Gel gel bizde de herkes tatilde :) kaç kilosun boy kaç :)Kızlar 60-69 arası gruptayım ama orda 2 gündür yazan yok bende size uğrayın dedim
1.70 boyum 65 kiloyum canımGel gel bizde de herkes tatilde :) kaç kilosun boy kaç :)
Öyle kolay arti olmaz olsada odemdir :) bekliyoruz dönmeni o halde :) iyi tatillerKızlar haftasonu adanaya gittim, pazartesi de izmire. Şuan havaalanındayım. Yediklerimi hiç yazmayayım.ama hiiiç pişman değilim:) çok bunalmıştım iyi geldi. 2 gün boyunca tüm izmiri yürüyerek gezdik ondan dolayı vicdanım rahat. Mutlaka artıdayımdır ama önemli değil yine veririz evellallah.önümüzdeki haftasonu da mersin kaçamağı yapacağim çok gşremesem de buralardayım merak etmeyin
1.67 boy 66.5 kilo :) ama 79.1 den buraya indi 4 kilo çok değil rahat verirsin :) düzenli spor ve diyetle 1 aya gider :)1.70 boyum 65 kiloyum canım
61 dim kilo aldım bebek düşünüyoruz öncesinde tekrar 61 olmak istiyorum bu arada 31 yaşındayım
Senin boyun ve kilon kaç?
Bendeki iştah kimsede yoktuSelam bende kilo vermesi gereken ama iştahı yerinde bir hatun olarak geliversemmi buraya :-D
ben ebru şallının videolarından yapıyorum vakit buldukça faydası oluyor denemeye değerCanım şuan çalışma saatlerimin yoğunluğundan dışarıda bir yere gidemiyorum. Evde yapabilceğim plates programı var mı senin bildiğin neyi uygulamalıyım?
o zaman 6yapalım ben şuanda 70.2yim6 7 yapalım onubenim 12 kilodan sonra zor gidiyo ama çok kararliyim bayramdan sonra düğün var dayimin 60 61 falan olmam lazım o zamana
Ozaman bende bu akşam bakıyım onlardan bişeyler bulup yapmaya başlamalıyım :)ben ebru şallının videolarından yapıyorum vakit buldukça faydası oluyor denemeye değer
Anlaştıko zaman 6yapalım ben şuanda 70.2yim
Inşallah canım. Yarın yediklerimi yazarım :)1.67 boy 66.5 kilo :) ama 79.1 den buraya indi 4 kilo çok değil rahat verirsin :) düzenli spor ve diyetle 1 aya gider :)
tabiki destekleriz canım hg aramızakizlar bende bu sene 10 kilo verdim 3 ayda. düzensi spor yaptim ve bilincli beslendim.
bu ara tekrar basladim disiplinli bir sekilde sene sonuna kadar bir 10 kilo daha vermek istiyorum
birbirimizi desteklersek coook mutlu olurum :))
tabiki destekleriz canım hg aramıza
aynen canım bende şuanlık 7 kilo verdim 10kilo vermem lazım benimdehosbulduk canim
kafada dank edince oluyo!! bnde milletin laf sokmasindan bukadar disipline girdim ama simdi tesekkür ediyorum onlara:)) suanki halime görünce okadar sasiriyorlarkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?