Haydi canım selametle.. Senin de bayramın kutlu olsun.
Bayram sonrasi oruc tutanlarımızın kilo artısı olacaktır. Kilo bildirimini benim gibi iftara yakın yapanlarda ciddi bir su kaybı vardı yiyip icinde geri alırız onu. Bak şimdiden neden buldum alacağım kiloya. Ama dikkat etmeye çalısmam soz
Yaylada iştahın artmasın temiz hava bol oksijen😊
Ya aramızda en azimlisi sensin tamamdır güveniyorum en az 64e düş tmm? Allah'a emanet ol😉
Ben 65in hayalini kurarken sen 64 diyorsun nerdeee? O kadar gıdım gıdım gidiyorki. Korkuyorum birşey yemeye. Dün nöbetçiydim gözümün önünde çiğköfte yediler bir canım çekti anlatamam. Yemedim tabi bugün tartı günü diye. Bak bu bile bizi kısıtlıyor bence ne güzel. Ama az önce azıcık dondurma yedim içim yandı o yüzden🍧😜
hoşgeldin :) 8kilo dediğin ne ki ya verirsin :) insanlar 40 kilo veriyo :)
yarından itibaren abartmıyoruz o halde :) bende bugün saçma sapan yedim ama yarın normal düzenli artık :)
O tıklama rekoru kırmış olan videonun esas sahibi memelimestan diye bi kızdır vine fenomeni 😊😊
Ayrıcaaaaa
hoşgeldin yaaar topiğime boşver ye elalem ne yerse yesin hade hade hadeeeeee😂😂😂😂
Biomel valla kova guzel demiş bende sizin yediğiniz baklavadan özellikle hergun yenen cokomilkten desteklenip korkan dondurma vs... Yiyorum lütfen ama sen gidersen baklavalari kim yer ben şerbetli tatil sevmem kiiiiii
Sağol canım. Bol oksijen inşallah iştahımı açmaz. Tek dayanağım kayınvalidemin yemekleri😄😄eşim bile sevmiyor.
Valla kuşlar bebeğim dun aksam durmadan agladi huysuz kuzum benim dedim bi uyusun şöyle ziyafet vercem uyudu kahvemi yaptim kekpaketini actim oh ddim 3 dilim yyerim bicagi alsm dedim gündüz bunun için mi yurudun zaten yatacan yemeden ne olur ki dedim yemedim
Valla bizi olmadi. Acikcasi .bebis uyusa iyidi ama
Ya kızlar seviyorum sizi 😘😘😘 ne güldüm ama Allah da sizi güldürsün ☺☺☺ zayıflamak falan bi tarafa sizin sohbetinize fena alıştım 😌tamam ülennnn gitmiyorum 😁😁😁kiloda alsam lop lop yesemde gitmiyorum kovsanızda gitmiycem işte 😝😝😝ya dün eşim bi şarkı dinletti tıklanma rekoru karmış ben duymadım herzaman ki gibi o şarkıyı kendimi uyarılıyorum ımmm ımmm gitmiycem bin kere kovsanızda gştmiycemmm benim değilmi gitmiycemmmmömm 😂😂😂
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu arada gitmeden bşr tartılayım dedim 67.1 olmuşum. + 600 üm şuan. Bizim liste de yalan oldu bu arada😔
Bı menü paydediğim da surun beni Somali'ye
İftar
Bir kepçe mercimek
2-3 dilim karpuz
4 kasik pilav + et kavurma
Bir pidenin 5te 1ini yemisimdir
Bitmediii
2 dilim baklava + 2 top dondurma
Dahası var. Sinir harbiyle 12de
Sanırım 3 baklava daha+ 2 top dondurma
2de tekrar sahur
Pideli, kaymakli, ballı kahvaltı
Ohh be!
İtiraf ettim rahatladım!
hayret annesinin yemegini sevmeyen bi erkek ilk defa duyuyorum, peki esin sana demiyormu yemekleri sen yap diye?Sağol canım. Bol oksijen inşallah iştahımı açmaz. Tek dayanağım kayınvalidemin yemekleri😄😄eşim bile sevmiyor.
haklisin canim hayatimiz hep dikkat etmekle gecicek aslinda ipin ucunu kaciripta midemiz dolasiya yersek hoop kilolar geri geliyo valla hemde sip sakBiz ömürlük yeme tarzımızı değiştiriyoruz değil mi? Bundan dolayı dondurma da yiyeceğiz pide de😂 ama gerçekten ayarını bilmeyi öğrenicem ben ilk defa bu kadar uzun süre otokontrol yapıyorum kendime 😊 sanırım bu fıtık bende ömürlük otokontrol sağlayacak 😊
Allah hepimize istediğimiz kiloları hayırlısı ile görmeyi nasip etsin amin😎
Valla kuşlar bebeğim dun aksam durmadan agladi huysuz kuzum benim dedim bi uyusun şöyle ziyafet vercem uyudu kahvemi yaptim kekpaketini actim oh ddim 3 dilim yyerim bicagi alsm dedim gündüz bunun için mi yurudun zaten yatacan yemeden ne olur ki dedim yemedim
Valla bizi olmadi. Acikcasi .bebis uyusa iyidi ama
Bı menü paylaşayım da surun beni Somali'ye
İftar
Bir kepçe mercimek
2-3 dilim karpuz
4 kasik pilav + et kavurma
Bir pidenin 5te 1ini yemisimdir
Bitmediii
2 dilim baklava + 2 top dondurma
Dahası var. Sinir harbiyle 12de
Sanırım 3 baklava daha+ 2 top dondurma
2de tekrar sahur
Pideli, kaymakli, ballı kahvaltı
Ohh be!
İtiraf ettim rahatladım!
Kızlaaarrr noluyor? Hele bi kendimize gelelim yaaaa😔😔😔
Baklava pide bal börek çörek??
Ayarını yapıyorsanız tadımlık ise yedikleriniz ok...
Hele bir hedef kilomuza ulaşalım sonra bir gün gidek tabağın dibini sıyıralım👻👻👻
Ps: bunu diyen hersheymi yani😂😂😂
kilo vermek ugruna nelere katlaniyoruz canim ya🌾🌾bu emoyu çok sevdim böyle alııp götürüyor sanki😊😊
Menümü yazayım kızlaaarrr yoksunuz ama nasıl olsa yatana kadar uğrayanlar olur 😎
Sabah
1 su b. sıcak süt
Arada yumurta beyazı 4 ceviz şeftali
(Bunu öğle yemeğim sanmıştım öle olmadı)
Öğlen
Yarım pide 1 bardak ayran 1 çatal kek
Akşam
Bi tabak yoğurtlu kabak zorla yiyorum ilerleyen saatlerde acıkıp yemeyim diye hatta şuan yiyorum bunda max 50kalori vardır bu nası bişi ya yağ yok tuz yok 😆😆
Kızlaaarrr noluyor? Hele bi kendimize gelelim yaaaa😔😔😔
Baklava pide bal börek çörek??
Ayarını yapıyorsanız tadımlık ise yedikleriniz ok...
Hele bir hedef kilomuza ulaşalım sonra bir gün gidek tabağın dibini sıyıralım👻👻👻
Ps: bunu diyen hersheymi yani😂😂😂
Tabi canım tadimlik yiyorum ama tadını almam zaman alıyor bayağı. Misal 5. Baklavada Anca anladım nasil olduğunu
Diyosun da. Goturmussun yarım pideyi. Bı de tamamını yiyeydin bilgisayarın cdyi icine çektiği gibi çekeydin içineee yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?