Gunaydin kizlar bildirim yapip kaciyorum
Baslangic : 11 temmuz / 72 kg
Gecen hafta :70
Bu hafta : 69.6
Bu hafta giden: 0.400
Toplam giden:2.400
Tokali ve saatli
Opuyorum hepinizi
Hehe haftada 1.5 un üstüne çıkmıyo artık :) ama kilo vermen durur dedi herkes 2 ayda 10 kilo daha veremezsin diyorlar durur mu ya :/
Buldum buldum ses çıkarmayan listeciyi buldum .açıklıyorum.
Lelli
Yalnız ortalarda görünmüyor. Emel liste sana kalacak yine galiba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnceliyor canım. Orantılı olarak heryerden gidiyor.
Aksam goruciz bakalım üstümde mısın altımda mı nihoho
Kiz o gobekle nere gidiyon? Daha isin var senin burda
Ben saçlarımı kestirdim farki ordan bekliyorum :)
kilo bildirimi bu arada regl oldum dün akşam onunda şişkinliği vardır heralde
başlangıç tarihi 28 mayıs
baş kilo 79.1
geçen hafta 68
bu hafta 66.9
bu hafta giden 1.1
toplam giden 12.2
hedef 57
boy 1.65
yaşımıda yazayım21 :)
bunada sukur canim damla damlaya gol olur misaliBildirim yapayımmm sonra tek tek hepinize yazacağım😊😊😊
Başlangıç 02.05 81kg
Geçen hafta 74.0
Bu hafta 73.9 😂😂😂😂
Giden -100😂😂😂
Komedi gibi ama ilk kıyafetle tartıldım 73.9 çıkardım kıyafetleri aynı 140gramlık iphoneu aldım elime aynı 1 bardak su içtim200gr ve 140gr tel yine 73.9😂dijitale güvenim kalmadı resmen😆
Amaa 73.9 da olsa 73ü gördüm bundan sonra soranlara dicem 73üm 😂😂😂
Bence tatilde özellikle ter değişimden kaynaklanan bi şişkinlik oluyor takma zati sen gönüllerin her daim birincisisin hem hedefimiz 59 bu nedenle senin menüleri daha1-2 ay göreceğiz oh😋
Sibellllll bak ya kürek yada ıslak havlu alıp gelicem yanına artizzz 1.5un üstüne çıkmıyo diyo yaaa😒😒
21 yaşındaymışsın aaah ah kafama geldim29a sağlığım elden gidince anladım😔
Bildirim yapayımmm sonra tek tek hepinize yazacağım😊😊😊
Başlangıç 02.05 81kg
Geçen hafta 74.0
Bu hafta 73.9 😂😂😂😂
Giden -100😂😂😂
Komedi gibi ama ilk kıyafetle tartıldım 73.9 çıkardım kıyafetleri aynı 140gramlık iphoneu aldım elime aynı 1 bardak su içtim200gr ve 140gr tel yine 73.9😂dijitale güvenim kalmadı resmen😆
Amaa 73.9 da olsa 73ü gördüm bundan sonra soranlara dicem 73üm 😂😂😂
ben erken fark ettim bana dediler ki bi doğum yapsan 100 kilo olursun bende zamanında vereyim dedim seneye mezuniyetim var mayısta istediğim elbiseyi giyecem inşallah benim annem 35 yaşındayken 32 kilo verdi 7 ayda sende verirsin ya yeter ki bırakmayalim
Amin canım ya amin 65i gördüğümde göbek atarken fotomu atıcam inşallah 😄😄73 u görmüşun oh oh darısı 6 lara :) digitaller herkesin öyle heralde :) benimde bazen sapitiyo
Amin inş canım ben doğumda 93 oldum ama 42 beden düşük bellerimi giydim doğuma kadar😊 ve doğum sonrası 78 oldum1 haftada sen millete bakma ama zayıfla Cnm hep fit ol😉
Canim benim baya inceldi 12 kilo verdim herkes öyle diyo yani bacaklarım elbise giyince Birleşik duruyordu şimdi ayrı ayrı duruyo 2 aydır diyetteyim yalnız okulum olduğundan 1 ay yapabildim spor 15 gün sonra okulum bitiyo yine baslicam inşallah
spor olarak ne yapıyosun canım
1 ay boyunca 7- 8 km yürüdüm günlük bide adım aleti 1 saat bisiklet 1 saat
ben bugün ebru şallının selülüt savar platesini yaptım ebru şallı 21gün boyunca yapın bunu kür gibi dedi bakalım şunu yapayım 3hafta akşamda yürüyüşe çıkarım
bildirimide yapayım kızlar bu arada kime mesaj atıcaz
Baslangic : 19 haziran -76 kg
Gecen hafta :72.5
Bu hafta : 70.6
Bu hafta giden: 1.900
Toplam giden:5.400
hedef:60
boy:168
Lem noliiii noliiiii maşallah bana da diyiverin bende 1.5-2 kilo vereyimmm😊😊😊
Tebrik ederim canım maşallaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?