70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tamamdır canım tam ideal boy kilonda 65 olduğunda tam fıstık olursun😉 hadi bakalım
Seummu nedir???

Benim için özel olan birşey😊 fıstık olmayı çok istiyorum valla😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hosgeldin canim masallah boyun guzelmis ins burda bizimle beraber fazlaliklarindanda kurtulur citir bi kiz olursun
bence suan hayatinin en guzel yillarindasin biran once fazlaliklarindan kurtul diledigin gibi gez toz bizim gibi evlendikten sonra gezemiyosun cunku arkandan aglasan bebeler oluyo

selam kızlarrr eskiler kalmamış sanırım yeni yeni isimler görüyorum topikte
hosgeldin kiz nerelerdesin bi gitttin pir gittin dugunde bitti hala donmedin? nasil gidiyor evlilik? bak ben hala buralardayim saldim iyice bu aralar ramazanida bahane ettim yiyorum iyice :18::18:

Hoşbuldum kızlar hangi günlerde kilo bildirimi yapıyorsunuz herhangi bir kural var mı grupta

hosgeldin canim
cok guldum kiz yazdiklarina, dedigin gibi zayiflasakta catlaklar kalicak onlara yapicak bisey yok tabi estetik disinda
bende 2 gundur goguslerime takmis durumdayim acaip sarkmislar

Valla ben herzaman dua ediyorum rabbim bana 2tane dunya guzeli evlat nasip etti
kizkardesim gozumun onunde ornek benden kucuk olmasina ragmen evleneli 10sene oldu malesef olmuyor
ama kizlik gunlerimide ozlemiyor degilim hani yani o doneme donsem hic fena olmaz

Kızlar bu akşam iftara davetliyiz akşam da sahurda götürdüm sigara böreklerini kesin bi kilo alacağım 😣
Zaten gram gram gider kilo kilo gelir😪

Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, 1 dlm tb ekmeği, domates, salatalık, 3 zeytin
Ara: kahve, yeşil çay
Öğle: 2 şeftali, 1 avuç leblebi, 1 avuç fındık ( yemek kötüydü)
Ara: kiraz, küçük bir yeşil elma
Akşam: 2 etli biber dolma, cacık

bugünkü menüm
(kulağımın ağrısı baya devam ettiği için çiğneyemiyorum pek bişey yoğurdu kolay yiyorum armutu bile rendeledim öyle yedim çok zormuş kulak ağrısı kızlar )

sabah
1 kase yoğurt içine 7-8 hurma

ara
bi top dondurma

öğlen
1 armut

akşam
yoğurt tavuk sote salata

ara
bi avuç kabak çekirdeği (abur cubur kuruyemiş isteğimi kesiyo)

3 litre su bitki çayları 40 dk falan yürüyüş yaptım bide

menün çok güzel canım dolma çekti benimde :)

ya canım çok sıkkın bi arkadaşım var 1.72 boyunda falan 120 kilonun üstünde 50 beden falan giyiyo ben 79 ken yanında manken gibi kalıyodum düşünün cidden sevdiğim bi arkadasım üstelik dün görüştük 67 kilo olmusum 12 kilo verdim 2 ayda çok mutlu oldum herkes incelmişin diyo falan dedim heyecanla ben hiç fark etmedim bence bi fark yok dedi çok kötü hissettim bi fark yok heralde dedim bide kendimi hergün aynada görüyorum ya o öyle deyince bana da sanki görüntüm hiç değişmemiş gibi geldi çok üzüldüm

Kıskanmıştır bence. Takma kafana

Kuzum 12 kg vermissin nazil fark edilmez ya kiskanc yada kor senin arkadasin

Kuzum 12 kg vermissin nazil fark edilmez ya kiskanc yada kor senin arkadasin

sanırım kıskandı ya sürekli tatlı yemeye gidelim mi şunu yemeye gidelim mi bunu yemeye gidelim mi diyodu da ben konduramıyodum diyetteyim dedikçe aman boşver falan diyodu :/ eylül sonu iş 57 falan oldugumda görcek herkes

Evettttt yorucu bir günün ardından gelelim menüye
Sabah pide arasi kasarli tost normal boyutta

Ara 2 kase buğday xorbasi ( cal diğer çorbalara oranla fazla ama sit olsun diye iciyorum)

Öğlen salata
Aksam 3ufak biber dolmasi
Çorba
Az biraz pide

Gece bebis duyunca 1 waffle +kahve yada dondurma bakalim hangisi olursa

2.5 km yürüyüş dusuk tempo ve karin hareketleri

Yarin cuma ama azaldim gibi gelmiyo hic karnim hep sis hadi hayirlisi

İyi akşamlar herkese. Yemek bildirimimi yapıp yürüyüşe kaçıyorum.

Sabah
1 dilim ekmek
1 domates
kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
2 yumurtalı omlet
bir dilim karpuz

Öğlen
bir kase yoğurt

Akşam
4 kaşık pilav
salata
bir dilim karpuz
bir kase çorba
8 kaşık nohut yemeği

Son düzenleme:
guzel menu canim

oglen sadece 1 armutmu ? valla iyi dayaniyosun

yok artik fark gorememismi? bence o arkadasin bi goz doktoruna gitsin 100 kilo olursunda 12kilo kaybedince pek anlasilmaz ama 79 kilodan 67 ye dusuyosun fark etmemek imkansiz ben 78le basladim simdi 66-67 civariyim herkes gayet guzel fark ediyo zayiflamissin diyolar

yarin ola hayir ola canim bide bakmissin gitmis kilocuklar

oglen cok az yemissin dolayisiylada aksamda 4 kasik pilav 8 kasik nohut, 2 cesit karbonhidrat ayni menude cok olmuss aksami hafif gecirmeye calis canim

kizlar ben biraz once tartildim valla + 800 ciktim daha iftar yapmadim dusunun yani bide bunun sahuru var
yarin kesin +1 kiloluk bi bildirimle gelirim herhalde
neyse bana musade bi dus alayim iftar vaktine kadar ayaklarimi uzatip dinlenicem cok yoruldum bugun

Benimde teyzem 50 yaşında ama çocuk ruhludur ve şuan iftarda sadece çorba salata yiyor sürekli kendisiyle karşılaştırıyor😆😆
Bana diyor zayıflamışsın ama gıdığın sarkmış 😆 buarada ne kadar kilo da alsam bende gıdık yoktur sarkacak bişi yok yani😎 neyse geçen aynadan kendi gıdığına bakarken yakaladım yakalanınca da diyor ki ya ben zayıfladım ya çenem çökmüş dedim evet ya minnacık kaldın😊 napayım yani değil mi?

Kısacası ne kadar yakında olsa kıskançlık oluyor😉

canım sabah okulda oluyorum 8 den 1 e kadar falan o sırada da bişey yiyemiyorum okulda herşey abur cubur fast food o yüzden kahvaltıyı 1 gibi yapıyorum öğlende acıkmıyorum öyle olunca
bana da herkes çok fark etmiş ne güzel olmuusn diyo bi o öyle dedi yani

Menüm
Sabah
Yarım kase yoğurt 2 ceviz

Öğlen
1 kandil simidi
Ucundan börek

Akşam
Başlamadan 1 muz
Yumurtalı köfte ama ben yağı yumurtası konmadan 1 kase aldım
Çeyrek iceberg

Yeşilçay

1 Lt su içmişimdir 2 ye tamamlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…