70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar Merhaba
Bende 77 kiloyum diyetisyenle 9 kilo verdim ama daha vermem gereken çok. Benim sıkıntımda basen üsttaraf incedir ama alt tarafı hiç sorma:)
Evde eliptik bisikletim var bu gün itibariyle 15 dakikalık günlük programlar yapmayı düşünüyorum. Çünkü birde tüp bebek tedavim var ikincisi için önümde bir ayım var.
Yardım edin bana.....

Canim hosgeldin basenler ve popo için en önemlisi spor kesinlikle 1 saat yürü tempolu vaktin varsa bide basenler için hareketler var onları yap ben yapıyorum 15 dk mi almıyo inşallah en kisa zamanda istediğin kiloya ulasirsin ve tabi en kisa zaman da bebisine kavusursun :)

Kizlarrrrr noluyo ya 2 gündür bana 1 aydır gram gitmedi dün 67.3 bugün 66.8 oh be sonunda kırıldı direncim bunları görünce daha da bi gaza geldim suan :)

Teşekkürler canım
dikkate alıcam bilgilerini öpüyorum...

Ya kizlar ben bebis uyuyunca bantta yuruyordum dedim göbekboyle gitmez pilates yapayim bu neya okadar hamlasmisimki Canim cikti hamilelik öncesi ne güzel yapardim pitr pitir çok Canim sikildi kilo versem bile bu hamligi nasil aticam üstünden bebis yüzünden uzun bir sure düzenli de yapamicam.
Bu aralar pek menü yazamiyorum ipin ucunu kaciriyorum cunkubaksamlari utancumdan yazamiyorum bide yorgunluk tan siziyorum resmen kgde alim yok allahtan binada sukur
Esim is değiştiriyor cuma günü ara verip iki hafta sonra yeni isine basliycak o arada bende daha düzenli spor yapabilirsem bi iki kg gitse uper olur hadi insallah

Canim o hamligi sadece spora devam ederek atabilirsin bide benim bi arkadaşım demişti bende yapıyorum çok faydalı 1 kutu kibriti dağıtım yere odada sonra comel bi tane al ayağa kalk bi tane al ayağa kalk onları topla tekrar böyle hem bacaklar hem göbek hepsi çalışıyo

Menu
Sabah
1 yumurta yağsız omlet domates salatalık 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
Yarım elma 1 bardak soğuk süt içine 1 kaşık kahve ve buz ice coffee yaptım şekersiz tabi :)
Öğlen
Yoğurt 2 yk yulaf
Ara
1 salkım üzüm
Aksam
(Az yağlı)2minik biber dolması salata
Ara
2 tane form bisküvi

3 litre su bitki çayları ve 1 saat egzersiz :)

hg canım aramıza aynı sorun bendede var ve plates güzel sonuç veriyor vaktin varsa dene bence

ooo sibel güzel gidiyosun ya menüde iyi valla ben bu kadar dikkat edemem ve sonunda bugün 69.7 gördüm çok mutluyum

hg canım aramıza aynı sorun bendede var ve plates güzel sonuç veriyor vaktin varsa dene bence
Canım şuan çalışma saatlerimin yoğunluğundan dışarıda bir yere gidemiyorum. Evde yapabilceğim plates programı var mı senin bildiğin neyi uygulamalıyım?

Kızlar 60-69 arası gruptayım ama orda 2 gündür yazan yok bende size uğrayın dedim

[QUOTEguzelim ko, post: 36651566, member: 346769"]Kızlar 60-69 arası gruptayım ama orda 2 gündür yazan yok bende size uğrayın dedim[/QUOTE]
Valla guzelim burasida yaz durgunluğu yasiyor sanirim.
Bu arada bebis uyudu 2 sabah 2 simdi yürüyüş250 ccal verildi hayirli olsun.
Sabah bebis durmadi sadece yumurta yedim
Arada şeftali simdide etli biber dilmasi iki adetve yyoğurt yerim
Aksama taze fasulye var bide gece atistirmasam iyi olacak ama yapamiyorummmm

Bu arada banta dönüş yapim yine pilatese pazartesi baslicam inşallah bahçe evine gidicez orda bant olmayacagi için mecbur pilateasss

[QUOTEguzelim ko, post: 36651566, member: 346769"]Kızlar 60-69 arası gruptayım ama orda 2 gündür yazan yok bende size uğrayın dedim
Valla guzelim burasida yaz durgunluğu yasiyor sanirim.
Bu arada bebis uyudu 2 sabah 2 simdi yürüyüş250 ccal verildi hayirli olsun.
Sabah bebis durmadi sadece yumurta yedim
Arada şeftali simdide etli biber dilmasi iki adetve yyoğurt yerim
Aksama taze fasulye var bide gece atistirmasam iyi olacak ama yapamiyorummmm[/QUOTE]
Aksama bizde de taze fasulye Var :) 250 kalori çok iyi canım :) bende yürüyüşe gidemiyorum evde egzersiz yapıyorum artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…