70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya kozlar valla bebekti çocuktu sikintiydi misafirdi derken baklavalar börekler goturuyoz kilo verenler değil nasil veremeyenler hatta alanlar olacagiz

Aa sen cok güzel gidiyordun nooldun? Yemeklerini ye tabii de baklava böreğe dikkat

Bende varım bende varım 77 kiloyum 65 hedefim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hosgeldin canım kolay gelsin

Eşim osmaniyeli. Toros dağlarında yaylaları. Kayınbabamın koyunları var. Kuzucuklar çok tatlı. Oğlum doğal hayatı da yaşasın görsün istiyorum. Tavukları kovalıyor, dağlara tırmanıyor

Oh ne güzel. Bir Heidi ortamı hayal ettim. Ne mutlu oğluna. Apartman cocuklarına cok üzülüyorum. Benim çocukluğum da koyde ağaçların tepesinde ineklerin pesinde gecti. İlk sanat eserlerim camurdandi hey hidi heyy

Arkadaşlar Merhaba,
Birkaç gündür şehir dışındaydım yazamadım. Şöyle biraz yazılanları okudum. Cumaya burda olucam bildirimimi yaparım. Sonra ki 1 ay ise kayınvalidemin yanına gideriz herhalde. Ama arada bir döndüğümüzde ya da internete ulaştığım vakitler mutlaka yazıcam. Haftasonu kayınvalidemdeydim. Buradaki tüm kayınvalideler gibi döktürmüş yemekleri. kendimi tuttum ama plansızlık aldı başını gitti. En başından su içmeyi unuttum koşuşturma içinde. Dün geldik ve tartıldım + çıktım. Çok enteresan bugün ise - deyim şükür. Sadece bol su içerek oda. Yani çok merak ediyorum bu cuma ne çıkıcam tartıda. Bu arada zamanda gene yemedim tatlı hamurişi filan. Ama ne yemek varsa yedim :) (Ben ekmekte yemiyorum hiç bu arada ) Yürüyüşlerim olamadı ama yoğun koşturmaca vardı. Hava da çok sıcak. Oturduğum yerden terliyorum. Şu kilolar gidince terlemeler de azalır inşallah. Menü paylaşmayıp yazamayınca çok kötü hissediyorum kendimi. Ama yapacak bişey yok biraz da böyle devam edicem. İnşallah cumaları tartılıp biryerlerden yazmayı becerebilirim. Çok öpüyorum sizleri.

😊😊😊teşekkürler içime su serptin😊 inşallah dediğin gibi olur canım herkes önünde dört dönüyor şımarık hırçın bi çocuk değil ama ani bağırmalarda itmelerde kakmalarda direk alınıp ağlayan bi çocuk😔

Konuya dahil olmak adına
İşte stres yüzünden hep bu göbeğim heeep! 😊 stres olacak elbet ama azmimizle göbeklerimiz gidecek yeme tarzımızı değiştirdik ayol kaç aydır buradayız😉

Her daim bekleriz menülerin zaten çok güzeldi 😊 ben senden eminim kova gibi sende ulaşacaksın hatta hedefi aşağılara çekeceksin😉

Aynen oticim ya benimde bu bilirsiniz babam tigemde çalıştığı için 9 yaşıma kadar çiftliklerdeydim aynen benimde ilk eserlerim çamurdu😊 ayrıca düşünüyorum anneme malzeme hazırlatıp piknik yapmaya giderdik yeşil alanlara 5 falanımdır şimdiki bebelerin başında nöbet tutuyoruz😊

O zaman ekmek üstüne yağ üstüne de toz şeker Serpip yerdik ama hiç durmayan bebeler olarak dal gibiydik 😋

Ah Ahh nerden getirdin aklımaaa
Fırından yeni çıkmış kabuklu ekmek içerisine sapsari tereyağı of off. Sıraya dizilirdik hepimizin eline tutustururdu nenem
Koye gidince anneme yaptiricam bakalım var mı aynı tat

Evet şimdiki çocuklar obez resmen. Sonlarını hiç hayırlı görmüyorum. Ivır zıvır çikolata, cips, mayonez, ketçap az hareket.bilgşsayar, playstation,ipad çocukları oldular.

Köyler dağlar ekmekler ooo muhabbetiniz ne hoş kızlar.benim çocukluğum deniz kenarında kumlarla kale yaparak geçti yazın günde 5 saat yüzdüğümü bilirim sabah gider akşam dönerdik yarım ekmek sandviçi hop götürürürdüm ve 4 yıl öncesine kadar fiziğim süperdi nerden mi biliyorum kulağıma geliyordu o dönem ahhh ahh
İki hafta sonra yine gidicem oralara kısmetse ama mümkünse kimse görmesin beni diyecekler eminim aaaa bu omu hadi canım nekadar çirkinleşmiş 😫😫😫😫

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar merhaba. Ben de bir süredir diyet ve spor yapıyorum. İlk tartıldığımda 89 kiloydum ve moralim bozuldu. Yaşım da henüz 19. 19 yaşında birinin olması gereken en son kilo sanırım. Boyum da 170 bu arada. Hedefim 60 kilo olmak.

