😂kilo bildirimi yapmadan okumak iyi geldi ya koptum direk😂 karakaplı deftere o inci gibi yazınla yazmışsındır eminim 😎 bayramda açıklayacaksın değil mi? 😋
oyle gozukuyo canim ne yapalim saglik olsun
kiz cok guldum Allah iyiligini versin, sacin kilosundan ne olucak ki
valla ben Sabah pyjamami cikarip tartiliyorum yani ic camasirlarimda bugun burda okuduklarimdan sonra bende herhalde herseyimi cikaririm artik
bunada sukur canim damla damlaya gol olur misali
bildirimide yapayım kızlar bu arada kime mesaj atıcaz
Baslangic : 19 haziran -76 kg
Gecen hafta :72.5
Bu hafta : 70.6
Bu hafta giden: 1.900
Toplam giden:5.400
hedef:60
boy:168
Canım çok sıkkın mübarek günlerde şeytaN yakamı bırakmıyor hep benimle uğraşıyor 😒bugün son kilo bildirimimi yapıcam Bayram birincisini de açıklıycam ve belki burada olursanız 3 ay sonra yine gelicem kısmetse hepinize başarılar kızlar umarım tığ gibi olursunuz
Bayramınız mübarek olsun şimdiden
Başlangıç Nisan
Baş kg 74.9
Geç Hf 68.5
Bu Hf 68.9
Top gd 6
Bu Hf gelen +0.4
Regl oldum artı oldum 😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
murebbiyeyi kizdirma, sıfır verir sana haa :)
Yıkasan farkediyorsa saçtan da farkeder dedimdi. Hem öyle böyle degil bı yastıklik sac kırptirdim. Dırnahlarumu da kestim tartilem bakem
Vay vay şova bak
Canım çok sıkkın mübarek günlerde şeytaN yakamı bırakmıyor hep benimle uğraşıyor 😒bugün son kilo bildirimimi yapıcam Bayram birincisini de açıklıycam ve belki burada olursanız 3 ay sonra yine gelicem kısmetse hepinize başarılar kızlar umarım tığ gibi olursunuz
Başlangıç Nisan
Baş kg 74.9
Geç Hf 68.5
Bu Hf 68.9
Top gd 6
Bu Hf gelen +0.4
Regl oldum artı oldum 😔
hic duymamistim bu testi yaptirmak lazimBirde intolerans testi diye birşeyvar.yaptiriyorsunuz ssizin kilo vermenizi engelleyen madde nedir ortaya cikiyor mesela kiminde mayali uruler kiminde sebze meyve mesela benim eltmde domates ve maya cikmisti ekmek yoğurt vb... Mayali ürünleri kesince kg verdi.
Aha teste gerek yok ben biliyom benimki seker ne yaparsam yapayim şekerli birşey yedim mi veremiyorum ama keseyim hizlica veriyom gel gorki yemeden duramiyorum kan hucrelerim bagiriyo istiyor beynim düşündükçe onların agzi sulaniyo napcam ben ya .........
masallah masallah haftanin birincisi ismdiden bellibildirimide yapayım kızlar bu arada kime mesaj atıcaz
Baslangic : 19 haziran -76 kg
Gecen hafta :72.5
Bu hafta : 70.6
Bu hafta giden: 1.900
Toplam giden:5.400
hedef:60
boy:168
neden ayriliyorsun canim ya ne guzel birlikte zayiflayacaktikCanım çok sıkkın mübarek günlerde şeytaN yakamı bırakmıyor hep benimle uğraşıyor 😒bugün son kilo bildirimimi yapıcam Bayram birincisini de açıklıycam ve belki burada olursanız 3 ay sonra yine gelicem kısmetse hepinize başarılar kızlar umarım tığ gibi olursunuz
Başlangıç Nisan
Baş kg 74.9
Geç Hf 68.5
Bu Hf 68.9
Top gd 6
Bu Hf gelen +0.4
Regl oldum artı oldum 😔
tebrikler canimBaslangic 1.4.2014. (81,5)
Gecen hafta. 69.9
Bu hafta. 69
Giden. 900 gr
Toplam giden 12,5
Hedef 65
birdaha gitmemek sartiyla alabilirizKızlar ben yeniden aranıza dönsem beni alırmısınız? Bugün doktora gittim ben başlangıç yaptım yeniden endokrinoloji'ye sevk yaptı dahiliyeci şimdi bütün testlerimi yaptırıp sorunun ne olduğunu bulmak istiyorum eğer sağlıkla ilgili sorun yoksa o zaman ben boğazımı tutmayı beceremiyorum demektir eğer sağlıkla ilgili sorun varsa zaten tedavi başlayınca rahat rahat vericem kiloları
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba başlangıç 25 temmuz 73 kg
hedef 65 yalnız bugün iftarda biraz abarttım
Aaa nereye yahu. Bırakmam gidemezsin! Öyle özel neden filan kabul etmiyoruz dımı hersheymi
kızlaar bugünkü menüm çok abuk subuk benim ya yarın memlekete gitcem diye dolabı boşattım evde de yiyecek pek bişi yok alışverişde yapmadım gidiyorum diye dışardan bişeylerde söylemek istemiyorum yoksa neler neler yicem
sabah
1 kase yoğurt içine 7 hurma doğradım
öğlen
1 kase dondurma
ara
1 armut
akşam
dışardan çiğköfte dürüm söylesem diyorumhem canım çok çekti hemde az kalorili yanında da 3 4 bardak ayran içerim
ara
1 avuç kabak çekirdeği 1 bardak sütlü türk kahvesi
3 litre su bitki çayları
çok değil demi yaaaa :/ iyi bi menü olmadı ama napalım bugünlük böyle olcak :/
Ya gunpir haklı kuş kadar yemiş hala diyo ki çok yemişim di mi?? 😂😂
Bak zati seni kıskanmışım canımı sıkma yauw😊😊😎
ya regl oldum onun şişkinliği varya çok yemişimde şişmişim gibi hissediyorum :) he tabi bide sürekli su içince o da şişiriyo
Timam çok su iç sen ama 4 ltyi geçme babannem gibi😂 ya kadın 10 şişe su içiyor bi de diyor ya 2 ya 3 içiyorum.. Dedim yalan söyleme sayarım baktım şişeleri odasına istiflemşş annem dedi uğraşma yaşlı 😂😂😂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?