- 8 Mayıs 2015
- 170
- 72
- 28
- 34
Diğer günleri gün bitimi akşam yazayım devam edersek yada hepsini yazayım nasıl istersen sende liste varsa onuda değerlendirelim istersensüper.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğer günleri gün bitimi akşam yazayım devam edersek yada hepsini yazayım nasıl istersen sende liste varsa onuda değerlendirelim istersensüper.
LÜTFEN MERAKLA BEKLİYOR OLACAĞIM.TEŞEKKÜR EDERİMDiyetisyenle verdim, cok da kolay olmuştu. İlk 15 gunde 4,250 vermiştim. Tabi emzirmenin de etkisi var. Ama irademi kaybettim bi zaman sonra. Simdi yine cok kararli basladim. Listemi bulursam paylaşırım sizinle. 3 ana 2 ara öğünüm vardı. Gunluk menulerimi paylaşıcam zaten ornek olur
ŞÖYLE YAPALIM İLK YEDİ GÜNÜ YAZDIN DEĞİL Mİ AZ ÖNCE BURADAN BAŞLAYALIM SONRA DEVAM EDELİMDiğer günleri gün bitimi akşam yazayım devam edersek yada hepsini yazayım nasıl istersen sende liste varsa onuda değerlendirelim istersen
Hosgeldin canım.
Verdigin kiloyu nasil korudun bravo!
Bı ara anlat bana
Ben burada kimseyi bulamayınca 1 Takım cuma yarışmasına katıldım. İstersen oraya gel
otimoti merhaba nasılsın? beni hatırladın mı? bende geçen sene burada 13 kilo kadar vermiştim ama malesef hepsini geri aldım. 3-4 hafta sonra tekrar dönücem buraya, sınavlar bittikten sonra. Aslında kk mobil uygulaması iptal olduktan sonra koptum birazda, o çok pratikti. Nerde olursak olalım çok rahat bir şekilde girebiliyorduk. Bu şekilde telefondan girmek çok uzun sürüyor... Neyse yakında görüşürüz canımBildirim gunu var mı kizlar?
Yoksa cuma başlayalım mı?
otimoti merhaba nasılsın? beni hatırladın mı? bende geçen sene burada 13 kilo kadar vermiştim ama malesef hepsini geri aldım. 3-4 hafta sonra tekrar dönücem buraya, sınavlar bittikten sonra. Aslında kk mobil uygulaması iptal olduktan sonra koptum birazda, o çok pratikti. Nerde olursak olalım çok rahat bir şekilde girebiliyorduk. Bu şekilde telefondan girmek çok uzun sürüyor... Neyse yakında görüşürüz canım
otimoti merhaba nasılsın? beni hatırladın mı? bende geçen sene burada 13 kilo kadar vermiştim ama malesef hepsini geri aldım. 3-4 hafta sonra tekrar dönücem buraya, sınavlar bittikten sonra. Aslında kk mobil uygulaması iptal olduktan sonra koptum birazda, o çok pratikti. Nerde olursak olalım çok rahat bir şekilde girebiliyorduk. Bu şekilde telefondan girmek çok uzun sürüyor... Neyse yakında görüşürüz canım
Hatırladım canım. Zaten herkes o sorun nedeniyle koptu burdan ben de dahil,
Senin de kilo almana cok üzüldüm. Verdigin kiloyu geri almak berbat bir duyguymus, yasadım.
Ama aynı gecen yil gibi hevesle başladım ve kendimi cok iyi hissediyorum. 2 haftada 3.5 kilo verdim bile. Sen de sınavlarını ver de gel hadi.
Kızlar merhaba benide hatırladınız mı. Bende durumlar sabit sayılır 57-58 civarında kaldım. Çok şükür almadım ama veremedim de hedefim 53 'tüHatırladım canım. Zaten herkes o sorun nedeniyle koptu burdan ben de dahil,
Senin de kilo almana cok üzüldüm. Verdigin kiloyu geri almak berbat bir duyguymus, yasadım.
Ama aynı gecen yil gibi hevesle başladım ve kendimi cok iyi hissediyorum. 2 haftada 3.5 kilo verdim bile. Sen de sınavlarını ver de gel hadi.