70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol canım. Kilo artışlarına bahane bulmayalım lütfen:)) baklavalar cıssss

Yaylada iştahın artmasın temiz hava bol oksijen😊
Ya aramızda en azimlisi sensin tamamdır güveniyorum en az 64e düş tmm? Allah'a emanet ol😉

Ben 65in hayalini kurarken sen 64 diyorsun nerdeee? O kadar gıdım gıdım gidiyorki. Korkuyorum birşey yemeye. Dün nöbetçiydim gözümün önünde çiğköfte yediler bir canım çekti anlatamam. Yemedim tabi bugün tartı günü diye. Bak bu bile bizi kısıtlıyor bence ne güzel. Ama az önce azıcık dondurma yedim içim yandı o yüzden🍧😜

Biz ömürlük yeme tarzımızı değiştiriyoruz değil mi? Bundan dolayı dondurma da yiyeceğiz pide de😂 ama gerçekten ayarını bilmeyi öğrenicem ben ilk defa bu kadar uzun süre otokontrol yapıyorum kendime 😊 sanırım bu fıtık bende ömürlük otokontrol sağlayacak 😊
Allah hepimize istediğimiz kiloları hayırlısı ile görmeyi nasip etsin amin😎

hoşgeldin :) 8kilo dediğin ne ki ya verirsin :) insanlar 40 kilo veriyo :)
yarından itibaren abartmıyoruz o halde :) bende bugün saçma sapan yedim ama yarın normal düzenli artık :)

tam 2 yıldır yapmadığım diyet kalmadı ama 67 ye bi türlü düşemedim inşallah hep berabere veririz kilocukları

😆😆😆😆😋😋😋😋 harcanıyoruz biz ya haddee ohhh süper 👻👻👻

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biomel valla kova guzel demiş bende sizin yediğiniz baklavadan özellikle hergun yenen cokomilkten desteklenip korkan dondurma vs... Yiyorum lütfen ama sen gidersen baklavalari kim yer ben şerbetli tatil sevmem kiiiiii

Gidemedim Canım zaten yapamadım 😌

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla kuşlar bebeğim dun aksam durmadan agladi huysuz kuzum benim dedim bi uyusun şöyle ziyafet vercem uyudu kahvemi yaptim kekpaketini actim oh ddim 3 dilim yyerim bicagi alsm dedim gündüz bunun için mi yurudun zaten yatacan yemeden ne olur ki dedim yemedim
Valla bizi olmadi. Acikcasi .bebis uyusa iyidi ama

Tebrik ediyorum seni. Bravo.

Bu arada gitmeden bşr tartılayım dedim 67.1 olmuşum. + 600 üm şuan. Bizim liste de yalan oldu bu arada😔

Kal bebegim kal
O şarkıdan da esim bahsetti bana ama dinlemedim. Beylerin pek bir ilgisini çekmiş demek ki

Bu arada gitmeden bşr tartılayım dedim 67.1 olmuşum. + 600 üm şuan. Bizim liste de yalan oldu bu arada😔

Günlük değişimler birşey değil zaten biliyorsun😉
İnş yaylada çeker telin
Buarada listeyi bence biomel karakaplı defterinde eski yeni olarak yayınlayacak olmadı oğluş uyuyunca bi kağıda toplar yazarım😊

Bı menü paylaşayım da surun beni Somali'ye

İftar
Bir kepçe mercimek
2-3 dilim karpuz
4 kasik pilav + et kavurma
Bir pidenin 5te 1ini yemisimdir

Bitmediii
2 dilim baklava + 2 top dondurma

Dahası var. Sinir harbiyle 12de
Sanırım 3 baklava daha+ 2 top dondurma

2de tekrar sahur
Pideli, kaymakli, ballı kahvaltı

Ohh be!
İtiraf ettim rahatladım!

