• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Diyetisyenle verdim, cok da kolay olmuştu. İlk 15 gunde 4,250 vermiştim. Tabi emzirmenin de etkisi var. Ama irademi kaybettim bi zaman sonra. Simdi yine cok kararli basladim. Listemi bulursam paylaşırım sizinle. 3 ana 2 ara öğünüm vardı. Gunluk menulerimi paylaşıcam zaten ornek olur
LÜTFEN MERAKLA BEKLİYOR OLACAĞIM.TEŞEKKÜR EDERİM

Hayır canım o ilk bir gündü kahvaltı yedi gün boyunca aynı sadece ilk günü yazdım sana diğer günleri de yazayım 7 gün bunu yapalım etkili olursa devam ederiz
2gun: öğle 1 adet simit 1 bardak greyfurt suyu akşam yarım porsiyon balık buğulama elma sirkeli salata
3 gün öğle 200 gram yoğurt 1 dilim ekmek salatalık akşam 100 gram dana biftek veya balık elma sirkeli veya limonlu salata
4 gün öğle haşlanmış patates salatası akşam tavuk haşlama salata
5 gün 2 yumurta ile Menemen salata
1 tabak haşlanmış makarna 100 gram yoğurt
6 gün öğle haşlanmış iki adet sosis salata akşam 3 adet sebze dolması az pirinçli iki kaşık yoğurt
7 gün öğle 50 gram yağsız beyaz peynir 50 gram yağı sunulmuş ton balığı salatalık domates marul akşam elma sirkeli mevsim salata 3 litre su hergün sabah aç karnına limonlu ve naneli şu hergün 45 veya 1 saat yürüyüş veya egzersiz ☺

Aksam yazamadim menumu. Konuya can gelsin paylaşayım. Dün oburlugum tuttu duzenimi bozdum biraz. yediklerimi hatırlamaya çalışayım:

Sabah 8:30
Salata (sirkeli)
Haslanmis Yumurta
Beyaz peynir (2 parmak)
4 zeytin

Ara ogun 10:30
4 kayısı
Sade mesafe
10 fındık

Oglen 14:00
Etli barbunya
Taze fasulye
Cacik

Ara 17:00
1 kucuk muz

18:30
Taze fasulye
5-6 kasik nesfit
1 bardak sut

En az 2 litre su

Kimsecikler olmasa da paylaşayım menümü. Kararlı arkadaslar siz de gelin. Gecen yıl buranın cok faydası olmuştu bana

Kahvaltı
Menemen üzerine biraz dil peyniri
Beyaz peynir
3 zeytin
Salatalık ve havuç

Ara 10:30
Sade nescafe
Fındık+ kuru üzüm

Öğle 14:00
Şeriyeli domates çorbası
Tavuk göğüs haslama

Ara 16:30
Sutlu sekersiz turk kahvesi
4-5 kasik meyveli nesfit
Yarım muz

Aksam 18:30
Cacik
1 tbk patates yemeği

2 litre su

Bildirim gunu var mı kizlar?
Yoksa cuma başlayalım mı?
otimoti merhaba nasılsın? beni hatırladın mı? bende geçen sene burada 13 kilo kadar vermiştim ama malesef hepsini geri aldım. 3-4 hafta sonra tekrar dönücem buraya, sınavlar bittikten sonra. Aslında kk mobil uygulaması iptal olduktan sonra koptum birazda, o çok pratikti. Nerde olursak olalım çok rahat bir şekilde girebiliyorduk. Bu şekilde telefondan girmek çok uzun sürüyor... Neyse yakında görüşürüz canım:KK68:

otimoti merhaba nasılsın? beni hatırladın mı? bende geçen sene burada 13 kilo kadar vermiştim ama malesef hepsini geri aldım. 3-4 hafta sonra tekrar dönücem buraya, sınavlar bittikten sonra. Aslında kk mobil uygulaması iptal olduktan sonra koptum birazda, o çok pratikti. Nerde olursak olalım çok rahat bir şekilde girebiliyorduk. Bu şekilde telefondan girmek çok uzun sürüyor... Neyse yakında görüşürüz canım:KK68:

Hatırladım canım. Zaten herkes o sorun nedeniyle koptu burdan ben de dahil,

Senin de kilo almana cok üzüldüm. Verdigin kiloyu geri almak berbat bir duyguymus, yasadım.

Ama aynı gecen yil gibi hevesle başladım ve kendimi cok iyi hissediyorum. 2 haftada 3.5 kilo verdim bile. Sen de sınavlarını ver de gel hadi.

Senin de kilo almana cok üzüldüm. Verdigin kiloyu geri almak berbat bir duyguymus, yasadım.

Ama aynı gecen yil gibi hevesle başladım ve kendimi cok iyi hissediyorum. 2 haftada 3.5 kilo verdim bile. Sen de sınavlarını ver de gel hadi.

Kızlar merhaba benide hatırladınız mı. Bende durumlar sabit sayılır 57-58 civarında kaldım. Çok şükür almadım ama veremedim de hedefim 53 'tü

Back