• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Seve seve))))doğuma 100 Kilo ile gittim hamileliğim boyunca 32 Kilo aldım.inanın çok iyi beslendim hamilelikte hatta fazla bile kaçırdım neyse)))) boyum 173 bu arada.bol bol emzirdimkızlar.Çayda kahvede şekeri kestim. Klasik olacak biliyorum ama bol bol su içtim.çorba ayran hoşaf bolca.yalan yok ekmeği kestim sadece kahvaltıda yiyorum.bir iki gün akşam 6 dan sonra yememeyi denedim sütüm kesilecek mi diye baktım.ama sütümde azalma olmadı maşallah yetiyor artıyor bile.Zaten süt yapan sudur arkadaşlar yemek tatlı falan değil.şuan devam ediyorum Kilo vermeye ve herşeyden azar azarda olsa mutlaka yiyorum
Merhaba bende 3 ay oldu dogum yapalı suan 77 kilodayım normal kilom 60 nasıl vericem bilmiyorum siz ne kadar kilo verdiniz bu sekilde ekmek dısında asla yemediginiz birsey oldu mı tecrübelerinize ihtiyacım var teşk ederim

valla canım diyet yaptım ama diyeti çok sıkmadım haftasonları bayağı boşlayıp istediklerimi yedim..ama haftaiçi hep dikkat ettim ve en önemlisi haftanın 5 günü spor yaptım..spor sayesinde verdim yani..ama düzenli bir beslenme düzeni oluşturmam lazım..saçlarım fln dokuluyor acaip.ve çok sıkıldım diyetten.motivasyonumun düşmemesi için uğraşıyorum..
Bende hergün evde leslie videolarından spor yapıyorum akşam asla bir şey yemiyorum gün icinde de cok az ekmek yemiyorum neredeysr hiç verebilir öiyim sizce siz kac kilo verdiniz ben 77 kiloyum 60 normal kilom

Kime spor salonunda spora başladım desem "ihtiyacin da yoktu" diyor. 1.60 boyunda ve 73 kilo ağırlığinda birinin nasil ihtiyaci olmaz. İlla obez olmayı mı bekilyecez. Kibarlık olsun diye söylüyorlar herhalde, anlamadım.

Bana da iş yerinde yeter artık çok zayıfladın ne gerek var falan diyorlar.
Geçen sefer bunların gazına gelip diyeti bırakmıştım. :KK11:
Bu kez asla kanmam :stop::21:

Merhaba bende 3 ay oldu dogum yapalı suan 77 kilodayım normal kilom 60 nasıl vericem bilmiyorum siz ne kadar kilo verdiniz bu sekilde ekmek dısında asla yemediginiz birsey oldu mı tecrübelerinize ihtiyacım var teşk ederim
Canım evladını analı babalı büyüt inşallah.doğumda bebekle beraber 6 Kilo direk gitti zaten.geriye kalan 15 kiloyuda dediğim gibi verdim.yürüyüş yaptım tabi ama kısa kısa yalan yok.geç saatlerde bişey yeme aman diyorum.birde doğumdan sonra en büyük sorun kabızlık ondan dolayı sıvı tüketimine dikkat et. Şerbetli tatlı yemedim mesela.nutella çok severim ama asla eve aldırmıyor.kola Kilo yapıyor tahminimce emzirdiğin için içmiyorsun ama yinede söyleyeyim kola içmiyor onun dışında herşeyimi anda olsa yiyorum.bu sabah mesela ekmeğin kuyruğundan yedim içini yemiyorum 8 zeytin))) sosisli yumurta salatalık ve şekersiz çay içtim.öğlen mantar çorbası ve beyaz peynir yedim vişne suyu kraker alıştırdım şimdide. Canım en önemlisi irade.eve kayınpederim her akşam sıcacık halka tatlısı getirir millet hop yerken ben bakıyorum mesela onun yerine bisküvi yedim.bu tarz şeyler küçük gibi görünsede çooook işe yarıyor.inşallah birazda olsa faydam olur tatlım

