Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah 1 dilim kepek ekmeği ve standart kahvaltı ara yok öğlen yarım simit ve çay.akşam bol slata yogurt çorbası.2 tane sarma 2 tane dolma30 dk spor yapabildim
gel ozaman ben gweliyorum herkez gidiyo kapatıyorum sabah bir bakıyorum gecenin 2 sine kadar sohbet olmuş ...kızlar kocam gelıyo ona yemek falan hazırlayım sonra uyur zaten uykusuz bende gelırım tekrarŞeniz
kızlar işsizlikten yakınanlar umarım oylarını gidip yine ak partiye vermek gibi bi hata yapmazlar sizde görüyosunuz ki ekonomi gittikçe çöküyo,türkiyede hiç bi dönem bu zaman ki dönemden çok işsizlik olmamıştı, adamlar hem vatanımızı satıyo hem yurdum insanını olduğundan çok daha kötü durumlara sürüklüyo Allah bu ülkeyi bir an önce onlardan kurtarsın ve sonumuzu hayır etsin inşallah
kızlar iyi akşamlar neleryaptınız bugün
ya ban biraz gaz verin ne olur kızlar
sabhtan beri yediklerim yazayım
sabah kahvaltı
10 buçuk gibi yaptık
öğlen bir muz
saat 5 gibi 1sımıt ve yeşıl çay içtim
çokmu
akşamda bilmiyom ya offofff
neyse görüşürük
merhaba arkadaşlar.ben de akşam yemeğinin bulaşığını yıkadım şimdi geldim.akşam kebap yaptım evdekilere ama ben sadece közde patlıcanla yaptığım yağsız patlıcan salatası yedim( kendime özel yaptım (birbuçuk kase) .
kebaptan bir kaşık bile yemedim valla tuttum kendimi. :dance:
yok mu yeşil çaylar?birer bardak alıp gelin de kaynatalım. ben bugün marketten aldım evdeki bitti diye eve gelince bir baktım 2007 imiş son kullanma tarihi. hep de bakarım halbuki . onun yerine biraz ceviz yiyip papatya çayı içicem
ben bugün farkettim sabah kahvaltıyı hafif yapınca akşama resmen gözüm dönüyo. önce şekerim düşüyo falan sanıyodum.ama şimdi kuvvetli bir kahvaltı yapıyorum gün kolay geçiyo valla. bol bol da çiğ sebze atıştırıyorum
eşim çalışırken aynı dert bendede vardı geç geliyodu onu bekliyodum yemek geç yeniyodu ay birde eş iştahlıysa yemekten sonrada durmuyodu ağızlar şimdi ona hazırlıyorum ben hiç başlamıyorum sizinle vakit geçiriyorum
slm arkadaslar ben bugun yelkenlerı suya indirdim aksam bıraz makarna az ama 1 saat sonra 2 bardak kola 500 kalorilik gofret 70 gr fındık bitanede rokko şeker valla göz altlarımda sıyah halkalar olusmus şimdi gördum bugun kendıme ödül verdım yarın toparlarımkaydirigubbakcemile2 hoş hangı bırını tobarlayacaksam-tatlicadiarzu- bende kendımı kandırıyorumgamyoncuiremsu zar :delphin
ben artık kolayı yasakladım hiç almıyoruz kızartma zaten evllendiğimden beri hayatımda yok son olarak ketçap ve mayonez evdekiler bittikten sonra almıycam inşallah
oh oh ne güzel hep böyle devam et kaydirigubbakcemile5 bende bugün hüç kaçırmadım ama adet dönemindeyim zor tutuyorum kendimicokacimcoook
selam kızlarr.......1saattir kk ...yazdıklarınızı okuyorum...harika muuahabbet etmişsiniz..herkesin ALLAH gönlüne göre versin...iş isteyene iş,bebek isteyene bebek inş.....ama şu bi kesindirki her karanlığın arkası aydınlıktır....yerimseniben...
kızlar iyiki varsınız sizleri çok seviyorum desteğiniz için ayrı ayrı hepinize teşekkürler
aaaah yine kimse yok eminim birazdan birileri gelir ama ..ben gidiyorum ..hepinize iyi geceler allah rahatlık versin ..öptüm sizleri ...
arkadaslar ben bundan sonra siteye fazla yazı yazmıcam neden dersenız kk ilgili bölümleri okudumda yarınkı nesıllerde faydalanabılsınler yazıyordu buraya sadece bilgilerimi yedıklerımı gunde bır iki kere yazıcam zaten sohbetı onun için kullanın dıyolar sohbet varken buralara gereksiz işgal etmeyelım ben mısal geldıgımde sohbete gırıp bakacam daha kımse yoksa bı cagrı yaparım yanı en aza indiricem hepinizi öpüyorum iyi geceler yıne bı sohbete bakayım simdi kımler var kımler yokkaydirigubbak
sevilcan merhaba....dediğin dogru...sohbete girdim ama nasıl oldugunu bilmiyorum heralde...yada kimseler yok...![]()
günaydınn. gece sevilcan arkadaşımızın öğüdünü dinleyip sohbet odasında devam ettik konuşmaya gelenler bilir.gece evde harp çıktı. adam chat yazısını görünce kıyameti kopardı. burdan sohbet esnasında bir anda koptuğum arkadaşlardan özür diliyorum.bu arada kahvaltıya gelince ;ne kahvaltısı bu moral bozukluğuyla arkadaşıma gidip acı kahve içeceğim. iyi sabahlar