70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben kendimi salı günleri ödüllendireceğim mecburen. gün yapıyoruz çünkü 6 kişi. orda diyemem diyetteyim diye.valla gülerler. istadiğim kiloya yaklaşayım açıkliicam kilomun kaç olduğunu onlara

sabah 1 dilim kepek ekmeği ve standart kahvaltı ara yok öğlen yarım simit ve çay.akşam bol slata yogurt çorbası.2 tane sarma 2 tane dolma 30 dk spor yapabildim

oh oh ne güzel hep böyle devam et kaydirigubbakcemile5 bende bugün hüç kaçırmadım ama adet dönemindeyim zor tutuyorum kendimicokacimcoook

selam kızlarr.......1saattir kk ...yazdıklarınızı okuyorum...harika muuahabbet etmişsiniz..herkesin ALLAH gönlüne göre versin...iş isteyene iş,bebek isteyene bebek inş.....ama şu bi kesindirki her karanlığın arkası aydınlıktır....yerimseniben...

kızlar kocam gelıyo ona yemek falan hazırlayım sonra uyur zaten uykusuz bende gelırım tekrarŞeniz
gel ozaman ben gweliyorum herkez gidiyo kapatıyorum sabah bir bakıyorum gecenin 2 sine kadar sohbet olmuş ...

ben zaten vermedim çevremde olan kimse vermedi hatta düşmanım desem yeridir ama bizi işsiz bıraktığı için değil ..topraklarımızı sattığı iç.için ..bu sıkıntılar elbette geçer ama ilerde çok daha büyük sıkıntılar yaşıycaz ...neyse tamamen siyasi ...

yapar benim arkdaşaım yapar ..üzülme zaten birden verilen kilo daha hızlı bir şekilde alınıyo ..canım günde beşdakika hafif egzersiz yap ..yemen dikkat et ..azar azar olsun ama geri gelmesin ...

ay valla arkadaşlar çok doğru bir adresdeyim ben hepiniz harikasınız ...

yeşil çayım bitti akşam üzeri markete indim ama almayı unuttum ..acele acele gittim ...geldim ondan ..

evet kahvaltı çok önemli ....binanın temeli gibi düşün ..kahvaltıyı temel ne kadar sağlamsa
bina okadar dayanıklı oluyo .

ay evet bnm eşimde geç gelirdi geç yemek yerdi ...bende dayanamayıp o yerken ona eşlik ederdim bide eşim tatlı hastası ..özellikle geceleri ben bekarken nefret ederdim tatlıdan onun yüzünden sever oldum ..özellikle geceleri ye tatlıyı yat böyle olduk ...

cnm çoook özür dilerim hemen gelicem dedim ama evdeki hesap çarşıya uymadı ...babamlarla oturmak zorunda kaldım ..bnm annemler alt katta oturuyolar ...babam hafta sonları geliyo ...o yazlıkta kalıyo ..mecburen hep beraber oluyoz bu günde herkes erkenden gelince giremedim ...bi dahsaki sefere artık ..oldumu öptüm ...

ben artık kolayı yasakladım hiç almıyoruz kızartma zaten evllendiğimden beri hayatımda yok son olarak ketçap ve mayonez evdekiler bittikten sonra almıycam inşallah

kola içmeyin zaten israil malı tamamne onların keselerine katkıda bulunuyoz...
oh oh ne güzel hep böyle devam et kaydirigubbakcemile5 bende bugün hüç kaçırmadım ama adet dönemindeyim zor tutuyorum kendimicokacimcoook

aman adet dönemide çok kötü oluyo ...ama olsun ya gelsinde kötü mötü gelmemesi daha kötü ...

amin canım ya bende böyle kaçırıyom ama .yazmakta istiyom bişeyler ...

aaaah yine kimse yok eminim birazdan birileri gelir ama ..ben gidiyorum ..hepinize iyi geceler allah rahatlık versin ..öptüm sizleri ...

arkadaslar ben bundan sonra siteye fazla yazı yazmıcam neden dersenız kk ilgili bölümleri okudumda yarınkı nesıllerde faydalanabılsınler yazıyordu buraya sadece bilgilerimi yedıklerımı gunde bır iki kere yazıcam zaten sohbetı onun için kullanın dıyolar sohbet varken buralara gereksiz işgal etmeyelım ben mısal geldıgımde sohbete gırıp bakacam daha kımse yoksa bı cagrı yaparım yanı en aza indiricem hepinizi öpüyorum iyi geceler yıne bı sohbete bakayım simdi kımler var kımler yokkaydirigubbakcemile

günaydınn. gece sevilcan arkadaşımızın öğüdünü dinleyip sohbet odasında devam ettik konuşmaya gelenler bilir.gece evde harp çıktı. adam chat yazısını görünce kıyameti kopardı. burdan sohbet esnasında bir anda koptuğum arkadaşlardan özür diliyorum.bu arada kahvaltıya gelince ;ne kahvaltısı bu moral bozukluğuyla arkadaşıma gidip acı kahve içeceğim. iyi sabahlar

günaydın arkadaşlar hepinize
bayaa kaynatmışsınız
ben akşam kocişle dışarda yemek yedim
iskender yedim ama tereyağ almadım üzerine,kola da içmedim yanında,sadece su
üstüne kociş künefe yedi ama ben yemedim
şimdi kahvaltı yaptık kocişle
kepek ekmeği,domates,maydanoz,peynir,zeytin ve şekersiz çay
1 kaşık ta bal yedim
dün öğlen de az bitter çikolata yemiştim,adet dönemimdeyim de

günaydın arkadaslar yokrumuz bunda ayıp birsey yok canım keske acıca okutsaydın kocana ozaman problem olmazdı aksam benımkıde gördü baktıkı bayanlarla konusuyoruz içiri gidip macını izledı uzuldum canım benım ben kendı fıkrımı beyan ettım sorun oluyosa tabıkı yapma gercekten kendımı suçlu hissettım acıkca konusaraka duzeltebılırsın canım benım

kızlar selam yokrumuzfelan çok üzüldüm .bizim dün birden elektirikler kesildi tam girdim ...sonra nerdeyse 1 saat sonra geldi o saatten sonrada girmek istemedim ...elese ne güzel irade tabi herşey orda bitiyo ...baaklım yarın kaç çıkıcam ...hepinize iyi hafta sonları öptüm ...

kızlar tekrar günaydın
yeni kalktınız galiba:)
ya da benim gibi tembellik yapmayıp işlerinizi bitirip öyle geldiniz
kuusuum valla kolayı kaç zamandır ağzıma koymadım
artık canımda istemiyor
tatlıya da hayır diyebildim akşam
ama bugün adet oldum,şişim çok
yarın kilo almış gibi olabiirim malesef

günaydınn herkese ben eşimden fırsatbulup giremedim bugün çizim çalışıyo bilgisayarda 1 dilim çavdar ekmeği birazda pynir yedim bugün kahvaltıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…