Canım evladını analı babalı büyüt inşallah.doğumda bebekle beraber 6 Kilo direk gitti zaten.geriye kalan 15 kiloyuda dediğim gibi verdim.yürüyüş yaptım tabi ama kısa kısa yalan yok.geç saatlerde bişey yeme aman diyorum.birde doğumdan sonra en büyük sorun kabızlık ondan dolayı sıvı tüketimine dikkat et. Şerbetli tatlı yemedim mesela.nutella çok severim ama asla eve aldırmıyor.kola Kilo yapıyor tahminimce emzirdiğin için içmiyorsun ama yinede söyleyeyim kola içmiyor onun dışında herşeyimi anda olsa yiyorum.bu sabah mesela ekmeğin kuyruğundan yedim içini yemiyorum 8 zeytin))) sosisli yumurta salatalık ve şekersiz çay içtim.öğlen mantar çorbası ve beyaz peynir yedim vişne suyu kraker alıştırdım şimdide. Canım en önemlisi irade.eve kayınpederim her akşam sıcacık halka tatlısı getirir millet hop yerken ben bakıyorum mesela onun yerine bisküvi yedim.bu tarz şeyler küçük gibi görünsede çooook işe yarıyor.inşallah birazda olsa faydam olur tatlım
Teşk ederim canım umarım bende bu şekilde verebilirim . Sagol ayroca allah hepimizin cocuklarına uzun ömür versin.

İradenize maşallah çok güzel. :KK200::nazar:
İnsan böyle irade sınavlarından başarıyla geçince daha bir güveniyor kendine.
Ben de az önce tatlı krizine girdim, gittim çikolata falan yemektense bir kupa sütlü mistik çay yaptım kendime. İçine fazladan tarçın attım. Ara öğün niyetine bunu içtim. Hem tatlı isteği gitti hem bu çay içeriği sayesinde metabolizmayı hızlandıracak.

Kızlar ben de ilk defa form çayı aldım.
5-6 gündür günde bir fincan içiyorum ama sanırım içinde sinameki olduğu için beni ishal yapiyor.
Belki etki mekanizması budur :)

71,2 yim bu sabah itibariyle :)
Canım sinamekü adı geçmişken eklemek isterim ben sinamekü çayıyla 15 günde 7 Kilo verdim tabi bekardım o zamanlar

Kızlar sinameki çok dikkatli kullanılması gereken bir bitki.ayrıca emziren arkadaşları da uyarıyorum emzirme dönrminde kullanılmaması lazım.çünkü bazı bitki çayları üretirken etkili olsun diye içine fazla miktarda koyup ciddi anlamda ishal yapıyor.böylece vücuttaki suyu atıp aslında biz kilo verdiğimizi sanıyoruz.giden su oluyor.size en güzel tavsiyem hem kalori açısından düşük hemde bağırsaklarıyumuşatıp sindirimi kolaylaştıran kuru kayısıyı öneriyorum.her sabah iki üç tane yiyip üstüne bir iki bardak ılık su içerseniz hem açlığınızı törpüleyip çok güzel vitaminler alırsınız hem de metabolizmanızı kandırmamış olursunuz.emzirenlere de kayısı seçerken normal değil günkurusunu kullanmalarını tavsiye ederim.diğerinde zararlı bir madde varmış süte geçiyormuş.bir doktorun makalesinde okumuştum.

Günaydın kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum.iki gün önce eski çalıştığım işyerine ziyarete gittim.ordaki herkes 15-20 kişi nasıl güzel kilo verdiğimi çok güzel olduğu mu be çok iyi zayıflamış olduğumu söylediler.nr iltifatlar ne iltifatlar...öyle mutlu oldum ki anlatamam.o günden beri kendimi victorias secret modeli gibi hissediyorum.(hala 73 kilo olmama rağmen) size tavsiyem verdiğiniz kilo şöyle 7-8 i bulunca uzun zamandır görmediğiniz ve kiloluhalinizle sizi hatırlayan insanlarla tekrardan görüşün.inanılmaz bir moral oluyor ve tam gaz devam etmenizi sağlıyor.yaşadığım en iyi motivasyondu.

Selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum.
5 Haziran 2014 de 97,4 ile basladıgım dıyetısyen macerama bugun itibariyle 79,5 ile devam ediyorum.
Koşu bandım vardı evde sattım,eliptik bisiklet aldım.
Aynı zamanda Subat ayından beri spora gidiyorum.
Her konuda önerilere açığım. 25 Temmuzda kuzenimin nişanı var en az 70 e düşmem lazım :)

Is
Selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum.
5 Haziran 2014 de 97,4 ile basladıgım dıyetısyen macerama bugun itibariyle 79,5 ile devam ediyorum.
Koşu bandım vardı evde sattım,eliptik bisiklet aldım.
Aynı zamanda Subat ayından beri spora gidiyorum.
Her konuda önerilere açığım. 25 Temmuzda kuzenimin nişanı var en az 70 e düşmem lazım :)
holgeldin canım aramıza.bende 1 Mayıs'ta başladım.sabah erkenden kalkıp 3 kayısı üzerine ılık bir iki bardak su sonra bir avuç maydanoz ve yarım limon suyu biraz da su koyup blendırdan geçirip içiyorum.normal kahvaltımı yapıyorum.zeytin peynir yumurta domates salatalık bol yeşillikler.istemesem de canım sıkıldıkça su içiyorum.aralarda tatlı istediğimde bir kuru kayısıyı minik minik ısırarak yiyorum.normal yemeklerden yiyorum sebze ağırlıklı.şeker veunlu herşeyi bıraktım.biyerde çok canım isterse minicik yiyorum.gece yatmadan önce de bir kase yoğurda bir kaşık pulbiber ve yarım limon sıkıp yiyorum.acayip karın yağlarını yakıyormuş.6 ayda 30 kilo veren bi ablamın tavsiyesi.içme suyunun içine de çubuk tarçın atıyorum.1 Mayıs'tan beri 80,5 kilodan 72 kiloya düştüm.haftada birkaç kez yürüyüş yapıyorum.twister aldım geçen hafta onu yapıyorum.iyi verdim ama bir iki haftadır kilo vermem durdu.sana bunları tavsiye ederim canım.bu dediklerimi yaparsan faydasını görürsün.

Is

holgeldin canım aramıza.bende 1 Mayıs'ta başladım.sabah erkenden kalkıp 3 kayısı üzerine ılık bir iki bardak su sonra bir avuç maydanoz ve yarım limon suyu biraz da su koyup blendırdan geçirip içiyorum.normal kahvaltımı yapıyorum.zeytin peynir yumurta domates salatalık bol yeşillikler.istemesem de canım sıkıldıkça su içiyorum.aralarda tatlı istediğimde bir kuru kayısıyı minik minik ısırarak yiyorum.normal yemeklerden yiyorum sebze ağırlıklı.şeker veunlu herşeyi bıraktım.biyerde çok canım isterse minicik yiyorum.gece yatmadan önce de bir kase yoğurda bir kaşık pulbiber ve yarım limon sıkıp yiyorum.acayip karın yağlarını yakıyormuş.6 ayda 30 kilo veren bi ablamın tavsiyesi.içme suyunun içine de çubuk tarçın atıyorum.1 Mayıs'tan beri 80,5 kilodan 72 kiloya düştüm.haftada birkaç kez yürüyüş yapıyorum.twister aldım geçen hafta onu yapıyorum.iyi verdim ama bir iki haftadır kilo vermem durdu.sana bunları tavsiye ederim canım.bu dediklerimi yaparsan faydasını görürsün.

Hoşbulduk canım.
Tamam canım uygulamaya calısırım cok sagol.
Twister,eliptik bisiklet ve plates aletleri var bende de.
Twisteri kaç dakıka yapıyosun.

Ya kızlar benim ciddi anlamda yardıma ihtiyacım var.72,5 da kalakaldım.şöyle birkaç günlük metabolizmamı hızlandıran şok bi diyet falan yokmu tavsiye edebileceğiniz?arım kilo da olsa artık bi oynama görmek istiyorum tartıda.ne olur yardım ediiiiiiiiinnnnn.....!!!!

Back