70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Daha neler??!! Hepimiz zaman zaman saçmalıyoruz yeni gelenleri takip etmek zaten zor bazıları 2 gün gelip 3. Gün yok oluyor.. Sen saçmalasanda kal hem veremedim dediğin benden daha kısa sürede daha çok verdin😉
Kalıyorsun ok?

Bravo! Cok güzel bir adım atmissin. Dediğin gibi öyle ya da böyle gidecek bu kilolar

Sen buna neden mı diyosun canimcim. Bı kere ben senden güç aliyorum. Baklavaları çikolataları lupletirken biliyorum ki orada benim gibi biri var. Ben de menü paylaşmıyorum aynı sebepten. Diyet yapmıyoruz biz, abartmamaya çalışıyoruz o kadar. Bı de gidersen cok üzülürüm.

Saçmaladın resmen. Hergün yeni başlayan ve ertesigün bizi terk eden arkadaşlar var hangibirine yetişeceğiz. Devam edenlere yorumumuzu yaparız. Ben de yoğunum arada anca giriyorum ama burayı bırakınca kilo alacağım gibi geliyor. Bırakma bizi, bak hersheymi pide yiyor🍕çokomik yiyor🍰 bizi terkediyor mu? Hayır. Biz onun çokomik yiyen halini seviyoruz:)) senin de çikolatalı ekmek yiyip yeşil çay içen halini:)) bizi terk etme

Kızlar yarın yaylaya gidiyorum internet olmayabşlir şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum. Lütfen kilo almadan dönelim hepimiz. Vermekten vazgeçtim bari almayalım:)) tatlılardan şekerlerden uzak duralım olur mu? Öptüm hepinizi

Bak yauw!😂😂😂😂koptum len annemler dedi hayırdır? 😂😂😂😂
Aynen bak neler yiyorum ama eski ben olsam çokomilk değil direk büyük boy tobleron götürürdüm😂 1 değil 2.5 pide yerdim 😂 buraya yazıcam diye utandığımdan yemiyorum bazen

Biomel düşün bunları bizi beni😊😊

Kısaca gitme

Ayyyy kozlar bu arada bayram kahvaltisinda 23 kişi olcakmisiz İst akrabslarda geliyormuş o arada derede zaten msada buseylere uzanip yiyemem herhalde
Eller kollar birbirine dolanir kimsede benim ne yediğini görmez görmeyince de idrar etmezler sut olsun ye ye diye

Önünüzde servis tabağı varsa doldur yumurta peynirle domatesle ama baya doldur yani ekmekte al ama yemeeee oyalaaan oyalan😉

Haydi canım selametle.. Senin de bayramın kutlu olsun.

Bayram sonrasi oruc tutanlarımızın kilo artısı olacaktır. Kilo bildirimini benim gibi iftara yakın yapanlarda ciddi bir su kaybı vardı yiyip icinde geri alırız onu. Bak şimdiden neden buldum alacağım kiloya. Ama dikkat etmeye çalısmam soz

Yaylada iştahın artmasın temiz hava bol oksijen😊
Ya aramızda en azimlisi sensin tamamdır güveniyorum en az 64e düş tmm? Allah'a emanet ol😉

😎😎bahane aramayalım haftaya 73.5 hedefim cumaya kadar inşallah😊😊 zaten ben bayramda öyle gelen gidenle bişi yemem bir de babannem var ki başımda 😳😳😳yani😔

Ya kızlar seviyorum sizi 😘😘😘 ne güldüm ama Allah da sizi güldürsün ☺☺☺ zayıflamak falan bi tarafa sizin sohbetinize fena alıştım 😌tamam ülennnn gitmiyorum 😁😁😁kiloda alsam lop lop yesemde gitmiyorum kovsanızda gitmiycem işte 😝😝😝ya dün eşim bi şarkı dinletti tıklanma rekoru karmış ben duymadım herzaman ki gibi o şarkıyı kendimi uyarılıyorum ımmm ımmm gitmiycem bin kere kovsanızda gştmiycemmm benim değilmi gitmiycemmmmömm 😂😂😂

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kovacım hayırlı bayramlar sanada ohhh mis gibi kokla yaylayı gel kilo almadan heidi gibi koş ordaaaan orayaaaa zaten sırf spor olsun dşye bile koşacağına eminim 😆😆😆

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O tıklama rekoru kırmış olan videonun esas sahibi memelimestan diye bi kızdır vine fenomeni 😊😊

Ayrıcaaaaa
hoşgeldin yaaar topiğime boşver ye elalem ne yerse yesin hade hade hadeeeeee😂😂😂😂

Ya o komik te bana arkadaşım dün başka bie versiyonunu dinletti koptum gülmekten. Youtube da var. Vermicem travesti nalan yaz çıkar. Seni ikna edebildiğimize sevindim. Burası sadece kilo verme yeri değil, dertleşme noktası, dayanışma sayfası, ağlama duvarı, kader ortaklığı:)) ya da kader mahkumları diyebiliriz ekibimize:))

Kız ne koşması yapabilirsem kafayı koyup yatacağım:)) şehir gürültüsü yok, hava kirliliği yok, sessiz sakin. Tatilde yoruldum vallahi:))

Sen bu pidelerle çokomiklerle kilo verebiliyorsan bi de yemediğin halini düşünemiyorum ben. Hepimizi sollarsın. Biraz dikkat etsen daha hızlı vereceksin bence. Ben de taktım senin pidelere:)) çok canım çekti de🍕🍕🍕😄

canim iyi tatiller bizim yerimizede temiz havayi cigerlerine cekiver
gitmedigine sevindim canim biraz gayret edersek kilo vermememiz icin bi sebep yok aslinda ama iste insan nefsine hakim olamiyor

Akrabalarla yapılan kahvaltılar çok keyifli olur. Zaten kahvaltıda kilo almazsın pide ve kızartma yeme yeter. Diğerlerini sınırsız yiyebilirsin canım afiyet olsun

canim iyi tatiller bizim yerimizede temiz havayi cigerlerine cekiver

gitmedigine sevindim canim biraz gayret edersek kilo vermememiz icin bi sebep yok aslinda ama iste insan nefsine hakim olamiyor

Sağol canım. Bol oksijen inşallah iştahımı açmaz. Tek dayanağım kayınvalidemin yemekleri😄😄eşim bile sevmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…