Keh keh
Biomel tutuyordu ama pek güvenmiyorum kendisine. Evrakta sahtecilik ya da delil karartma suclarını işleyebilir
Biomel yapmaz ya 😂😂 listeyi attım yarın kilo bildiriminde belli olur
Listeyi kim hazırlıyordu??
Bak bunu düşünmemiştim😊sürekli saçlarım toplu buara fön mön çektiğim yok salmışım ama tartılırken tokamı çıkarıcam 😊😊😊
Ben saatimi de çıkarıyorum😄eşim dalga geçiyor
merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldımbu gece tartıldım 76 kilo olmuşum acil kilo vermem lazım ramazanın 10.gününde 72 kiloydum 20 günde 4 kilo aldım umarım sizinle birlikte formuma kavuşurum
benimkiler inceldi pantalonlarimdan biliyorum ama cok buyuk bi fark yok armut tipi oldugum icin benim yuzum coktu elmacik kemiklerim iiyice ciktikızlar bacaklarınız kilo verince inceldi mi ve bacak sıkılaştırmak için yaptığınız egzersiz var mı:26:
haftaya 65le bile gelirsin canimKızlar bu hafta kime bildirim yapılıyor? Gerçi allahtan bu hafta listealtıyım geçen hafta bildirim yapamadığım için. Şimdi tatil dönüşü 68.7 idim ( pazartesi). Bugün 67.4 üm reglim bi de. Haftaya inşallah eski kiloma dönerim
Başlangıç: 14 nisan 76.6
Geçen hafta: -
Bu hafta: 67.4
Hedef: 65
gecen hafta listeyi ben hazirlamistim ama kim yapicakti tam hatirlamiyorum bu haftaki listeyiGünaydın şekerler,
Bildirim kime bilmiyorum. Burdan yazayım şimdilik.
Başlangıç 19 Mayıs 75
Geçen hafta 72
Bu hafta 71.1
Giden 0.9
Toplam giden 3.9
Hedef 63
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin kizlar bildirim yapip kaciyorum
Baslangic : 11 temmuz / 72 kg
Gecen hafta :70
Bu hafta : 69.6
Bu hafta giden: 0.400
Toplam giden:2.400
Tokali ve saatli
Opuyorum hepinizi
Şimdi baktım sibelin 28.06 da kilosu 72.8-5 di sanırım hatun 1 haftada 1.8 kg vermiş 😊 kızlar dağılalım galip belli oldu sanırım 😎😎😎
kızlar bacaklarınız kilo verince inceldi mi ve bacak sıkılaştırmak için yaptığınız egzersiz var mı:26:
Bende öyle ya bide tartı doğru mu diye 3 kere tartiliyorum arkadaşlarımı tartiyorum 5 litre su koyup bakıyorumbide kilo vermen durur ayda 1 2 kilo zor verirsin diyorlar öyle olur mu sende oldu mu 1 ay 2 ay hiç kilo veremediğin
kızlar bacaklarınız kilo verince inceldi mi ve bacak sıkılaştırmak için yaptığınız egzersiz var mı:26:
Baksen iftiralar kumpaslar arkamdan her türlü entrika dönüyor oyyy oyyy
Ben yazdım karakaplı defterime bikerem bugün açıklıycam yüzü güzel baklavalı otimoti sen birincisin ama sondan hahahaaa 😝😝😝
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu saatten sonra duramam buralarda elveda 😕💃💃💃💃
Valla belki güleceksiniz ama benim 2 tartım var: klasik baskül ve dijital. İkisine de çıkıyorum çünkü dijital her çıktığımda farklı tartıyor. Klasik kedin sonuç ama gramlar belli değil. Üstümdeki herşeyi çıkarıyorum 100 gr bile motivasyon kaynağı çünkü. Senin yaşın genç çabuk verebilirsin. Ben sporla desteklediğim halde 3 ayda 10 kg verdim düşün yani. Belli olmaz bence duradabilir devam da edebilir sen yeterli devam et eninde sonunda dursa da vermeye devam edersin
Baksen iftiralar kumpaslar arkamdan her türlü entrika dönüyor oyyy oyyy
Ben yazdım karakaplı defterime bikerem bugün açıklıycam yüzü güzel baklavalı otimoti sen birincisin ama sondan hahahaaa 😝😝😝
Kızlar bu hafta kime bildirim yapılıyor? Gerçi allahtan bu hafta listealtıyım geçen hafta bildirim yapamadığım için. Şimdi tatil dönüşü 68.7 idim ( pazartesi). Bugün 67.4 üm reglim bi de. Haftaya inşallah eski kiloma dönerim
Başlangıç: 14 nisan 76.6
Geçen hafta: -
Bu hafta: 67.4
Hedef: 65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?