Kıslar durum şu ki ben zayıflıyamıyorum abzürt seyler yiyorum resmen saldım çayıra durumundayım menü paylaşmıyorum yeni gelen ark karı takip edemiyorum yoğunluktan pot kırmayım dşye gelen ark lara laf da atmıyorum eee ben ne işe yarıyorum bu tooikte hatta kötü örnek oluyorum çikolatalarımla onun için gitmek en iyisi gidişim suskun olmuştu amaaaaa dönüşüm muhteşem olacaaaaak 😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ben yeniden aranıza dönsem beni alırmısınız? Bugün doktora gittim ben başlangıç yaptım yeniden endokrinoloji'ye sevk yaptı dahiliyeci şimdi bütün testlerimi yaptırıp sorunun ne olduğunu bulmak istiyorum eğer sağlıkla ilgili sorun yoksa o zaman ben boğazımı tutmayı beceremiyorum demektir eğer sağlıkla ilgili sorun varsa zaten tedavi başlayınca rahat rahat vericem kiloları
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kıslar durum şu ki ben zayıflıyamıyorum abzürt seyler yiyorum resmen saldım çayıra durumundayım menü paylaşmıyorum yeni gelen ark karı takip edemiyorum yoğunluktan pot kırmayım dşye gelen ark lara laf da atmıyorum eee ben ne işe yarıyorum bu tooikte hatta kötü örnek oluyorum çikolatalarımla onun için gitmek en iyisi gidişim suskun olmuştu amaaaaa dönüşüm muhteşem olacaaaaak 😔
Saçmaladın resmen. Hergün yeni başlayan ve ertesigün bizi terk eden arkadaşlar var hangibirine yetişeceğiz. Devam edenlere yorumumuzu yaparız. Ben de yoğunum arada anca giriyorum ama burayı bırakınca kilo alacağım gibi geliyor. Bırakma bizi, bak hersheymi pide yiyor🍕çokomik yiyor🍰 bizi terkediyor mu? Hayır. Biz onun çokomik yiyen halini seviyoruz:)) senin de çikolatalı ekmek yiyip yeşil çay içen halini:)) bizi terk etme
Ayyyy kozlar bu arada bayram kahvaltisinda 23 kişi olcakmisiz İst akrabslarda geliyormuş o arada derede zaten msada buseylere uzanip yiyemem herhalde
Eller kollar birbirine dolanir kimsede benim ne yediğini görmez görmeyince de idrar etmezler sut olsun ye ye diye
Kızlar yarın yaylaya gidiyorum internet olmayabşlir şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum. Lütfen kilo almadan dönelim hepimiz. Vermekten vazgeçtim bari almayalım:)) tatlılardan şekerlerden uzak duralım olur mu? Öptüm hepinizi
Kızlar yarın yaylaya gidiyorum internet olmayabşlir şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum. Lütfen kilo almadan dönelim hepimiz. Vermekten vazgeçtim bari almayalım:)) tatlılardan şekerlerden uzak duralım olur mu? Öptüm hepinizi
Haydi canım selametle.. Senin de bayramın kutlu olsun.
Bayram sonrasi oruc tutanlarımızın kilo artısı olacaktır. Kilo bildirimini benim gibi iftara yakın yapanlarda ciddi bir su kaybı vardı yiyip icinde geri alırız onu. Bak şimdiden neden buldum alacağım kiloya. Ama dikkat etmeye çalısmam soz
Ya kızlar seviyorum sizi 😘😘😘 ne güldüm ama Allah da sizi güldürsün ☺☺☺ zayıflamak falan bi tarafa sizin sohbetinize fena alıştım 😌tamam ülennnn gitmiyorum 😁😁😁kiloda alsam lop lop yesemde gitmiyorum kovsanızda gitmiycem işte 😝😝😝ya dün eşim bi şarkı dinletti tıklanma rekoru karmış ben duymadım herzaman ki gibi o şarkıyı kendimi uyarılıyorum ımmm ımmm gitmiycem bin kere kovsanızda gştmiycemmm benim değilmi gitmiycemmmmömm 😂😂😂
Ya kızlar seviyorum sizi 😘😘😘 ne güldüm ama Allah da sizi güldürsün ☺☺☺ zayıflamak falan bi tarafa sizin sohbetinize fena alıştım 😌tamam ülennnn gitmiyorum 😁😁😁kiloda alsam lop lop yesemde gitmiyorum kovsanızda gitmiycem işte 😝😝😝ya dün eşim bi şarkı dinletti tıklanma rekoru karmış ben duymadım herzaman ki gibi o şarkıyı kendimi uyarılıyorum ımmm ımmm gitmiycem bin kere kovsanızda gştmiycemmm benim değilmi gitmiycemmmmömm 😂😂😂
Kovacım hayırlı bayramlar sanada ohhh mis gibi kokla yaylayı gel kilo almadan heidi gibi koş ordaaaan orayaaaa zaten sırf spor olsun dşye bile koşacağına eminim 😆😆😆
Bak yauw!😂😂😂😂koptum len annemler dedi hayırdır? 😂😂😂😂
Aynen bak neler yiyorum ama eski ben olsam çokomilk değil direk büyük boy tobleron götürürdüm😂 1 değil 2.5 pide yerdim 😂 buraya yazıcam diye utandığımdan yemiyorum bazen
Biomel düşün bunları bizi beni😊😊
Kısaca gitme
canim iyi tatiller bizim yerimizede temiz havayi cigerlerine cekiverKızlar yarın yaylaya gidiyorum internet olmayabşlir şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum. Lütfen kilo almadan dönelim hepimiz. Vermekten vazgeçtim bari almayalım:)) tatlılardan şekerlerden uzak duralım olur mu? Öptüm hepinizi
gitmedigine sevindim canim biraz gayret edersek kilo vermememiz icin bi sebep yok aslinda ama iste insan nefsine hakim olamiyorYa kızlar seviyorum sizi 😘😘😘 ne güldüm ama Allah da sizi güldürsün ☺☺☺ zayıflamak falan bi tarafa sizin sohbetinize fena alıştım 😌tamam ülennnn gitmiyorum 😁😁😁kiloda alsam lop lop yesemde gitmiyorum kovsanızda gitmiycem işte 😝😝😝ya dün eşim bi şarkı dinletti tıklanma rekoru karmış ben duymadım herzaman ki gibi o şarkıyı kendimi uyarılıyorum ımmm ımmm gitmiycem bin kere kovsanızda gştmiycemmm benim değilmi gitmiycemmmmömm 😂😂😂
Ayyyy kozlar bu arada bayram kahvaltisinda 23 kişi olcakmisiz İst akrabslarda geliyormuş o arada derede zaten msada buseylere uzanip yiyemem herhalde
Eller kollar birbirine dolanir kimsede benim ne yediğini görmez görmeyince de idrar etmezler sut olsun ye ye diye
canim iyi tatiller bizim yerimizede temiz havayi cigerlerine cekiver
gitmedigine sevindim canim biraz gayret edersek kilo vermememiz icin bi sebep yok aslinda ama iste insan nefsine hakim olamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?