• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar kaç gündür çok gergindim regl olamamıştım oldum dün akşam ama hala gerginim yaklaşık 1 aydır hiç kilo vermemiş olmadan çabası sanırım hiç 60 i falan goremicem diye düşünüyorum detoks diyetlerden mi denesem napsam bilmiyorum :(

Bugünkü menumu de yazayım madem
Sabah
1 yumurta omlet (yağsız) domates salatalık maydanoz 1 dilim kepek ekmek yeşil çay

Ara
1 dilim karpuz

Öğlen
Yoğurt minik kase de 2 yk da yulaf

Ara
50 kalorilik diyet bisküvi

Aksam
Mercimek Çorbası salata

Ara
1 armut

1 saat de aerobik yapcam 3 litre su bide bitki çayları

off off sabah papates kızartması yedm duramadm şimdi de türk kahvesi 3 dilim çikolata napcam ben :KK43:
Onları tamamen hayatından çıkarman lazım bi süre canın isterse bi dilim at ağzına çikolata yada bi tanecik patates Kızartmasi ama yeme yani tadimlik sadece yoksa olmaz ben 79 dan 68 e böyle düştüm

20yaşındayım canım şuanki kilom 70.9 :KK43: ya burayı bırakmamak en iyisi motivasyonm azalıyo birbirimize gaza getirirz hoşbulduk bu arda tekrardan :)))
Benim kilo vermemde senin gibi durdu 79 dan 68 e geldim ve yapisti kilom inmiyo 1 aydır aşağı allahtan almıyorum üstüne ama veremiyorum da bakalım direnmeye çalışıyorum bende :( daha 10 kilo vermem lazım

Benim kilo vermemde senin gibi durdu 79 dan 68 e geldim ve yapisti kilom inmiyo 1 aydır aşağı allahtan almıyorum üstüne ama veremiyorum da bakalım direnmeye çalışıyorum bende :KK43: daha 10 kilo vermem lazım
güzel kilo vermişsin canım bende baktım şuan takvimime yaklaşık 1 aydır diyet yapmıyorum ama eskisi gibide yiyemiyorum midem küçüldü artık:)şu 69u bi göremedim yahuuuu kilo verince yüzünde bi çökme oldu mu canım ya bide birşey daha sorcam popişde küçülme var mı:) bende yokmuşta öle diyolar göbek kayboldu tamamen ama:)

güzel kilo vermişsin canım bende baktım şuan takvimime yaklaşık 1 aydır diyet yapmıyorum ama eskisi gibide yiyemiyorum midem küçüldü artık:)şu 69u bi göremedim yahuuuu kilo verince yüzünde bi çökme oldu mu canım ya bide birşey daha sorcam popişde küçülme var mı:) bende yokmuşta öle diyolar göbek kayboldu tamamen ama:)
Yüzüm baya dolgundu benim yanaklarim falan suan baya çöktü gidigim falan gitti ve ben hiç kuculmez diyodum ama dün olctum popomu 102 cm geldi zayiflamadan önce 124 geliyodu 22 cm küçülmus ve pantolonlarimin popo kısmı bol hep :) bende senin gibiyim suan 60 i hiç goremicem gibi geliyo ama olucak zamanla 69 merak etme ve inan bi dussen 70 in altına bi daha cikmazsin 70 e

Sibel tebrikler yeni ark. Merhaba bu ara pek giremedim benim kafa sitrik biraz.bebis uyumuyo agliyo falan sinirler harap durumda.yemek desen ildikkat etmeye calisiyorum.bu gidişle cumaya yine 300 gr falan gider.bugün spor yok ev isi yaptim KV bende bebise bakiyo.

