- 25 Ağustos 2009
- 753
- 32
- 318
7 gün tek besin çok sakıncalı canım yaazönce hurma diyetine baslamaya karar verdim 7 gün boyunca.. 4-5 kilo verdiriyomus normalde listeyle yemem ama haftaya kadar forma girmem lazim :))
3 ögün .. her ögünde 7 hurma ve bir kase yogurt
Bendeee :) önce 60 sonra 56 :)74 ten 69a indim, önce 60, mümkün olursa da 58e düşmek istiyorum :)
Canim ilk iki ay çok güzel verdim 1 aydır tık yoktu çok şükür pazartesiden beri iyi gidiyor inşallah durmaz yineOooo sibel ne güzel gidiyor kgler.benimkilerde biguzel geliyor sormayin yarin + olucam kesin
Canim önceden oluyordu ama suan olmuyo ağzın boş durmasın 1 saatte bi bişey ye kahvaltı yap mesela bi saat sonra yarım elma ye sonra bi saat sonra kahve iç 1 saat sonra öğlen yemeği ye sonra 1 dilim karpuz ye yani mideni boş ve aç sakin bırakma metabolizman yavaşlar hem de basın döner bide 3 litre su içSibel menün süper peki baş dönmesi vs olmuyo mu? Benim bugün çok başım döndü
Ya bugün öyle yaptım ama hala dönüyo valla gün içinde soda ayran falan içtim tansiyonum dengelersin diyeCanim önceden oluyordu ama suan olmuyo ağzın boş durmasın 1 saatte bi bişey ye kahvaltı yap mesela bi saat sonra yarım elma ye sonra bi saat sonra kahve iç 1 saat sonra öğlen yemeği ye sonra 1 dilim karpuz ye yani mideni boş ve aç sakin bırakma metabolizman yavaşlar hem de basın döner bide 3 litre su iç
1 haftaya alisirsin canım ama istersen bi doktora görün belki başka bişey vardır vücudunu çok zorlama o herseyden önemliYa bugün öyle yaptım ama hala dönüyo valla gün içinde soda ayran falan içtim tansiyonum dengelersin diye
Bakalım yarına Allah kerim
Canım dün aslında az yemedim sadece çok yağlı şeyler yemedim bakalım bugün daha iyi gibiyim1 haftaya alisirsin canım ama istersen bi doktora görün belki başka bişey vardır vücudunu çok zorlama o herseyden önemli
Gayet iyi canım bencede tatlı olarak da en güzeli o ve dondurma zaten :)Canım dün aslında az yemedim sadece çok yağlı şeyler yemedim bakalım bugün daha iyi gibiyim
Kendime dün sütlaç yaptım yağ ve nişasta yok pirinci haşlayıp süt ve şekerle kaynattım bunları minikkuruyemiş kâselerine doldurdum her gün 1 tane yiyorum hem süt hem de şeker ihtiyacımı karşılıyor kalorisini araştırdım 100 kalori civarı ara öğün olarak güzel bence. Benim diyetim 1100 kalori civarı oluyo her gün 1000 in altına inmiyorum kas kaybetmemek için
Yani çok sıkı değil diyetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?