık sık.gerçi sürekli bi wc arayışı içinde oluyosun ama su çok önemli :) katlanıcam .ama bir buçuk haftadır kilo vermem durakladı aynı kiloda kaldım.eğer şöyle birkaç günlük tavsiyeleriniz varsa bekliyorum :) insan vermeye alışınca hep verecekmiş gibi geliyo.tartıda tık tık rakamlar inse biran önce keşke

Canım
Hareketleniyor mu buralar yine? Ahhh keşke yine hareketlense ne kilolar verildi bu grupta :KK51:
İyi hafta sonları hepinize kızlar
Canım ben çok çok çoooook kararlıyım busefer !! Hareketlensin buralar verelim kiloları hep beraber mutlu olalım.ben tavsiyelerinizi heyecanla 24 saat bekliyorum...mucjkkkk

Canım

Canım ben çok çok çoooook kararlıyım busefer !! Hareketlensin buralar verelim kiloları hep beraber mutlu olalım.ben tavsiyelerinizi heyecanla 24 saat bekliyorum...mucjkkkk

Ben de çok fena gaza geldim hırslıyım, motivasyon tavan son 1 buçuk aydır :nazar:
Hareketlensin, şenlensin eskisi gibi inşallah :KK51:

DERECEYE GİREN İLK 3 ÜYEMİZE PRO ÜYELİK HEDİYE EDİLECEKTİR !

SON 2 GÜN !

---KOT PANTOLON KOMBİNLERİ ---

24.05.2015 saat 22:13 kadar yarışmaya katılacak olan arkadaşlar, oluşturmuş olduğunuz kombini bana özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz.

Yarışmaya katılmak ve yarışma kuralları için aşağıdaki linke tıklayınız!
En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri !

Dene faydasını görürsün.ben dışarı çıkarken bile çantama 1 lt pet şişeye bi çubuk tarçın atıp çıkıyorum.dışarda işlerimi hallederken onu içiyorum sık sık.gerçi sürekli bi wc arayışı içinde oluyosun ama su çok önemli :) katlanıcam .ama bir buçuk haftadır kilo vermem durakladı aynı kiloda kaldım.eğer şöyle birkaç günlük tavsiyeleriniz varsa bekliyorum :) insan vermeye alışınca hep verecekmiş gibi geliyo.tartıda tık tık rakamlar inse biran önce keşke
Şöyle içi bol malzemeli bir ayran diyeti varya hani. Bulgur yeşil mercimek nohut rendelenmiş salatalik.
Ben bunun faydasini görmüştüm. Emzirirken de yapilabilir gibi geliyor canim.
Birkaç günlük tabi.

Selam kızlar
Bugünkü menüm:

Geç uyandım geç kahvaltı:
2 dilim organik tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
peynir
domates salatalık, açık çay

ilk ara ve öğle yemeğini atladım geç kahvaltı yüzünden

ara 2 hurma, diyetisyenin çayından

akşam: Somon, börülce+mercimek+buğday salatası

Şöyle içi bol malzemeli bir ayran diyeti varya hani. Bulgur yeşil mercimek nohut rendelenmiş salatalik.
Ben bunun faydasini görmüştüm. Emzirirken de yapilabilir gibi geliyor canim.
Birkaç günlük tabi.
bu ayran diyetinin tarifini tam olarak verirmisin canım hemen bugün uygulamaya başlayayım birkaç gün.dün sabah tartıldığımda çok mutlu oldum 73.5 kilo olmuşum o bir haftadır veremediğim Yarım kilo gitmiş.çok şükür daha çok daha çok vermeliyim.sabahları bir avuç maydanoz,1 limonun suyu ve biraz da suyu blendırdan geçirip içiyorum iki gündür belki de bunun çok etkisi oldu.duraklamam bitti sanırım.ayrıca bebişi arabaya koyup yürüyebildiğim kadar yürüyorum.geçen gün bi çıkmışım 15 km falan yürümüşüm yaklaşık.artık sık sık yürüyüş yapıcam.dün detwister aldım bi markette 9 liraya düşmüş ona da yarım saatimi ayırıp eliptik bisikletinde de 1 saat çalışıyorumyürümediğim günler.gelsin fit vücut gitsin kilolarrrrrrr hahaaaayyy

