Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok bu onun geç kalktığı hali normalde sayesinde 7 güne başlamak zorunda kalıyodum şimdi babası evde olduğu içn[eşim 3 aydır işsiz] gündüz uyumuyo o yüzden geç kalkıyo
kesinlikle haklısın canım kocişim kafayı yicek artık ..ne yapıcaz bilmiyorum geceleri uykular tutmuyo ..aslında nete istesem girerim ama onu yanlız bırakmak istemiyorum bide nete o giriyo biraz kafasını dağıtıyo ..bizim evin oratsından geçti valla ...iki işyerimizi birden kapattık ...belkide hayatında ilk defa işi yok ..dün akşam ağlıycaktı nerdeyse okadar kötü oldu ..sabah sabahta uyku tutmadı çıktı dışarı ...insan çook üzülüyo ...ama herkes böyle allah hepimizin yardımcısı olsun ..
kızlar buyrun sizi söyle sohbet odasına alayım orda konusalım ben ordayım bkm sıtenın üstünde sohbet var ordan gırılıyo dıyet grplarını secın bkmkaydirigubbakcemile
cnm ya bi on dakikalığına biyere gitmem gerekiyo gelince girsem olurmu öptüm ..a.s.
kızlar buyrun sizi söyle sohbet odasına alayım orda konusalım ben ordayım bkm sıtenın üstünde sohbet var ordan gırılıyo dıyet grplarını secın bkmkaydirigubbakcemile