Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ewt bende onları inceliyorum şu an 10 aylk bebeğim var emziriyorum bide temmuzda yaşına girecek girmeden vermeliyim kilo mu diye düşünüyorum bende bi liste var en ideali o sanki 1 ayda 10 kilo nasıl sence:) 15 kilo vermek istiyorum . ve gerçekten motive edecek bir arkadaşa ihtiyacım var beraber programlı br şekilde ilerleyebiliriz :) ancak birçok diyet listesi var hangisini denemeliyiz bilemedim.
benimde boyum 1:65 kilom : 75kg daha önce 11 kiloyu nasıl verdiniz.Selam kizlar
Gecen yıl burada, bu zamanlar, diyetisyen yardımıyla 11 kilo verdim (3 ayda filan). Sonra anne evine gidip 2 kilo ile geri dönünce stresle 7 kiloyu geri aldım. Pazartesi tekrar kararlı bir sekilde diyete başladım.
Boyum 1.65
Kilom 77.5
Pazartesiden pazartesiye tartilicam.
Eski sayfalarınızı okudum biraz ama zamanla tanıyacağım inşallah.
Ben pazartesiden pazartesiye tartilicam. Eskiden cuma gunu bildirim günüydü hala oyle mı acaba? Neler yapıyorsunuz?
allah bağışlasın :) 1 ayda 10 kg mu çok heyecanlandırıcı :) hemen öğrenmek isterimEwt bende onları inceliyorum şu an 10 aylk bebeğim var emziriyorum bide temmuzda yaşına girecek girmeden vermeliyim kilo mu diye düşünüyorum bende bi liste var en ideali o sanki 1 ayda 10 kilo nasıl sence
Ne zaman başlıcak sin ona göre yazayım başlayalım listemi bulayim ilk günü yazım uygun olursa devam edelim olur muallah bağışlasın :) 1 ayda 10 kg mu çok heyecanlandırıcı :) hemen öğrenmek isterim
Çok haklısın ☺sabah kahvaltısı yedi gün aynı 1 dilim ekmek kepek çavdar tam tahilli hepsinden günlere bölünerek beyaz peynir çok az şekersiz çay yada kahve bir mevsim meyvesi öğle menüsü iki adet yumurta kaynamis domates salatalık marul sınırsız bitki çayı şekersiz akşam 150 gram tavuk Baget elma sirkeli salata bitki çayı şekersiz günlük 3 litre su 1 saat spor ☺yarın başlayabilirim . hem pazartesi ritüleini yıkmış oluruz :)
yihhuuu :) ozaman yarın başlıyor muyuzzzzz :)Çok haklısın ☺sabah kahvaltısı yedi gün aynı 1 dilim ekmek kepek çavdar tam tahilli hepsinden günlere bölünerek beyaz peynir çok az şekersiz çay yada kahve bir mevsim meyvesi öğle menüsü iki adet yumurta kaynamis domates salatalık marul sınırsız bitki çayı şekersiz akşam 150 gram tavuk Baget elma sirkeli salata bitki çayı şekersiz günlük 3 litre su 1 saat spor ☺
Ewttt ☺☺bendeki liste yedi gün de 10 kilo daha önce iki hafta yapmaya çalıştım çok kaçamak yaptım 7 kilo verdim tam anlamiyla uyarsak çok etkili olur bence ☺yihhuuu :) ozaman yarın başlıyor muyuzzzzz :)
daha ilk saniyeden yıkıma uğradım :) 5 miii :)) olsun 5 olsun temiz olsun gidip bir daha geri gelmesin de :)Pardon beş kiloymus ☺☺☺☺
senin ki de çok iyi ya onu yapalım istersen bir haftada beş bide metabolizmayı göre değişir bence spor yapıyo musun pekibende 2 yıl önce 10 kg vermiştim bu arada diyetisyenle. 1,5 ayda 10 kg verdim.protein diyeti yaptım :)
aslaaaaa :) benim kas oranım karadenizli olmamadan dolayı çokmuş.genetik dedi doktor.15 kilo çok 8 versen yeter dedi .benm listeyi atıyorum mail atmıştı diyetisyen buldumO seni
senin ki de çok iyi ya onu yapalım istersen bir haftada beş bide metabolizmayı göre değişir bence spor yapıyo musun peki
Çok kafa yorucu bence bizimki ideal gibi ve ara ogunler ini sen yapiyosun benim attığım listede ☺diğer günleri yazım mi bide spor olarak neyi tercih edelim dersin fikrin var mıaslaaaaa :) benim kas oranım karadenizli olmamadan dolayı çokmuş.genetik dedi doktor.15 kilo çok 8 versen yeter dedi .benm listeyi atıyorum mail atmıştı diyetisyen buldum
Protein diyetinde et, tavuk, balıklar, deniz ürünleri ve yumurta serbest ve sınırsız.
Ispanak, pırasa, bamya, mantar serbest ve sınırsız. (ancak içerisinde pirinç olmayacak)
Yeşil salata serbest ve sınırsız ancak içerisinde biber ve domates olmayacak.
Yağlar serbest ve sınırsız yani salatada istenildiği kadar yağ olabilir ya da et tereyağında pişirilebilir.Salatada limon serbest ancak hazır limon suyu olmaması gerekiyor. Nar ekşisi yasak.
Günde 100 gr yağlı kuruyemişlerden serbest. (antep fıstığı, fındık, ceviz, badem, ay çekirdeği olabilir ama leblebi yasak) Genellikle ara öğün olarak iyi oluyor.
İşlenmiş etlerden pastırma ve kurutulmuş et gibi içerisine katkı maddesi girmeyen etler serbest ancak salam,sosis, sucuk gibi içerisinde nişasta kullanılan işlenmiş etler yasak. Aynı zamanda işlenmiş etlerin içerisinde kuzu yağı ya da eti bulunuyor.
Dışarıda köfte ve döner yasak
Soğan, brokoli, lahana, sarımsak serbest.
Sabah kahvaltıda 10 adet zeytin serbest. Sabah kahvaltı da bir kibrit kutusu peynir serbest.
Çok gerekirse günlük küçük boy bir adet patlıcan olabilir.
Kahve, çay, sade soda serbest. Çok gerekirse bir adet diet kola içilebilir.
Alkol olarak rakı içilebilir.
Selam kizlar
Gecen yıl burada, bu zamanlar, diyetisyen yardımıyla 11 kilo verdim (3 ayda filan). Sonra anne evine gidip 2 kilo ile geri dönünce stresle 7 kiloyu geri aldım. Pazartesi tekrar kararlı bir sekilde diyete başladım.
Boyum 1.65
Kilom 77.5
Pazartesiden pazartesiye tartilicam.
Eski sayfalarınızı okudum biraz ama zamanla tanıyacağım inşallah.
Ben pazartesiden pazartesiye tartilicam. Eskiden cuma gunu bildirim günüydü hala oyle mı acaba? Neler yapıyorsunuz?
Bende pilates ve aerobik yapıyorumeliptik bisikletim var benim.çok yorucu ama onu yapmak zorundayım.ozmana senin listene uyalım
benimde boyum 1:65 kilom : 75kg daha önce 11 kiloyu nasıl verdiniz.