70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hiç kzma canım kendine öyle kilo veremiyeceğim filan yok hepimiz vercez inşallah braz daha azim bozma moralini.

meraba ben 78 kiloyum yeni katıldım gruba hedefime ulaşana kadar sizin desteğinizi istiyorum
hoş geldin aramızaa.s.

günaydın kaanmm napıosun bu saatte sen bakiym burda yatıp uyusanaaaa ben dün 2 de yattım 7 de kalktım uyumak istiyorummm mirmirmirmir

magrenta sanada günaydın kocamı 8 buçuk ta iş görüşmesine gönderdim oğlum uyanmak üzere olduğu için spora başlıyamadım bende buraya takıldım.

hımm koca olunca :)))) bende kendimi işe gönderdim ama hala uyuyodum kahvaltıyı yapınca ayıldım şimdi çayımı içiyorum ufaklık erken kalkıomuşş :)

yok bu onun geç kalktığı hali normalde sayesinde 7 güne başlamak zorunda kalıyodum şimdi babası evde olduğu içn[eşim 3 aydır işsiz] gündüz uyumuyo o yüzden geç kalkıyo

anladım canım hazır evdeyken vakit geçirsin napıcaksın eşinde umarım geldiğinde güzel haber verir sana şu an işler çok kötü benimde erkek arkadaşım 1,5 aydır ücretsiz izinde erkek için zor bir durum bizde destek olmaya çalışıcaz birazda onlar bize destek olucaklar :)

günaydın kaanmm napıosun bu saatte sen bakiym burda yatıp uyusanaaaa ben dün 2 de yattım 7 de kalktım uyumak istiyorummm mirmirmirmir
canım günaydın nasılsın bu sabah dün gönderdiğin özel mesajı bu gün okudum biz tahlilerimizi eşimle çoktan yaptırdık ben 2 kere aşılama yaptırdım özel dok. 2 kere daha deniyelim diyo bende emin olamıyorum asılama yaptırsammı tüp bebek mi oyüzden başka dok. fikrini almak istiyorum canım baska bi yöntem varmı diye öğrenmek istedğim için bu gittiğim dok. ama egeye gitmeyi düşünüyorum

günaydın arkadaslar kusunm çok tşk ederim allah kımsenın huzurunu kacırmasın önemlı olan o evet canım cok maceralar döndü ahh bı bilsen neyse salatalık iyi geldi iştahımı kesti tabı burdakı arkasların dedstegı 10 salatalıga bdedel elsecım aksam elektırıkler gıttı bızde sonra geldı ama nafıle buseferde net yoktu::çok üzgünüm: kocamda gelmedı zaten hala calısıyo ben bıde karanlıta korkarım yanlızlıgı hiç sevmem oyuzdensenağlama gece 3 kadar öle oyalandım bişeylerle şimdi kahvaltımı ettım 15 kadarda oynadım işte böyle aslında bende aynı grupta olma taraftarıyım sırnaşık şey şimdide cayımı içiyorum :içelim: hepinizi sabah öpücüklerin boguyorumŞenizŞenizŞeniz

günaydın canım başka bir doktorun fikrini al bence ona göre ne yapacağınıza karar verin abimler südekana gidiyorlardı montröde biraz pahalı ama çok meşhurlarmış tavsiye edebilirim iyi bir yönlendirme yapabilir ama çok sonraya randevu veriyorlarmış.klava:

merhabalar kızlar kimler var bakalım bugünde diyete devam ediyorum pzartesi kilolar azalmış görebilecekmiyiz acabaa:dance:

olsun canım üzülme sonuçta oda sağlık için gerekli demi:1hug: aman dikkat et bu dönemde biliyosun çok tatlı istiyor gelecek zayıf halini düşünnn:dance::hooray:

tembel tembel oturma canım hadi bakıym sporaaaa :)))
benimde mesai bitmek üzere kızlar akşama görüşürüzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…