70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin kizlar bildirim yapip kaciyorum
Baslangic : 11 temmuz / 72 kg
Gecen hafta :70
Bu hafta : 69.6
Bu hafta giden: 0.400
Toplam giden:2.400

Tokali ve saatli
Opuyorum hepinizi

Oh ne güzel yaaa hatun 6lıları hemencik gördü maşallah😊😊

Mavi100 ya sen çok gelemiyorsun değil mi? Keşke daha çok girebilsen 😔😔

Hehe haftada 1.5 un üstüne çıkmıyo artık :) ama kilo vermen durur dedi herkes 2 ayda 10 kilo daha veremezsin diyorlar durur mu ya :/

Sibellllll bak ya kürek yada ıslak havlu alıp gelicem yanına artizzz 1.5un üstüne çıkmıyo diyo yaaa😒😒
21 yaşındaymışsın aaah ah kafama geldim29a sağlığım elden gidince anladım😔

Buldum buldum ses çıkarmayan listeciyi buldum .açıklıyorum.
Lelli
Yalnız ortalarda görünmüyor. Emel liste sana kalacak yine galiba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oyle gozukuyo canim ne yapalim saglik olsun

kiz cok guldum Allah iyiligini versin, sacin kilosundan ne olucak ki
valla ben Sabah pyjamami cikarip tartiliyorum yani ic camasirlarimda bugun burda okuduklarimdan sonra bende herhalde herseyimi cikaririm artik

bunada sukur canim damla damlaya gol olur misali

Kizlar ben yeni katildigim için çok bilemiyorum kim kacti ama hepimizin toplam verdiği kgler gayet güzel disaridan bakildigibda fark edilmeyecek gibi değil
Benim hatta bence hepimizin bu hafta dikkat etmesi gerekiyor asil.Esim tum hafta evde simdi yapar güzel güzel yemekleri gelde yeme benim menüler alir basini gider.bayram desen dert bizim sulalecek bi kahvaltimiz olurki menü takdire sayandir. Çok kararli olmalyim çok.az yemeyi geçtim normal yesem baliiiiiuu

Birde intolerans testi diye birşeyvar.yaptiriyorsunuz ssizin kilo vermenizi engelleyen madde nedir ortaya cikiyor mesela kiminde mayali uruler kiminde sebze meyve mesela benim eltmde domates ve maya cikmisti ekmek yoğurt vb... Mayali ürünleri kesince kg verdi.
Aha teste gerek yok ben biliyom benimki seker ne yaparsam yapayim şekerli birşey yedim mi veremiyorum ama keseyim hizlica veriyom gel gorki yemeden duramiyorum kan hucrelerim bagiriyo istiyor beynim düşündükçe onların agzi sulaniyo napcam ben ya .........

ben erken fark ettim bana dediler ki bi doğum yapsan 100 kilo olursun bende zamanında vereyim dedim seneye mezuniyetim var mayısta istediğim elbiseyi giyecem inşallah benim annem 35 yaşındayken 32 kilo verdi 7 ayda sende verirsin ya yeter ki bırakmayalim

73 u görmüşun oh oh darısı 6 lara :) digitaller herkesin öyle heralde :) benimde bazen sapitiyo

Amin inş canım ben doğumda 93 oldum ama 42 beden düşük bellerimi giydim doğuma kadar😊 ve doğum sonrası 78 oldum1 haftada sen millete bakma ama zayıfla Cnm hep fit ol😉

Amin inş canım ben doğumda 93 oldum ama 42 beden düşük bellerimi giydim doğuma kadar😊 ve doğum sonrası 78 oldum1 haftada sen millete bakma ama zayıfla Cnm hep fit ol😉

Aynen ya bi versem bi daha almam diyorum çok dikkat ederim ben bu kadar ugrastiktan sonra :)

bildirimide yapayım kızlar bu arada kime mesaj atıcaz
Baslangic : 19 haziran -76 kg
Gecen hafta :72.5
Bu hafta : 70.6
Bu hafta giden: 1.900
Toplam giden:5.400
hedef:60
boy:168

Lem noliiii noliiiii maşallah bana da diyiverin bende 1.5-2 kilo vereyimmm😊😊😊
Tebrik ederim canım maşallaj

Lem noliiii noliiiii maşallah bana da diyiverin bende 1.5-2 kilo vereyimmm😊😊😊
Tebrik ederim canım maşallaj

çok teşekkür ederim canım öncelikle tatlıyı hayatından çıkarmalısın ve çaya dahi şeker katma şekersiz çay içemem diyorsan çay içmeyi bırak ben öle yaptım ve bu kadar kilo vereceğimi hiç bilmiyordum bugün tartıya çıkınca çok şaşırdım hatta tekrar tekrar çıktım yalnış mı diye
benim göbüş yok oldubasen baldır bacak felaket ins onuda platesle incelticem canım darısı başına

Canım çok sıkkın mübarek günlerde şeytaN yakamı bırakmıyor hep benimle uğraşıyor 😒bugün son kilo bildirimimi yapıcam Bayram birincisini de açıklıycam ve belki burada olursanız 3 ay sonra yine gelicem kısmetse hepinize başarılar kızlar umarım tığ gibi olursunuz
Bayramınız mübarek olsun şimdiden
Başlangıç Nisan
Baş kg 74.9
Geç Hf 68.5
Bu Hf 68.9
Top gd 6
Bu Hf gelen +0.4
Regl oldum artı oldum 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…