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    117,7 KB · Görüntüleme: 45
Dün beni gaza getiren bir olay yaşadım.burada turizm festivali var bu aralar oyunlar aktiviteler konserler ve tabii ki bitmek bilmeyen açık büfe kermes standları boll boll yiyecekler falan.yaklaşık 100 tane farklı stand düşünün.oraya gittik çoluk çocuk.ama ben tabii ki elimde Sadık dostum su şişemle beraberdik.inanırmısınız hiçbirşey alıp yemedim.sadece bir külah sade dondurma.kocam şaşırdı tabii aşkım nekadar böyle gideceksin falan dedi.hedefim 60 kilo dedim.güldü bana.küçül de cebime gir dedi.eskiden olsa hüngür hüngür ağlardım bozulurdum bu lafa ama artık kararlı olduğum için hiç takmadım.seninle tanıştığımızda 55 kiloydum hiç de cebine girmiyordum dedim.:) bu lafların sadece beni kamçılar dedim.oooooleyy kendimle barışıyorum artık

bu ayran diyetinin tarifini tam olarak verirmisin canım hemen bugün uygulamaya başlayayım birkaç gün.dün sabah tartıldığımda çok mutlu oldum 73.5 kilo olmuşum o bir haftadır veremediğim Yarım kilo gitmiş.çok şükür daha çok daha çok vermeliyim.sabahları bir avuç maydanoz,1 limonun suyu ve biraz da suyu blendırdan geçirip içiyorum iki gündür belki de bunun çok etkisi oldu.duraklamam bitti sanırım.ayrıca bebişi arabaya koyup yürüyebildiğim kadar yürüyorum.geçen gün bi çıkmışım 15 km falan yürümüşüm yaklaşık.artık sık sık yürüyüş yapıcam.dün detwister aldım bi markette 9 liraya düşmüş ona da yarım saatimi ayırıp eliptik bisikletinde de 1 saat çalışıyorumyürümediğim günler.gelsin fit vücut gitsin kilolarrrrrrr hahaaaayyy

Tebrikler canim. Ben de 73.2'yim şu anda.
Ve kayit oldum yarın spora başlıyorum spor a.ş de:)

Ayran diyeti yazınca çıkıyor.
Aslında cacık yapiyorsun. Bir litre ayrana haşlanmış baklagilleri bulguru fazla fazla yazmişlardı ben ölçüleri kendime göre ayarlamıştım.

Anladım
Tebrikler canim. Ben de 73.2'yim şu anda.
Ve kayit oldum yarın spora başlıyorum spor a.ş de:)

Ayran diyeti yazınca çıkıyor.
Aslında cacık yapiyorsun. Bir litre ayrana haşlanmış baklagilleri bulguru fazla fazla yazmişlardı ben ölçüleri kendime göre ayarlamıştım.
anladım canım senden güzel haberler bekliyorum.spora yazılman süper olmuş.hemen yarın deniycem ayran diyetini bende bugün yarım saat bisiklet 15 dk twister yaptım.hadi bakalım hayırlısı.

Anladım

anladım canım senden güzel haberler bekliyorum.spora yazılman süper olmuş.hemen yarın deniycem ayran diyetini bende bugün yarım saat bisiklet 15 dk twister yaptım.hadi bakalım hayırlısı.

İkimizden baska kimse yok tatlım.
Bakalim ramazana kadar kaç kilo verecez.
Ben spora kayıt olmanin tatlı heyecaniyla bir kilo daha verdim hemen 72,5:)
Diyete yeni başladigim icin boyle hizli gitti tabi ki.

Back