70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Keh keh
Biomel tutuyordu ama pek güvenmiyorum kendisine. Evrakta sahtecilik ya da delil karartma suclarını işleyebilir

Baksen iftiralar kumpaslar arkamdan her türlü entrika dönüyor oyyy oyyy
Ben yazdım karakaplı defterime bikerem bugün açıklıycam yüzü güzel baklavalı otimoti sen birincisin ama sondan hahahaaa 😝😝😝

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biomel yapmaz ya 😂😂 listeyi attım yarın kilo bildiriminde belli olur
Listeyi kim hazırlıyordu??

Bana güvenmeyip listemi attınız bakalım yarışa katılıp bu hafta listede olmayan olursa söyleyebilecekmisiniz hanımlar çok feci düşman kazandınız 👻👻👻korkun benden

Bende saklıyorum artı tek tek yazdım yarışanları 😏

Kızlar bu hafta kime bildirim yapılıyor? Gerçi allahtan bu hafta listealtıyım geçen hafta bildirim yapamadığım için. Şimdi tatil dönüşü 68.7 idim ( pazartesi). Bugün 67.4 üm reglim bi de. Haftaya inşallah eski kiloma dönerim
Başlangıç: 14 nisan 76.6
Geçen hafta: -
Bu hafta: 67.4
Hedef: 65

merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım bu gece tartıldım 76 kilo olmuşum acil kilo vermem lazım ramazanın 10.gününde 72 kiloydum 20 günde 4 kilo aldım umarım sizinle birlikte formuma kavuşurum

hosgeldin canim bugun bildirim gunu istersen bu haftaki kilonu hedefini yaz boylece haftaya listeye girebilirsin

kızlar bacaklarınız kilo verince inceldi mi ve bacak sıkılaştırmak için yaptığınız egzersiz var mı:26:
benimkiler inceldi pantalonlarimdan biliyorum ama cok buyuk bi fark yok armut tipi oldugum icin benim yuzum coktu elmacik kemiklerim iiyice cikti

haftaya 65le bile gelirsin canim

gecen hafta listeyi ben hazirlamistim ama kim yapicakti tam hatirlamiyorum bu haftaki listeyi
bu arada tebrikler
Gunaydin kizlar bildirim yapip kaciyorum
Baslangic : 11 temmuz / 72 kg
Gecen hafta :70
Bu hafta : 69.6
Bu hafta giden: 0.400
Toplam giden:2.400

Tokali ve saatli
Opuyorum hepinizi

ben dun tartildim +800gelmistim ama bakalim bu aksam kac cikicam
liste gene benim basima kalacaga benziyo

Şimdi baktım sibelin 28.06 da kilosu 72.8-5 di sanırım hatun 1 haftada 1.8 kg vermiş 😊 kızlar dağılalım galip belli oldu sanırım 😎😎😎

Hehe haftada 1.5 un üstüne çıkmıyo artık :) ama kilo vermen durur dedi herkes 2 ayda 10 kilo daha veremezsin diyorlar durur mu ya :/

kızlar bacaklarınız kilo verince inceldi mi ve bacak sıkılaştırmak için yaptığınız egzersiz var mı:26:

Canim benim baya inceldi 12 kilo verdim herkes öyle diyo yani bacaklarım elbise giyince Birleşik duruyordu şimdi ayrı ayrı duruyo 2 aydır diyetteyim yalnız okulum olduğundan 1 ay yapabildim spor 15 gün sonra okulum bitiyo yine baslicam inşallah

Ben saatimi de çıkarıyorum😄eşim dalga geçiyor

Bende öyle ya bide tartı doğru mu diye 3 kere tartiliyorum arkadaşlarımı tartiyorum 5 litre su koyup bakıyorum bide kilo vermen durur ayda 1 2 kilo zor verirsin diyorlar öyle olur mu sende oldu mu 1 ay 2 ay hiç kilo veremediğin

Valla belki güleceksiniz ama benim 2 tartım var: klasik baskül ve dijital. İkisine de çıkıyorum çünkü dijital her çıktığımda farklı tartıyor. Klasik kedin sonuç ama gramlar belli değil. Üstümdeki herşeyi çıkarıyorum 100 gr bile motivasyon kaynağı çünkü. Senin yaşın genç çabuk verebilirsin. Ben sporla desteklediğim halde 3 ayda 10 kg verdim düşün yani. Belli olmaz bence duradabilir devam da edebilir sen yeterli devam et eninde sonunda dursa da vermeye devam edersin

İnceliyor canım. Orantılı olarak heryerden gidiyor.

Aksam goruciz bakalım üstümde mısın altımda mı nihoho

Bu saatten sonra duramam buralarda elveda 😕💃💃💃💃

Kiz o gobekle nere gidiyon? Daha isin var senin burda

Ben saatimi de çıkarıyorum😄eşim dalga geçiyor

Ben saçlarımı kestirdim farki ordan bekliyorum :)

evet canım doktor da öyle söyledi 25 yaşına kadar daha kolay veriliyomuş kilo bide ben sürekli hareket halindeyim 2 dk oturmuyorum ama cidden bu sabır işi yani ben hayatımda ilk defa bu kadar sabrettim çok şükür pes etmicem 2-3 ay daha dayanıcam
bende evdeki tartıdan emin olamadım eczaneye gittim geçen hafta evde 68 geliyodum orda da kıyafet ve ayakkabıyla tartldım bide kahvaltı yapmıştım 69 geldi evdeki doğru sanrıım

Bildirim yapayımmm sonra tek tek hepinize yazacağım😊😊😊
Başlangıç 02.05 81kg
Geçen hafta 74.0
Bu hafta 73.9 😂😂😂😂
Giden -100😂😂😂
Komedi gibi ama ilk kıyafetle tartıldım 73.9 çıkardım kıyafetleri aynı 140gramlık iphoneu aldım elime aynı 1 bardak su içtim200gr ve 140gr tel yine 73.9😂dijitale güvenim kalmadı resmen😆
Amaa 73.9 da olsa 73ü gördüm bundan sonra soranlara dicem 73üm 😂😂😂

😂kilo bildirimi yapmadan okumak iyi geldi ya koptum direk😂 karakaplı deftere o inci gibi yazınla yazmışsındır eminim 😎 bayramda açıklayacaksın değil mi? 😋

Bence tatilde özellikle ter değişimden kaynaklanan bi şişkinlik oluyor takma zati sen gönüllerin her daim birincisisin hem hedefimiz 59 bu nedenle senin menüleri daha1-2 ay göreceğiz oh😋

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…