• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya çok mutlu oldum ben bugun -300 gram daha gördüm :D 66.5 oh hayırlı olsun okulun açılmasına 3 hafta kaldı inşallah 63 u görürüm :)
Menü
Sabah
1 haşlanmış yumurta domates salatalık 1 çay kaşığı reçel 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 elma
Öğlen
Yulaf yoğurt
Ara
1 dilim karpuz
Aksam
Taze fasulye yemeği salata
Ara
Yarım armut 2 form bisküvi :)

3 litre su bitki çayları ve 1 saat egzersiz

Kızlar haftasonu adanaya gittim, pazartesi de izmire. Şuan havaalanındayım. Yediklerimi hiç yazmayayım.ama hiiiç pişman değilim:) çok bunalmıştım iyi geldi. 2 gün boyunca tüm izmiri yürüyerek gezdik ondan dolayı vicdanım rahat. Mutlaka artıdayımdır ama önemli değil yine veririz evellallah.önümüzdeki haftasonu da mersin kaçamağı yapacağim çok gşremesem de buralardayım merak etmeyin

Kızlar haftasonu adanaya gittim, pazartesi de izmire. Şuan havaalanındayım. Yediklerimi hiç yazmayayım.ama hiiiç pişman değilim:) çok bunalmıştım iyi geldi. 2 gün boyunca tüm izmiri yürüyerek gezdik ondan dolayı vicdanım rahat. Mutlaka artıdayımdır ama önemli değil yine veririz evellallah.önümüzdeki haftasonu da mersin kaçamağı yapacağim çok gşremesem de buralardayım merak etmeyin
Öyle kolay arti olmaz olsada odemdir :) bekliyoruz dönmeni o halde :) iyi tatiller

1.70 boyum 65 kiloyum canım
61 dim kilo aldım bebek düşünüyoruz öncesinde tekrar 61 olmak istiyorum bu arada 31 yaşındayım
Senin boyun ve kilon kaç?
1.67 boy 66.5 kilo :) ama 79.1 den buraya indi 4 kilo çok değil rahat verirsin :) düzenli spor ve diyetle 1 aya gider :)

Selam bende kilo vermesi gereken ama iştahı yerinde bir hatun olarak geliversemmi buraya :-D
Bendeki iştah kimsede yoktu :D ama son 3 aydır minik bi hatun olma yolundayim :D geçiyo o iştah bu güne kadar yedikte noldu anlık mutlu oldu sonrası hep sıkıntı kilo yüzünden

Back