70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bugün farkettim sabah kahvaltıyı hafif yapınca akşama resmen gözüm dönüyo. önce şekerim düşüyo falan sanıyodum.ama şimdi kuvvetli bir kahvaltı yapıyorum gün kolay geçiyo valla. bol bol da çiğ sebze atıştırıyorum

ya bende tüm gün kendimi sıkıoyrum sıkıoyrum ama akşam 9 oldumu gözüm dönüyo yemek diye yaa=((

eşim de geç saatte geliyodu çalışırken gece 1 de bile yemek hazırlıyodum yiyoduk beraber. bir de akşam film izleyeceksek kek kurabiye falan da oluyodu çayın yanına, sonra farkettirmeden aldım kiloları.şimdi dengeliyorum yemeği ama diyet yaptığımı söylemedim evdekilere ve arkadaşlarıma. zayıflayayım öyle farketsinler. bir de kendime bi hedef koydum paraya kıyıp güzel bi elbise aldım. o elbiseye sığacak kadar zayıflamam lazım yaza kadar.

eşim çalışırken aynı dert bendede vardı geç geliyodu onu bekliyodum yemek geç yeniyodu ay birde eş iştahlıysa yemekten sonrada durmuyodu ağızlar şimdi ona hazırlıyorum ben hiç başlamıyorum sizinle vakit geçiriyorum

ben de şimdi öyle yapıyorum onlar yemek yerken ben sadece kendime yiyeceğim yağsız yemeklerden toplam bir tabak hazırlıyorum bazen ekmeksiz yiyorum. yoksa sofraya oturunca bi bakıyorum bi tabak ondan bi tabak öbüründen doldurmuşum mideyi. bir de çekirdek çok kilo yapıyomuş. en büyük hastalığımdır çekirdek. film izlerken çay,kola ve yanına çekirdek. ama kolayı da azalttım. ayda üç şişe giriyo eve en fazla

inşallah hep beraber başarıcaz arkadaşlar ben inanıyorum

sen ne güzel 7 kilo vermişsin. bir beden daraldın demekki. ben ne zaman kilo vermeye çalışsam 7. kilodan sonra tıkanıyo rejim. yiğenim de diyetisyene gitti. 7.kilodan sonra diyeti değiştirdi doktoru. ama kiloları geri aldı dikkat etmeyince. şimdi 60 kilo ve çok tombiş oldum deyip duruyo deli

benim eşim de çok iştahlı. zaten o yüzden o iştahlı olunca ben de mutfakta iyi yemekler yapınca 77 kiloluk adam 108 e kadar çıktı. neyseki boyu uzun yapılı da göbek olmuyo onda. şimdi 98 kilo. ama hiç rejim yapmaz. haftada bir maça ve ava gider. orda kilo veriyo zaten. sorun olmuyo. diyorum beni de götür halı sahaya yarım saat ben de koşayım diye. ama gülmekten cevap veremiyo her seferinde. aklına gelen görüntü çok komik oluyomuş

slm arkadaslar ben bugun yelkenlerı suya indirdim aksam bıraz makarna az ama 1 saat sonra 2 bardak kola 500 kalorilik gofret 70 gr fındık bitanede rokko şeker valla göz altlarımda sıyah halkalar olusmus şimdi gördum bugun kendıme ödül verdım yarın toparlarımkaydirigubbakcemile2 hoş hangı bırını tobarlayacaksam-tatlicadiarzu- bende kendımı kandırıyorumgamyoncuiremsu zar :delphin

ben artık kolayı yasakladım hiç almıyoruz kızartma zaten evllendiğimden beri hayatımda yok son olarak ketçap ve mayonez evdekiler bittikten sonra almıycam inşallah

1 bardak kolada 32 küp şeker varmış biliyomusunuz? ntv de bunları biliyomusunuz yazıları oluyoya orda okuyunca şok oldum. çok içerdim halbuki.

sabah 1 dilim kepek ekmeği ve standart kahvaltı ara yok öğlen yarım simit ve çay.akşam bol slata yogurt çorbası.2 tane sarma 2 tane dolma 30 dk spor yapabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…