70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım menün gayet güzel çokomilk de olur yani çok kalorili tatlılar falan yemektense :) ben bugün dondurma yedim yine 2 top yicektim 1 top yedim büyük bi top tabi :) o bile 160 kalori

Kiz nedir bu cokomilk sevdasi -insan taktimi takiyo birseye bende biara hergece yediğim snickerslardan dolayı aldim kilolari ayricavsnickers cokomilk kadar masumda değil

Ya çokomilk pikolata gibi kalorisi az hem tadı bildiğin çikolata 😊 o yüzden sevdim
2 tane daha yedim ayrıca etti 300kal ama canım çok sıkkındı hala da sıkkın😔 böyle önceden sevgilim beni üzüyorsa yedekte beni avutacak benden hoşlandığını bildiğim tiplerle vakit geçirirdim kafam dağılırdı...
Evlilik bana hiç ama hiç yaramadı 4 yıl olmadı evleneli 5 ameliyat geçirdim ve işte şişkoyum!!! 😭😭😭😭😭😭

Kiz dolapta stok mu var
Canim ne sikiyosun canini bak hangimuz evlendiğimiz haldeyizki
Evlilik hangi kadina yaramisku sana yarasin güzelim

Damarıma bastın kuzu nediye evlendik cidden 😪sen üzülme yinede son ameliyatın bu olsun inş . Çokomik bencede güzel arada yeriz ama napalım yani.hem şişko falan diiliz fotolarımız gayet güzeldi. Bugün düşündüm de abartıyoruz tamam zayıflayalım tabiki ama kendimize haksızlık etmeyelim sanki kocalarımız aynımı duruyo yooo ama adamlarda özgüven tavan yapmış kasıla kasıla geziyor benimki inan😠😠😠

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim adam geri slim fit gömleklerini giymeye başladı😭😭😭 benim diyet ona yaradı gece yemelerimiz bitti diye😊😊 bugün dedim 4 yıldır gün yüzü göstermedin diye sonra üzüldüm öyle dediğime çünkü sustu bişi demedi😔😔😔

Hoşbuldum kızlar hangi günlerde kilo bildirimi yapıyorsunuz herhangi bir kural var mı grupta

Hoşbuldum kızlar hangi günlerde kilo bildirimi yapıyorsunuz herhangi bir kural var mı grupta

Boy kilo yaş nedir mesela? 😊
Cumaları bildirim yapıyoruz
Diyete başlama tarihin
Başlangıç kilon
Geçen haftaki kilon(ilk haftada tabi yazamayabilirsin)
Bu haftaki kilon
Hedef kilon yazıyorsun
Mümkünse akşamları gelip menülerini yazıyorsun spor varsa onu da...
Başka arkadaşların menülerine yorum yapıyorsun bu kadar 😊

170 boy 77 kilo 24 yaşındayım (anneme göre 25😊 ) hedef kilom 65 daha bugün katıldım gruba

Yavrum nedeni belli oldu ah almissiin Aah ayrıca narkoz bağımlısı mı oldun nedir neyin ameliyati bu 5 tane??

Ben de benimkine derim arada 'kendimden isikliydim ışığımı söndürdün'. Üzülme kiz bosver. Biraz da onlar kafaya taksin bı seyleri.

Son düzenleme:

Kiz dolapta stok mu var
Canim ne sikiyosun canini bak hangimuz evlendiğimiz haldeyizki
Evlilik hangi kadina yaramisku sana yarasin güzelim

Haklısınız kızlar. Bence de iyiyiz. Evliliği bilmem de cocuk götürüyor bayağı bisiler. Bazen diyorum cok zayiflasam ne olacak? Çatlaklar yine çatlak, göğüsler desen bayılmış.. Bı yerden toparlamaya çalışıyoruz iste

Al bendende okadar bebeğim daha 3,5 aylik 10 yas yaslandigimi hissediyorum.ruhen ozellikle .uykusuz yorgun sinirli kendimi taniyamaz oldum daha bide buyucek derdide büyücek offf offf çok fenayim iki gündür uyku muyku yok öyle huysuz devamli agliyo içim sikildi

Ayyy kızlar kendinize gelin içimi baydınız😉 herkesin sorunları var, kimsenin evliliği dört dörtlük değil. Evet ben de çoğu zaman genç kızlık günlerimi özlüyorum, bekar olup şarkılar söylediğim peşimde erkeklerin koştuğu günleri özlüyorum. Eşime ben en son ne zaman şarkı söylediğimi hatırlamıyorum dedim geçenlerde. Ama hayat bu. Okul bitip çalışma hayatına başlayıp polyanna dönemi bitince herşeyi evliliğe yoruyoruz. Halbuki hayat bize kazık atıyor. Hiç mi kocalarınızla güzel anılarınız olma dı? Hiç mi çocuklarınız olduğu için şükretmediniz? Çocuk sahibi ılabilmek için herşeyini verecek insanlar var. Lütfen herşeye şükredin, çocuklarınızı kucaklayın, eşinize bugün güzel bir sofra hazırlayın, mutlu olun. Kilolar, çatlaklar, sarkmış memelerinizi dert etmeyin. Onlar bir tek estetik yaptıran ünlülerde yok😉

Ben kendime geldim valla bebisle günlük yuruyusumuzu bile yaptik
Valla allaha şükür tabi saglimiz yerinde olsun yeter tek derdimiz bunlar olsun
Zaten benim kocis beni nasil cekiyo hayret ediyorum bide su bebisi bi alto aylik yapim ise güce sosyal hayatima geri doneyim bebiste daha bi bicirik olup su aglamalari bitirirse ohhhhh dadindan yenmez

Ya şimdi onu es geçmemek lazım tabi ama dediğin gibi en son ne zaman şarkı söyledik??? Ben normalde hayal kurarak uyuyan biriydim şimdi onu şunu düşünmekten uyuyamıyorum😔
Eşim uzakta şimdi ben yazları annemlerin yanıda kalıyorum 1.5-2 ay millet yuh diyo nasıl o kadar uzak kalıyorsunuz nasıl izin veriyo benden çok o memnun bu durumdan sanki ikimizede detoks gibi geliyor😂😂😂

Ya sorma heeer Ankara'ya annemlere geldiğimde ameliyat oldum ya😔 ilki kıl dönmesi sonra 2 defa dişimde kist vardı onun için bel fıtığı e birde fistül ameliyatı(en zoru buydu)
Sezaryeni saymıyorum bile 😆 morfin narkoz epidural genel benden sorulur artık 😆😆 gerçekten evlendikten sonra sorun patlaması yaşadım😔 vücut isyan ediyo bence😔

Yok kovacim ya bunalım degil bunlar gunluk şikayetler. Yoksa cok sukur huzurumuz yerinde. Allah saglik versin gerisi kolay.

Ben esimi özledikce sarıyorum evliliğe. Az sevsem iyiydi be ya

Yok kovacim ya bunalım degil bunlar gunluk şikayetler. Yoksa cok sukur huzurumuz yerinde. Allah saglik versin gerisi kolay.

Ben esimi özledikce sarıyorum evliliğe. Az sevsem iyiydi be ya

Aynısının tıpkısı babannem bile eşimi konuşunca gözünün içi gülüo diye dalga geçti çomçok seviyorum baya seviyorum bende bi miktar az sevseydim üstüne bu kadar düşmeseydim poposunu kaldırmasaydım iyiydi😊😊😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…