Et kiz et içinde kalirsa patlarsin Alimallah
AAhada bu menunun bir benzerini bayramda bende yazarim herhalde aman napalim beeeee

Bu sabah kahvaltimi gec yaptim gec dedigim 9 da sabah bebise esum bakti ben kestirdim
Sabah pideden tost yaptim pidenin 1/4 unu valla
Biraz marmelat
2 yumurta tavada

4 gibi izgara köfte uç adet + 2 ciğer sis
Biraz pide yerim
Aksam iftarda KV var beraber karpuz vb... Bir iki kasik yemek atistiririm türkkahvesi iiçerim yada cay

Bu arada bizde bağ evine gidiyoruz bebis sorun cikarmazsa kalicaz gece tel iyi cekmiyo orda yazamam belki optum hepinizi

Dört gibi

Kızlaaarrr noluyor? Hele bi kendimize gelelim yaaaa😔😔😔
Baklava pide bal börek çörek??
Ayarını yapıyorsanız tadımlık ise yedikleriniz ok...

Hele bir hedef kilomuza ulaşalım sonra bir gün gidek tabağın dibini sıyıralım👻👻👻

Ps: bunu diyen hersheymi yani😂😂😂

🌾🌾bu emoyu çok sevdim böyle alııp götürüyor sanki😊😊
Menümü yazayım kızlaaarrr yoksunuz ama nasıl olsa yatana kadar uğrayanlar olur 😎
Sabah
1 su b. sıcak süt

Arada yumurta beyazı 4 ceviz şeftali
(Bunu öğle yemeğim sanmıştım öle olmadı)

Öğlen
Yarım pide 1 bardak ayran 1 çatal kek

Akşam
Bi tabak yoğurtlu kabak zorla yiyorum ilerleyen saatlerde acıkıp yemeyim diye hatta şuan yiyorum bunda max 50kalori vardır bu nası bişi ya yağ yok tuz yok 😆😆

Sağol canım. Bol oksijen inşallah iştahımı açmaz. Tek dayanağım kayınvalidemin yemekleri😄😄eşim bile sevmiyor.
hayret annesinin yemegini sevmeyen bi erkek ilk defa duyuyorum, peki esin sana demiyormu yemekleri sen yap diye?
veya kaynana?
benim kaynana ben kapidan iceri girer girmez herseyi bana birakiyo o yuzden hic gitmeyi istemiyorum Allah'tan onlar tr 'de biz burdayiz
valla bu sene gidemedim diyede pek uzuldugumu soyleyemem acikcasi

haklisin canim hayatimiz hep dikkat etmekle gecicek aslinda ipin ucunu kaciripta midemiz dolasiya yersek hoop kilolar geri geliyo valla hemde sip sak
sahsen ben kizken hep dikkat ederdim hafta sonu lahmacun pizza yediysem bir hafta boyunca salatayla gecistirirdim ne olduysa hamilelikte oldu geldiler yapistilar gitmiyolarda

tebrikler canim

goturmussun be guzelim ciss lari bu nasil menu
gerci bazen banada oluyor, sen onumuzdeki gunleri hafif gecirmeye calis diyecem ama bayramda geliyo
artik bayram sonrasi telafi edicez hep birlikte

katiliyorum canim hedefimize ulasalim padisah sofrasi kurucam kendime

kilo vermek ugruna nelere katlaniyoruz canim ya
ama bosver takma kafana odulunu haftaya cuma alicaksin ins

bu arada kizlar liste yayinlanmamis
anlasilan lelli arkadasimiz gelemedi topige
benim yarim saat sonra iftar saatim iftarimi yapayim cocuklari yatirayim benim ki bi ariza cikarmazsa ben yaparim ins

Tabi canım tadimlik yiyorum ama tadını almam zaman alıyor bayağı. Misal 5. Baklavada Anca anladım nasil olduğunu

Diyosun da. Goturmussun yarım pideyi. Bı de tamamını yiyeydin bilgisayarın cdyi icine çektiği gibi çekeydin içineee yaaa

😂😂😂😂 aah ah ben eski ben olsaydım sen bırak yarım pideyi... Ya düşün 55-56 kiloyken ortaokul3 te bi oturuşta(bi oturuş dediğim sohbet muhabbetle 2 saat) 7 pide yemeyi başarmıştımmm herkes o zaman anlamıştı geleceğimi😂😂😂

Yok Allah'tan baklava sevmem evde de sade dondurma var onu da sevmem ama çokomilk ve meyveli dondurmaya dayanamam bi de profiterol eklere😳😳😳 anaam nasıl canım istedi sıraladım😎😎😎

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…