70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oldu canım hakikatten kalkayım bugün topumla yapayım ..ilk defa ..yaptıkça açılırım herhalde öptüm ..seni sana iyi hafta sonları bugün hava çok güzel izmirde gezcenmi kız yoksa ...yaaa

bu saate kadar bakamadım yazılara. yemekli nişanı vardı bi aile dostumuzun. yemekli nişan mı olur yaaa.ben de pasta gelmeden kalktım masadan.bu aakşam da bana uyku yok. eşim her cumartesi ava gider ben de nette vakit geçiririm.her seferinde bir şeyler atıştırırım. bu akşam bu geleneğimi yıkıcam inşallah. kurabiye falan yapmadım bu yüzden.

yok bu onun geç kalktığı hali normalde sayesinde 7 güne başlamak zorunda kalıyodum şimdi babası evde olduğu içn[eşim 3 aydır işsiz] gündüz uyumuyo o yüzden geç kalkıyo

benim de eşim kasım ayında işyerini kapattı. hala kapattığı işyerinin kredisini ödüyo. zor bir durum hakkaten. kriz bizi teğet geçti diyolar ya maalesef bazı evlerin tam ortasından geçti bu kriz. kocam da sabahları geç kalkıyo eğer bir iş görüşmesi falan yoksa.destek olmak da en çok biz eşlere düşüyo.

kesinlikle haklısın canım kocişim kafayı yicek artık ..ne yapıcaz bilmiyorum geceleri uykular tutmuyo ..aslında nete istesem girerim ama onu yanlız bırakmak istemiyorum bide nete o giriyo biraz kafasını dağıtıyo ..bizim evin oratsından geçti valla ...iki işyerimizi birden kapattık ...belkide hayatında ilk defa işi yok ..dün akşam ağlıycaktı nerdeyse okadar kötü oldu ..sabah sabahta uyku tutmadı çıktı dışarı ...insan çook üzülüyo ...ama herkes böyle allah hepimizin yardımcısı olsun ..

eşim için de zor oldu. haftanın 7 günü sabah 7 den akşam 9 a kadar çalışan biriydi çünkü. bir anda boşluğa düşmüş gibi oldu. artık işyeri açmaktan vazgeçti başkasının yanında da olsa çalışıcam diyo çok bunaldık hakkaten.bir de evimize geçecektik tam nihayet "oh be" diyecektim yani. artık kara kara düşünüyorum ne yapcaz diye

kızlar buyrun sizi söyle sohbet odasına alayım orda konusalım ben ordayım bkm sıtenın üstünde sohbet var ordan gırılıyo dıyet grplarını secın bkmkaydirigubbakcemile

allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyeyim ...çok kötü herkes öyle ama ..benim eşimde başka biryere gireyim bari dedi girdiği yerler kapandı parasını alamadı ...

kızlar önce bi siteyı kaparın tekrar sıteyı ac ilk tıklıcan sohbet olsun yoksa gırılmıyor beklıyorum

kızlar buyrun sizi söyle sohbet odasına alayım orda konusalım ben ordayım bkm sıtenın üstünde sohbet var ordan gırılıyo dıyet grplarını secın bkmkaydirigubbakcemile

cnm ya bi on dakikalığına biyere gitmem gerekiyo gelince girsem olurmu öptüm ..a.s.

ah ah herkeste aynı dert varmış benim eşim makine mühendisi tam 3 ay oldu geçiyo bile bir türlü iş bulamadı oda çok sıkılıyo birde kiracıyız malum.

tmm öğretmenim (kendimi sınıfta hiç susmayan yaramaz çocuklara benzettim bi an valla-demekki kızım da bana çekmiş aynen)

kızlar kocam gelıyo ona yemek falan hazırlayım sonra uyur zaten uykusuz bende gelırım tekrarŞeniz

kızlar işsizlikten yakınanlar umarım oylarını gidip yine ak partiye vermek gibi bi hata yapmazlar sizde görüyosunuz ki ekonomi gittikçe çöküyo,türkiyede hiç bi dönem bu zaman ki dönemden çok işsizlik olmamıştı, adamlar hem vatanımızı satıyo hem yurdum insanını olduğundan çok daha kötü durumlara sürüklüyo Allah bu ülkeyi bir an önce onlardan kurtarsın ve sonumuzu hayır etsin inşallah

kızlar iyi akşamlar neleryaptınız bugün
ya ban biraz gaz verin ne olur kızlar
sabhtan beri yediklerim yazayım
sabah kahvaltı
10 buçuk gibi yaptık
öğlen bir muz
saat 5 gibi 1sımıt ve yeşıl çay içtim
çokmu
akşamda bilmiyom ya offofff
neyse görüşürük

merhaba arkadaşlar.ben de akşam yemeğinin bulaşığını yıkadım şimdi geldim.akşam kebap yaptım evdekilere ama ben sadece közde patlıcanla yaptığım yağsız patlıcan salatası yedim( kendime özel yaptım (birbuçuk kase) .
kebaptan bir kaşık bile yemedim valla tuttum kendimi. :dance:

3 saat sonra eşim gidiyo ava o zaman gezerim artık nette. kayınvalde de uyumuş olur,hala söyleniyo içerde geçti bilgisayara yine diye. anacım yemeğini yemişin, evin temizlenmiş ,çayın ayağına gelmiş daha ne istiyosun susda filmini izlemene bak diimi

yok mu yeşil çaylar?birer bardak alıp gelin de kaynatalım. ben bugün marketten aldım evdeki bitti diye eve gelince bir baktım 2007 imiş son kullanma tarihi. hep de bakarım halbuki . onun yerine biraz ceviz yiyip papatya çayı içicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…