• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar selam 76 75 gidip geliyorum ve ilk hedefim 6 lı rakamları görebilmek..neler yapıyorsunuz bende aranıza katılmak istiyorum...98 ile başladım rejime.ve tüm çabalarımın boşa çıkmasını istemiyorum..birazda sıkıldım açıkçası.hedef 58..inş olur bakalım :)

kızlar selam 76 75 gidip geliyorum ve ilk hedefim 6 lı rakamları görebilmek..neler yapıyorsunuz bende aranıza katılmak istiyorum...98 ile başladım rejime.ve tüm çabalarımın boşa çıkmasını istemiyorum..birazda sıkıldım açıkçası.hedef 58..inş olur bakalım :)

98 70 LERE NASIL GELDIN SEN

Ooo
İkimizden baska kimse yok tatlım.
Bakalim ramazana kadar kaç kilo verecez.
Ben spora kayıt olmanin tatlı heyecaniyla bir kilo daha verdim hemen 72,5:)
Diyete yeni başladigim icin boyle hizli gitti tabi ki.[/QUOTÖooo süpersin böyle böyle gidecek kilolar alkışlıyorum seni bende bugün sabah 2 tane kuru kayısı yedim.arkasından limonla maydanoz suyu içtim.bol domates salatalık birkaç zeytin haşlanmış yumurta ve bir dilim peynir yedim.arada bir elma yedim.öğle de bir tabak ton balıklı salata yedim.akşama da zeytinyağlı pırasa yaptım onu yiyeceğim.emziriyorum ya çok da zorlamak istemiyorum çünkü.pazartesi tartılıcam bakalım neler olacak..

Bu maydanoz kürünün istemedn bir faydasını daa gördüm kızlar,azönce adet oldum :) erken ama olsun.karnım ağrıyo ama daha da kötüsü canım çikolata tatlı çekiyooooooo ne olur bana güç verin.bu bir sınav biliyorum.tatlıııııı tatlıııııı tatlıııııı

Dilara sahra sen 98 lerden geldiysen buralara seni bizden değil bizim sendn tiyo almamız lazım.önerilerini merakla bekliyorum ve seni tebri ediyorum canım

valla canım diyet yaptım ama diyeti çok sıkmadım haftasonları bayağı boşlayıp istediklerimi yedim..ama haftaiçi hep dikkat ettim ve en önemlisi haftanın 5 günü spor yaptım..spor sayesinde verdim yani..ama düzenli bir beslenme düzeni oluşturmam lazım..saçlarım fln dokuluyor acaip.ve çok sıkıldım diyetten.motivasyonumun düşmemesi için uğraşıyorum..

Selam kızlar nasılsınız?
Sabahın körü işe gittiğim için ancak bu saatlerde yazabiliyorum

Bugünkü menüm:
Sabah 2 dilim organik tb ekmeği, yarım yağlı peynir, domates, salatalık
Ara Oolong çayı
Öğlen 1 tabak semizotu, 1dilim ekmek, yoğurt, salata
Ara bademli hurma, süt
Akşam balıkkkkkk ve bol salata

2 fincan yeşil çay+mate karışımı, 3 lt su, 2 fincan türk kahvesi içtim

Ah kızlar ah.herşey yolunda gidiyordu bugün.sabah limonlu maydanoz kürümle güne başladım yine.salatalık domates 1 yumurta peynir ve zeytinle kahvaltımı da yaptım.arada bir elma yedim.öğlen bir tabak pırasa ve bir kase yoğurt yedim.akşamüstü biraz sade dondurma yedim.akşam yemeği olarak da bol marul ve domatesli ton balıklı salata yapıp yedim.taa ki anneme çıkana kadar.pastaneden o en sevdiğim boll susamlı ağızda dağılan tatlı mı tuzlu mu ne olduğu belli olmayan kandil simitlerinden bir kutu almış... Öyle güzel öyle susamlı koktu ki öleceğim sandım.kendimi tatmin etmek için bitane yarım alayım dedim.onu minik minik yedim.ama çabuk bitti.diğer yarısını da yiyeyim dedim o da çabucak bitiverdi.sonra bitane daha almak istedim.aman bunu daminnacık yapıyorlar.dedim.netten hemen kalorisine baktım kendimi rahatlatmak için.90 civarı.zaten bugün çok kalori almadım deyip bitane daha yedim eme eme :( işte size nefis sınavı.nefsime hakim olamadım.size de kendime de ihanet ettim

