70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen canım ya ev arkadaslarımın yaz okulu olmadıgından gelmediler 2 aydır görüşmedik en yakın arkadaslarım onara foto gönderiyorum inanmadılar ne kadar zayıflamışın bacakların bile incelmiş dediler yani cidden senin iyiliğini isteyen seven belli zaten bazıları da böyle işte çekemiyolar

Cokomilk yokmu kiz bugün
Bu arada bu menüyü yesem olurum acliktan ben

Cokomilk yokmu kiz bugün
Bu arada bu menüyü yesem olurum acliktan ben

Çokomilk dün bitti😂 ya zaten evde olmayacak yoksa yeniyor..
Yazarken dedim gerçekten bu kadar az mı yedim ya diye ama yemekten önceki muz süper geldi bundan sonra akşam yemeği öncesi yapabilirim gerçekten tok tuttu.. Birde sürekli ev içindeyim bundan dolayı vücudumun bazal metabolizması 500 falan harcıyordur😬😆sürekli dinlenme mıdundayım 3 gün leslie yaptım 1 mil bugün erindim..
Yarın tartıda noluuur 73lü göreyim nolurrrrrr 73.9a razıyım 😔

Aaaağzını öpeyimmmmmm dicem yanlış anlaşılmasın lütfen☺️☺️☺️
İnşallah bebeğim olmadı soyunup tartılıcam foto çekerim 😉

ben başımdaki tel tokayı bile çıkarıyorum annem dalga geçiyo ama napim ağırlık yapmasın :) bende az önce regl oldum muhtemelen yarın fazla çıkcak :) ama olsun öbür cumaya artık gerçek kilom bu haftaki şişkinlikte birlikte :)

Bak bunu düşünmemiştim😊sürekli saçlarım toplu buara fön mön çektiğim yok salmışım ama tartılırken tokamı çıkarıcam 😊😊😊

Araştaraş yaptımmmm 28.06.2014 tarihli kilo cetvelini buldummm ve yarın kimin ne yaptığı belli oluyor acaba galip kim??? Benim içimden kova yada Sibel diye geçio bakalım

Şimdi baktım sibelin 28.06 da kilosu 72.8-5 di sanırım hatun 1 haftada 1.8 kg vermiş 😊 kızlar dağılalım galip belli oldu sanırım 😎😎😎

merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım bu gece tartıldım 76 kilo olmuşum acil kilo vermem lazım ramazanın 10.gününde 72 kiloydum 20 günde 4 kilo aldım umarım sizinle birlikte formuma kavuşurum

kilo çizelgesi yapmak istiyorum lütfen yardımcı olur musun

Canım hoşgeldin 😊
Yalnız ben telden giriyorum kkya ve çizelge anlatımı bu imza yerindekini diyorsan ana sayfada yapımı anlatılmış..
Yarın sabah kilo bildirimi yap ve bizimle başla
Diyete başlama tarihi ve kilosu
Hedef kilo
Yaş boy 😉

saat kaça kadar bildiri yapıyoruz:44:

kızlar bacaklarınız kilo verince inceldi mi ve bacak sıkılaştırmak için yaptığınız egzersiz var mı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…