Kızlar kızlar buraya yazmam lazım. Müthiş motive olmuş durumdayım. Buraya yazmaya başladığımda 76 kiloydum şu an 70-71 arası gidip geliyorum. Yani toplamda verdiğim kilo bundan ibaret ama yüzümde ve göbeğimde gözle görülür bir küçülme oldu. Ama biraz gıdım var hala o da genetik sanırım. Zayıf da olsam bi miktar kalcak sanırım. Neyse geçen gece eşimle bi düğüne gittik. Beni görenler çok şaşırdı. Yani verdiğim kilo aman aman büyük bi kilo değil. Ama şu 5 kilo bile müthiş değiştirdi beni. Kuzenim artık şişman gözükmüyosun ancak balık etli diyebilirim sana dedi. Çok mutluyum anlatamam. Allahım şu 69 u göreyim sonra da 5 kilo daha vereyim. Amin :)

off off sabah papates kızartması yedm duramadm şimdi de türk kahvesi 3 dilim çikolata napcam ben :KK43:

Canım ya olmamış ki ama :110:Nasıl bir diyet programı uyguluyosun bilmiyorum ama kendi kendine bile yapıyosan bir gün önce yarın ne yiyeceğini planlarsan daha mı iyi olur acaba ?:KK64: Hadi şimdi bu daha diyetin başları. İyi yönünden de bakacak olursak neyse ki kızartmayı sabah yemişsin. :KK48::KK48:

Sibel tebrikler yeni ark. Merhaba bu ara pek giremedim benim kafa sitrik biraz.bebis uyumuyo agliyo falan sinirler harap durumda.yemek desen ildikkat etmeye calisiyorum.bu gidişle cumaya yine 300 gr falan gider.bugün spor yok ev isi yaptim KV bende bebise bakiyo.
Teşekkür ederim canım :)

Kızlar kızlar buraya yazmam lazım. Müthiş motive olmuş durumdayım. Buraya yazmaya başladığımda 76 kiloydum şu an 70-71 arası gidip geliyorum. Yani toplamda verdiğim kilo bundan ibaret ama yüzümde ve göbeğimde gözle görülür bir küçülme oldu. Ama biraz gıdım var hala o da genetik sanırım. Zayıf da olsam bi miktar kalcak sanırım. Neyse geçen gece eşimle bi düğüne gittik. Beni görenler çok şaşırdı. Yani verdiğim kilo aman aman büyük bi kilo değil. Ama şu 5 kilo bile müthiş değiştirdi beni. Kuzenim artık şişman gözükmüyosun ancak balık etli diyebilirim sana dedi. Çok mutluyum anlatamam. Allahım şu 69 u göreyim sonra da 5 kilo daha vereyim. Amin :)
Fark etmez mi canım ya çok fark eder biz her gün aynaya baktığımız için fark yok gibi geliyo ama fark olduğunu kıyafetlerden anlıyorum hepimize inşallah -5 - 10 kilolar amin :D

Kızlar dövün beni yerden yere vurun
Sabah
Tavada iki yumurta
Domates
1 dilim ekmek
Biraz zeytinyağı .peynir
Cay

Ara şekersiz türk kahvesi
1 seftali
Öğlen ve aksam ayni 2 yk taze fasulye
1 etli dolma
3 yk firinda karisik sebze
1 dilim ekmek

Maalesef bebis erken uyudu cay yaninda 2 probis bisküvi ve sup yedim ağlamak istiyorum :KK62:

Az önce tartildim hiç bişey yemedim daha yeni kahvaltı yapcam çooook mutlu oldummmm 67.3 :) bide reglim ona rağmen yani :) sonunda 68 direncini kırdım heralde :)
wowwwww tebrik ederim canım ya kaç aydır diyetdesin birde boyun kaç benim yaşıma göre ideal kilom 56 çıktı:KK57: oha ya 14 kilo vermem lazım bana göre 60 kilo iyi:KK30:

wowwwww tebrik ederim canım ya kaç aydır diyetdesin birde boyun kaç benim yaşıma göre ideal kilom 56 çıktı:KK57: oha ya 14 kilo vermem lazım bana göre 60 kilo iyi:KK30:
28 mayistan beri diyetteyim canım 3 ay oldu diyelim işte boyum 1.66 1.67 falan 21 yaşındayım 79 kiloyla başladım şimdi 67.3 işte 56 57 olmak istiyorum ama 1 aydır durdu gibi kilo vermem bugünden itibaren inşallah devam edecek direnci kırıldı :)

Back