Merhaba aranıza girebilir miyim :)
Zayıflamaaak istiyorum ama yardıma ihtiyacım varr
Merhaba tabii ki aramıza girebilirsin.kaç kilosun neler yapıyorsun mesela kilo verme deneyimlerini anlatabilirsin bize.önerilerin varsa onları da alalım lütfen :) mesela ben şuanda 73,5 kiloda inatla takıldım ne yapacağımı bilmiyorum.yarın uzuuuun bir yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum.

Kime spor salonunda spora başladım desem "ihtiyacin da yoktu" diyor. 1.60 boyunda ve 73 kilo ağırlığinda birinin nasil ihtiyaci olmaz. İlla obez olmayı mı bekilyecez. Kibarlık olsun diye söylüyorlar herhalde, anlamadım.
Evet canım onlar bizim sağlıklı olmamızı istemeyenler.bende kime ekmeği falan bıraktım dikkat ediyorum falan desem hemen başlıyorlar canım sana kilo yakışıyor.sen balık etli güzelsin falan.yahu biriniz de oh iyi yapmışsın canım zaten biraz lo vermen senin için de iyi olur desin.

Herkese merhaba bende Size katılmak istiyorum.3 aylık bebeğim var 79 kiloyum üç gündür bende yediklerime dikkat ediyorum öğünlerimi azartıyorum ama herşeyden az az yemek zorundayım malum emziriyorum
Aramıza hoşgeldin canım emzirdiğin için çok iyi beslenmen lazım kendini aç bırakmadan dikkat et.hamurişi ve abur cubur yemezsen zaten yavaş yavaş emzirdikçe gider kiloların.boll boll su iç.içebildiğin kadar.ve havayı güzel bulduğun anda bebişini koy arabaya yürüyüşe çık.gidebildiğin kadar git.ben yürüyüşün çok faydasını gördüm.

Aramıza hoşgeldin canım emzirdiğin için çok iyi beslenmen lazım kendini aç bırakmadan dikkat et.hamurişi ve abur cubur yemezsen zaten yavaş yavaş emzirdikçe gider kiloların.boll boll su iç.içebildiğin kadar.ve havayı güzel bulduğun anda bebişini koy arabaya yürüyüşe çık.gidebildiğin kadar git.ben yürüyüşün çok faydasını gördüm.
Ve eklemeliyim ki en önemli şey bol bol yeşillik ye.yıka koy tabağa geliş geçiş ye.hem acayip süt yapar hem dezayıflatırz

Teşekkürler canım.evet içimi okumuş gibisin dediklerini harfiyen yapıyorum.aslında ben birazda verdiğim 20 kilodan bahsetmek istemiştim.belki faydam olur

Ooo işte bu daha güZel :) :) :) tavsîyelerini bekliyorum dört gözle
Seve seve))))doğuma 100 Kilo ile gittim hamileliğim boyunca 32 Kilo aldım.inanın çok iyi beslendim hamilelikte hatta fazla bile kaçırdım neyse)))) boyum 173 bu arada.bol bol emzirdimkızlar.Çayda kahvede şekeri kestim. Klasik olacak biliyorum ama bol bol su içtim.çorba ayran hoşaf bolca.yalan yok ekmeği kestim sadece kahvaltıda yiyorum.bir iki gün akşam 6 dan sonra yememeyi denedim sütüm kesilecek mi diye baktım.ama sütümde azalma olmadı maşallah yetiyor artıyor bile.Zaten süt yapan sudur arkadaşlar yemek tatlı falan değil.şuan devam ediyorum Kilo vermeye ve herşeyden azar azarda olsa mutlaka yiyorum

Back