Şuanda ise 81.9 kiloyla aranıza katılmak istiyorum. 80-89 topiğine gitmek istemedim çünkü 10 güne kadar 80 in altına inerim diye düşünüyorum.

Hepinizin kandilini de kutluyorum bu arada. Allah dileklerinizi kabul etsin.

Sende bendensin canım bende 79.9u gördüm gibi oldum katıldımdı😊yaşın daha çok genç hayırlı olsun diyorum şimdiden hoşgeldin 😊

kızlaaar bugün çok fenayım dün gece kulak ağrısından hiç uyuyamadım yine
sabah 8.30 da derse gittim 3.5 a kadar ancak dayanabildim derse o saate kadar hiç bişey yemedim 1 sekersiz kahve 1 bardak yeşilçay dışında
sonra hastaneye gittim 4 gibi koşuşturmaca falan :/ eve geldim tartıldım 66.9 u gördüm hiç bişey yiyemeyip o kadar da koşuşturunca normal tabi bu dün 67.2 falan geliyodum

şimdi bişeyler yicem menümü yazayım

1 kase yoğurt bi kaç tane hurma 1 armut

ara
1 top dondurma

akşam
tavuk ızgara ve salata yoğurt yemeyi düşünüyorum yine

ara
dondurma
1 avuç kabak çekirdeği 1 kaç hurma

3 litre su bitki çayları

:))) yok caniiim sadece olgunlasmis diyebilirler

Senin de kandilin kutlu olsun hosgeldin. Nickini görünce ben gibi 30 yasında filan olduğunu düşünmüştüm. Unıversitedeydim o filmi izlediğimde tey tey teyy

canim yazini okudum cevap vermeden gecmek istemedim
benim oglumda 3 yasina yeni girmisti ve hala konusmuyordu yegenim ondan 3 ay kucuk olmasina ragmen bulbul gibi sakiyordur herkes neden bu cocuk konusmuyor diye soruyor benimde canim cok sikiliyordu sadece anne baban diyodu duzgun bi sekilde digerlerini hic anlamiyorduk soyledikleri ne turkce nede fransizcaydi ( ben fransadayim)
anaokuluna baslayinca ciddi ciddi sorun yaptim bunu doktora goturdum ( ilk onceleri doktor zamana birak diyordu)
cocugumu adam gibi muayene edin bi sorun var normal degil dedim
yapilmasi gereken butun tetkikler yapildi beyin icin kulagi hersey kan tahlilleri cok sukur cocugumda bi sorun cikmadi
ama konusmuyodu
sonra bizi pyscologa ve turkcede ne diyorsunuz bilmiyorum burda ortophoniste deniyor cocugun konusmasini duzeltmeye calisiyorlar
oglum 1senedir her hafta 1 bucuk saat bu iki kisiyle gorusmeye gidiyor Allah'ima binlerce kez suukur simdi bulbul gibi sakiyo
aksilik simdi sadece fransizca konusuyor turkceyi pek bilmiyor ama bunu hic sorun yapmiyorum cok sukur konusmaya basladiya turkceyide elbet ogrenir
bence zaman kaybetme oglunu bi doktora gotur derim ben

Ya anne geldi bak düştü yapıyor açıkcası ama arkadaşımın çocukları anne burdan gidelim hadi diyince ben mala bağlıyom şimdi yanıma geldi anne inteeen diyor yani kısaca interneti aç😆 o dediğin şey ortophonist nedir bilmiyorum açıkcası ama pedagoga göstericem kesinlikle sağolasın canım

Menüm
Sabah
Yarım kase yoğurt

Arada 2 ceviz 3-5 kuru üzüm

Öğlen
1 dilim börek
1 ayran

Arada çokomilk96kal

Akşam
2 kabak dolması
2.5 kadın budu köfte
Salata
Yoğurt

2 bardak yeşilçay içerim
Şuana kadar 1.5 Lt su 2.5ğa tamamlarım

Kiz nedir bu cokomilk sevdasi -insan taktimi takiyo birseye bende biara hergece yediğim snickerslardan dolayı aldim kilolari ayricavsnickers cokomilk kadar masumda değil

Gelelim benim bugünkü menume
Dun gece bebis uyumadi esinle nöbetleşe baktik sabah kahvaltimi altida yaptim
Kasarli tost
Humana
Sonra gezmede kahvaltida
Domates peynir yumurta az ekmek
Firinda patates kizartmasi 8 dilim kadar

Ara şeftali iki tane
Aksam kvdeydim maalesef enaz oranda yemeye calistim
İki etli biber dolmasi
Firinda 1 köfte uç dilim patates
Çorba
Az ekmek
İki waffle (keşkeyemeseydim ama)
6 ttatil kasigi un helvasi ( keşke buda olmaaaysi demicem çünkü günlerdir Canim çekiyordu iyiki yedim ohhh)
2 ceviz

Simdik benim bebis yorgunluk tan bayildi çünkü gunduzde uyumadi banttayim 3 km yürüyüş arti karin hareketleri en qzindan su waffle lar gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…